415

Анонимен

преди 11 години

Ако Доган е искал да убие Борисов, то до сега трева да е поникнала на гроба му. Но понеже Борисов го е страх от Доган винаги се презастрахова и "Гузен негонен бяга"Само това ще кажа щом приказва Боко зад гърба на Доган, то значи че Доган е на едни гърди пред него.... и този *** не може да го достигне и ще се пукне от завист.

414

ИВАНЧО

преди 11 години

ИЛИ ИМА ИЗНАСЯНЕ НА КЛАСИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ, КАКТО КАЗВА СЕГАШНИЯТ ШЕФ НА РАЗУЗНАВАНЕТО, ИЛИ АКО НЯМА, Е НАБЕДЯВЯНЕ ЗА УБИЙСТВО ПО НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС. СЛУЧАЯТ Е ОТ ТИПА НА: "НИТО ТИ ДА СИ ЖИВ, НИТО АЗ ДА СЪМ УМРЯЛ", ТОЕСТ НИКОЙ НЕ Е ВИНОВЕН, В ТОВА НЕЩО КАТО ДЪРЖАВА, БЪЛГАРИЯ. ЖАЛКО ЗА ЦЕЛИТЕ И ИДЕАЛИТЕ, НАЙ-МАЛКО НА ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ, КОЙТО Е БЕЗУЧАСТЕН ЗРИТЕЛ НА ТАЗИ ПОШЛОСТ И БАНДИТИЗЪМ В ДЪРЖАВНОСТТА. "БУДА" Е НЕВИНЕН. ТОВА Е, ЗА ТОВА ИЗБРАХА ТАКИВА МАГИСТРАТИ.

413

Виви

преди 11 години

И какво излиза, че има документ, в който се обясява, че един абсолютно безкруполен политик иска да убие друг, информацията е изпратена от чужда служба и има грлиф строго секретно. Великият умник Цацаров повтаря като папагал тъпите умозаключения на безмозъчните български служби. Ами ако беше обратната информация. Бойко Борисов да е в ролята на доган. ще гръмне България. Ей за това сме били в робство. Защото сме били и сме банда *** предатели и ***. Ще изчезнем като нация съвсем сигурн

412

Анонимен

преди 11 години

истина с изключително ниска степен на достоверност по кво се различава от лъжа всъщност ?

411

ИВАНЧО

преди 11 години

ТИЯ СУПЕР МАГИСТРАТИ-ЕКСПЕРТИ, НА МАЙМУНИ НИ НАПРАВИХА С МАЙМУНСКИТЕ СИ ИЗВРАЩЕНИЯ НА АКТУАЛНИ ФАКТИ И СЪБИТИЯ. ПОКАЗАХА, ЧЕ ЗА ТОВА ГИ НАЗНАЧАВАТ И ЗА ТОВА ТРЯБВА ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ОТ АКТУАЛНИЯ ЖИВОТ В ИНАЧЕ ЧИСТАТА И СВЯТА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. ОСТАВКА.

410

Анонимен

преди 11 години

Ако на изборите пак гласуват за Кухата Тиква, българите ще докажат колко глупав народ са!!!!Не ви е виновно нито Доган нито ДПС.Нали Боко го избрахте за да ви спаси от турците !!!А какво излезе!!!*** се и избяга от същия този народ ,който го избра!!!Боко е най големия крадец на прехода.Започна от мутра,бодигард,гл.секретар,кмет,премиер......БУДА!!!!БУДАЛИ!!!

409

Анонимен

преди 11 години

някой да е имал съмнения , че квото кажат б.б и цв.цв. може да е и вярно ?ще гласувам за тоя, който най-после осъди за клевета някой от двамата

408

Българин

преди 11 години

"Експремиерът не е разгласил класифицирана информация"Не знам какво е разгласил и какво не ,но този човек (Б.Б.) се оказа един голям страхливец.

407

хаха

преди 11 години

и аз ще напиаш един лист, че кралицата на Англия иска да убие Обама и ще го размахвам... това дали ще се брои за сигнал за атентат?!

406

Анонимен

преди 11 години

Този педофил с двойната гуша , лъже!

405

Анонимен

преди 11 години

тоя дали знaе въобще нещо за Мафията в България

404

Анонимен

преди 11 години

За какво го криете тоя лист? Замазвате нещо? Гаф на ББ или гаф на ***? Или и двете?

403

Полуанонимен

преди 11 години

Такава гавра не бях чувал! Лист хартия с гриф "Строго секретно" не било класифицирана информация, а спокойно можеш да си избъзшеш *** с него.Ей Цацаров, в България освен необразован електорат има и 50-60 хиляди души с право достъп до кл. информация като мен и най-вече като теб. Не дей да ставаш смешен в опита си бършеш *** на полуделия си шеф.Ако наистина документа става за тоалетна хартия, просто го разсекретете и го побликувайте а не да го криете от всички.Че Буда и Сава са авери знаем

402

държавна сигурност

преди 11 години

Агент Сава, е уредил да се потули всичко! Той е стар и изпечен агент и заличаването на следи е като детска игра за него, за *** пък, да не говорим!

401

Пешо

преди 11 години

От този лист става ли ясно наистина ли е искал да то убие или само е искал да го боцне?

400

Пешо

преди 11 години

На Бойко всичко му е с ниска степен на достоверност!Лъжец 7ми дан!

399

nilesev

преди 11 години

Абе ***,вие какво искате, предупреждението да бъде цял роман ли? Важното е ,че го има и автор по всяка вероятност е турското разузнаване.А защо са скрили втория абзац. Ами тогава де факто държавата се управляваше от Доган. Той дърпаше конците на украйнското мекотело. И в името на ,,етническия" модел са потулили всичко.

398

Анонимен

преди 11 години

Тодор Живков така си изми ръцете с Възродителен Процес точно преди ФАЛИТА на България 1989 , нищо ново до тук

397

Анонимен

преди 11 години

За сведение на господин Цацаров: авторът на информацията (лицето по чл. 31, ал. 1 ЗЗКИ) определя дали информацията е класифицирана, какво е нивото на класификация и маркира документа и/или материала със съответен на нивото на класификация гриф за сигурност

396

Гогата

преди 11 години

"Главният прокурор описа въпросният сигнал като лист хартия с надпис "строго секретно" и два пасажа. "атентатът е договорен с Ахмед Доган, когото възнамерявали да сложат на мястото на Борисов."1.Кой е спсобен да измисли толкова голяма глупост ;това е повече от абсурдно-излиза,че Доган щял да стане главен секретар на МВР??2.Кой е човекът,който едва може да върже 2 изречения??Всички следи водят към БУДА