13

Кинг

преди 11 години

Аахаха много ме изкефи това клипче :) Много им отива на рептилите.

12

Анонимен

преди 11 години

Този танц не е ценен заради танцуването, защото танцуването е пълен ***. Всички се държат като ***. Обаче цялото това нещо има дълбок смисъл и то дори в много различни насоки, заради което е толкова заразителен и набързо хора от целия свят с всякакви различни професии се "записаха", само че трябва малко въображение, за да видиш смисъла и също преди човек да оплюе негативното, да се замисли над позитивното, като все пак остане обективен, за да не "залитне" в обратна посока...

11

Анонимен

преди 11 години

Е значи вече аристокрацията тотално се обезцени. Щом и тъй наречените аристократи могат да се занимават с такава простотия,а не с нещо възвишено "по аристократскому",като например балет,изкуство... НЯМА АРИСТОКРАЦИЯ ВЕЧЕ,НЯМА!!!

10

биб

преди 11 години

И С МАКАРЕНА БЯХА ЛУДНАЛИ, НЕ Е ЛОШО ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ ДА ИЗПЕРКВАМЕ, ЧЕ ИНАЧЕ Е СКУЧЕН(?!) ЖИВОТА..

9

7

преди 11 години

ПРЕДИ МЕСЕЦ ЧЕТОХ, ЧЕ. ЛЕПА БРЕНА ГО Е ИЗМИСЛИЛА ТОЗИ ТАНЦ И Е ОТКРАДНАТ ИЗЦЯЛО ОТ НЕИН КЛИП ПРЕДИ 20 ГОДИНИ. ИМА ГО В ТУБАТА

8

Анонимен

преди 11 години

Да се уволнят моменталически!

7

Ало

преди 11 години

"У нас той не бе приет добре от обществото" В България какво общестов има и има ли изобщо такова ! Тук на тази феографска ширина имасамо БЕТОННИ ТИКВИ и СЕЛЯЦИ - от такива общество не може да се изгради!

6

до 1

преди 11 години

Е и аз това се питах за чалгата, но виж България стана проститутско-мутренска държава. А шейка е забавен.

5

Анонимен

преди 11 години

Хаха, ние българите сме големи пуритани, когато става въпрос за някой друг.Иначе вечер ходите по чалгите и въртите гюбеци, а жените се обличат като ***.Но, иначе това е ОК, важното е да оплюваме другите.

4

valya.doncheva

преди 11 години

E, принц Хари нали се беше включил гол в някакъв купон, та му се наложи да убива хора в Афганистан, за да се докаже като истински принц и герой пред общественото мнение. Аман им и от общественото мнение, и от забавлениията, и от ценностите.

3

мария

преди 11 години

еми може ли?то вече е факт..

2

Анонимен

преди 11 години

англииско еврейски ***

1

Кольо Терориста

преди 11 години

Може ли подобна глупост да ни забавлява!? Песничката е забавна и не е натоварваща но може ли танца да "завладее" света!?!?