19

Атака-Победа

преди 11 години

В Габровска област има само предатели, турци и ***. И затова Бог ги наказва. Вижте само по време на протестите колко малко габровци излязоха по улиците.

18

.....

преди 11 години

климатично оръжие !!! А самолетите на нато пръскат ли си пръскат - а ние човечеството блеееееем ли си блееееем .......... ( кто се има в предвид , какво е нато и какви ги върши .....)

17

Анонимен

преди 11 години

18, важно е да осъзнаеш, че не под всяка новина се налага да си пляскаш коментарите, които вероятно мислиш, че са безкрайно остроумни.

16

1234567890

преди 11 години

Важно е да бъде споменато, че всички ламаринени покрив са направени по времето и благодарение на другаря Борисов, а за силния вятър е виновен другарят Станишев...

15

toko

преди 11 години

По какво си приличат жената и тайфуна ?И двете идват с духане ,и си отиват с къщата.

14

муткуров

преди 11 години

До Пъзел.. / братко с прости трудно се говори и работи.... остави ги да се мъчат..

13

Замърсяването

преди 11 години

Защо не се о бърнете към Президента да питате , самолетите на НАТО , какъв газ изхвърлят по небето ?И това като е база , излитат самолети към други страни , защо замърсяват България !По същия начин Американците протестират пред правителството , за инвестигиране на замърсени обекти ,Сега се говори, че има течове от контейнери с радиоактивни отпадъци в щата Вашонгтон , с опасение да не стигнат до водни източници. Само Борисов да не е дал"Белене "на американците да си складират опасните отпадъ

12

Пъзел

преди 11 години

До 11:А, прави ли ти впечатление колко необразовани и неграмотни хора имат достъп до компютър?Я влез в google.bg и потърси какви са тези самолети, какво "пръскат", на къде и защо летят и не на последно място ОТ кога летят.Като жокер ще ти кажа, че летят от когати си бил в течно състояние...А, и още една истина "*** народ, лесно се управлява"

11

Въпрос?

преди 11 години

какво прави бивш министър от ГЕРБ в Габрово и защо дава интервюта по телевизията?В качеството си на какъв участва в действията по овладяване на обстановката?

10

Станков

преди 11 години

Всичко разбирам, ама защо снимката е от Хасково, след като "Обстановката в Габрово остава тежка"?! Следващият път поне поставете снимка на Мая Манолова по бикини на Сейшелите - класическите примери за офшорна зона!?

9

Анонимен

преди 11 години

А,бе прави ли ви впечатления ,че откак дадохме на американците безплатните бази и започнаха да летят в небето над България самолетите дето оставят следите ,изведнъж климата започна да се променя земетресенията ,наводненията ,бурите рязко се увеличиха и днес за пореден път над нашия град пак има такива самолети в небето да пръскат не знам с какво и да оставят следи,които започват да се разстилат и да стават след време на плътни облаци които скриват слънцето .

8

Анонимен

преди 11 години

ужас

7

Анонимен

преди 11 години

След гробаджийте всичко ще е тежко - и сметки за ток, и сметки за парно и.т.н

6

Пъзел

преди 11 години

До 2 -ВъзрастенЧпвек, много филми гледаш...или искаш да кажеш, че вече бившето правителство има такива технологии или е помолило някой да го направи.Е, то ако беше така те първо щяха да "издухат" многообичания ти СерГей и Доган!Пий си хапчетата и си гледай турските сериали!

5

Салахадин

преди 11 години

И да добавя:Тази ламарина на снимката, дето беше паднала на покрива на жената е лудост!!Не е нужно да си архитект или строител,а от обща култура да знаеш,че при силен вятър тя става като платно на фрегата!!!Някои хора са знаели,но защо не са го предвидили???А и Старите майстори на къщите под покрива слагаха едно кръгло прозорче да преминава струята на вятъра!!Ама нали пусто "НОВО СТРОИТЕЛСТВО!!Хак да ви е сега!!

4

бай Петко

преди 11 години

Това е ураганът Бойко !

3

Салахадин

преди 11 години

Oтоново доказвате ,че живеете в някаква матрица и тия протести беше само искрицата на НЕО!!Гледах репортажите!!На никой не му щукна да забележи,че това е калпавото "НОВО СТРОИТЕЛСТВО"Всички покриви,които бяха паднали, бяха без керемиди а там с онова модерното покривало на германските инженери.То по-принцип става само да си лага човек мотиките там!!!!!Само фирми строителни,поръчки,наши хора и така нататъка!!Вкарвайте в затвора и няма да има кодове оранжеви и няма да има опасност за живота!!!

2

до възрастен

преди 11 години

разразботка на военните е!

1

хит

преди 11 години

Сещам се за едни 6 сигнала от 6 апартамента......