31

В развод

преди 11 години

Благодаря за пожеланията ! Подобно и на вас , да си жива и здрава , за другото си има кредитни карти;)

30

Крико

преди 11 години

Според мен един човек за да е щастлив той трябва да е наясно със себе си ,със своите възможности и желания,защото когато има разминаване в реалностите и действителноста ,човека се разочарова и не няма как да е щастлив.Ако ти си щастлив по природа и наясно със себе си всичко е ок и само един кофти брак би промелило това ;) И трябва да е разумен егоист , защото иначе в тоз свят ще му го на..укат отзад и да не е много добър, щото ако е такъв по-добре да се застреля сам и да не се мъчи ;)

29

до в развод от жена

преди 11 години

Не случайно попитах, кой е подал молбата за развод, защото бях почти сигурна , че го е направила жената.Вие сте го написали много точно " обикновено ние мъжете сме по - търпеливи или несигурни '' бих казала по скоро несигурни, а колкото до търпението, да не го отричам има търпеливи и мъже и жени.Желая ви спокоен живот и пълен с положителни емоции.

28

В развод

преди 11 години

До 34, смешно си е,направо си е купон а на гол *** си е направо е-ане :). Обикновено статистиката се оказва права, а тя е че жената подава молба за развод...обикновено ние мъжете сме по-търпеливи или несигурни , незнам как да го кажа. Но ,по-добре сам и щастлив отколкото в връзка и нещастен :) Аз се отървай от есно зло, сега другия *** след мен да му мисли ....:)

27

до в развод от жена

преди 11 години

Може би не е смешно, но да си призная вие ме разсмяхте с вашия коментар .Само ми е интересно кой е подал молбата за развод , кой от вас двама ви е взел това решение.

26

В развод

преди 11 години

Незнам за останалите ,но на мен ми писна от жена ми.Коминикация никаква,разбираемост никаква, мислене различно.... Тя прави планове за петилетки напред а аз искам да живея сега, а не след пенсия.Тя отговаря за дребните неща за парите ,кво да се копува , кво да се прави а аз за 'глобалния мир' и набавянето на пари.супер изнервен съм ,помощ и полза от нея никаква.Сложи ми рога.В развод съм.Сам съм ,но по-щастлив от преди и не се съобразявам с никой , пълна свобода и спокойствие ....

25

Христина

преди 11 години

Колкото повече човек научава и вижда, толкова по-несигурен става в собствените си въэгледи.

24

Анонимен

преди 11 години

И БОГОВЕТЕ СА САМОТНИ,НО НИКОГА НЕ ИМ Е СКУЧНО

23

dl

преди 11 години

28 е абсолютно прав!Когато си сам съвсем не означава,че си самотен и обратно,Това са го установили много отдавна умни хора.Когато по стечение на обстоятелствата останеш сам,пренасочваш цялата си енергия и любов към останалите-близки,роднини,познати.Добрините,които правиш или просто една мила и успокоителна дума са много важни за хората,а самият човек се чувства пълноценен .В това е смисъла на живота!

22

Обективен

преди 11 години

В България отличничките ходят с оставачи и престъпници, бягайте далеч от тук!

21

Анонимен

преди 11 години

когато някой е сам не означава, че е такъв, защото е егоист. познавам завършени егоисти, които никога не са били сами, а винаги във връзка. дори си мисля, че истинските егоисти, свикнали да получават, рядко биха изпаднали в ситуация да останат сами. в същото време едни от най-голените филантропи, които човеството познава не са били обвързани в общоприетия за нас смисъл, а са се посветили на любовта и помощта към хората изобщо.

20

Анонимен

преди 11 години

Вярно ли, 24? Ако написаното се отнася до мен, ще те разочаровам, но съм с човек до себе си от много години насам. И преди да определяте кой какъв е, опитайте да вникнете в написаното от него. Не се обявявам против обвързаността, но твърдя, че е грешка да фокусираш целия си свят върху даден човек, градейки щастието си във всичките му аспекти само върху неговото присъствие в живота ти. Което, разбира се, не го омаловажава.

19

до № 24

преди 11 години

Ами не си съвсем прав. Просто си отвори очите и ушите,за да видиш и чуеш. Има много щастливи самотници, които участват в благотворителни организации по цял свят, грижат се за другите, помагат всеотдайно на непознати в нужда. А има и доста обвързани, които си слагат край на живота - нежелаейки да носят отговорност за децата си и ги оставят на произвола на Съдбата, в България даже и децата си убиват....... Медала винаги има и две страни...

18

До 21

преди 11 години

Много са хубави обобщенията, да. Да не би всички хора да са по един калъп направени? Може да си обвързан и пак да си самотен. А може и просто да не концентрираш целия си свят върху един човек и да очакваш от него той да прави щастието ти. Има хиляди начини човек да бъде щастлив, освен (или без) връзка.

17

ттт

преди 11 години

Има една сентенция:Който има любов, се нуждае от малко други неща.За който няма любов, е без значение, какво друго има.

16

Анонимен

преди 11 години

19, точно! Това беше и моята мисъл - 15 и 18 съм. Но се изтълкува погрешно от някои, за което не се учудвам.

15

Анонимен

преди 11 години

Този, който го е страх да бъде сам и има нужда от някой до себе си за да го направи щастлив, никога няма да бъде щастлив дори и с партньор. Защото такъв човек очаква да получи чрез друг своето щастие за което само той е отговорен и трябва да открие първо в себе си. Истинска пълноценна връзка може да има само между двама души, които са осъзнали, че са свободни и могат да бъдат щастливи и сами. Тогава никой от двамата не чака да получи нещо от другия, а може само да дава. А нали това е любовта.

14

Анонимен

преди 11 години

А колко егоисти, нарциси, асоциални типове, кариеристи и прочие са обвързани само заради това да се водят обвързани, и скапват живота на човека до себе си, защото не искат да вложат нищо от себе си във връзката? Кое е по-голямото зло?

13

Анонимен

преди 11 години

Нещастен заради необвързаност може да е само човек, който допуска щастието му да зависи от друг човек. Без значение жена или мъж.

12

Анонимен

преди 11 години

Даже ми е прекрасно като съм сама......преди си мислех, че е ужасно, обаче откакто отново имам връзка осъзнавам колко е яко да си сам и да не се съобразяваш с никой.......