295

void

преди 10 години

Като гледам как коментарите тук защитават Баретата (един доказан престъпник и главорез) само и само за да оплюят Борисов, Цветанов и ГЕРБ като цяло (понеже в конкретния случай и Петров ги плюе), и ми става ясно защо сме на този хал в тая държава. Бъдете обективни бре хора, бъдете един народ зад общите си интереси, а не шайка граждани на Северна Турция.

294

632

преди 11 години

Искам да попитам от 1985-1990г Борисов със какво се е занимавал.?Тези години във ВИПОНД нещо не ми се зързват.Толкова много награди видях,едва ли не божествения не е открил планетата Земя,само от ВИПОНД като преподавател нямаше награда.И като му знам дар словото се питам какво им е говорил? Ало Божествения тука ми мирише на гнило.

293

владетеля

преди 11 години

ЗАТОВА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ БЕШЕ МАФИОТСКО И НЕ БЕШЕ НОРМАЛНО.ЗА КАКВО ТОЗИ ЗАСПАЛ БЪЛГАРИН ИЗБИРА ХОРА ,КОИТО НЕ ТРЯБВА ВЛАСТ ДА ПОМЕРИСВАТ,А КАМО ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ.ХОРА БДЕТЕ ЗА СВОЯ ЖИВОТ И ВНИМАВАЙТЕ КОГО ИЗБИРАТЕ,ЗАЩОТО ТЕЗИ КАТО БОЙКО БОРИСОВ,ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ СА УБИЙЦИ И МАФИОТИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ДОПУСКАТ ПОВТОРНО ДА УПРАВЛЯВАТ БЪЛГАРИЯ,ЗАЩОТО ЖИВОТЪТ НИ Е В ОПАСНОСТ ОТ ТАКИВА БАНДИТИ.

292

недоволен

преди 11 години

Духльо нещастен, защо не го затворят най- накрая за да се успокои.

291

do 324

преди 11 години

Ами? Преди да задаваш такива безсмислени въпроси- разучи за гтова, което е приватизирал Трактора, както и како е станало с приватизираното, пък тогава задавай въпроси.Явно Борисов и Цветанов дръзнаха, обаче много хора пострадали от него не смеят. Знаеш ли как плашат? С децата ти, мръсниците!

290

анонимен

преди 11 години

Ако на трактора беше доказана вината отдавна да е осъден, но обвинението досега е само на Цветанов и Борисов а не на съда, известно е, че трактора преди е бил съдружник с Бойко и след като стана премиер поиска да му вземе бизнеса и да го натика в пандиза но не успя: Ами ако трактора се окаже че е невинен и докаже истината за тях, тогава не виждам какво би станало с Бойко, Цветанов и Флоров, ще дочакаме да видим и това !

289

Анонимен

преди 11 години

На НЯКОИ журналисти Трактора пък обещавал разходки в багажника на кола, да ги изсели, да ги сготви, да им стъжни живота и пр. благини.

288

Прототип

преди 11 години

Ето го и истинския ДЖАРО ама 1:1 с филма. Само за вида му трябва да му дадат от вуле 5 годинки. Капи де тути капи. Насраната ни съдебна система е пародия и пумия.

287

темида

преди 11 години

По-скоро, съдът е цирк защото ако си беше на мястото, тази "селскостопанска машина", одавна да е в затвора а не да ръси мозъци!

286

Анонимен

преди 11 години

Бокси се ***. Трактора го закопа.

285

Анонимен

преди 11 години

Двама мафиоти разиграват народа

284

valenzeto

преди 11 години

abe vie akal imate li ???kak se dava tribuna na toq mafiot po gore??

283

Анонимен

преди 11 години

Разиграват театрото. Комбина са.

282

Анонимен

преди 11 години

Тоя ми навява на мистълта окървавен труп от него...

281

Анонимен

преди 11 години

Много престъпна държава.На никой не може да се вярва.

280

Анонимен

преди 11 години

Няма процедура, която да може да работи в България, след като участниците в нея са жалки ГАНГСТЕРИ*)))

279

pichtova

преди 11 години

До Анонимен ще го заболи гъзенцето

278

ВЪРХОВЕН СЪД

преди 11 години

Като гледам колко хора гласуваха за него и големия процент тук това говори само за едно: Има бая платени писачи на хранилка при РЕЗАНОТО ПОМАЧЕ . .

277

МРЪСНА СГАН

преди 11 години

Тоя, нали се беше кадидатирал за президент и за него гласуваха около 30 000 *** ...

276

Панаири,панаири

преди 11 години

Боко Тиквата и Трактора ,каквито са си били дружки още от времето на тъмното им минало,ако вземат да си вадят кирливите ризи - голям панаир ще падне.Единият - бивша глава на организираната престъпност,другият доказана мутра престъпно управлявала България.Гласувай народе пак за Боко Тиквата, ако искаш още беднотия,отчаяние и криминални екшъни на най-високо държавно ниво