82

***

преди 11 години

До РУМЕН221 А нас с по 45год. трудов стаж и 220лв. пенсия как ни класираш? Я обясни на нас непросветените кои са на минимална пенсия и кои вземат социални помощи? И какво ще се случи в България,ако спрем да плащаме данъци,като хазната се пълни точно от това перо? Румене, не се иска само ядене,трябва и мислене.

81

hoho

преди 11 години

най уязвимите са работещите за по 300 лв, госпожа..това, че някой го е мързяло да работи и сега взема 100 лв пенсия, що трябва да е мой проблем ? вижте социалните пенсии, защо някой без да е стъпвал на работа взема минималната пенсия, а друг с 40 години трудов стаж - 200 лв ? и ще увеличите пак на мързеливците пенсиите, това е срам и позор !! не давайте увеличение на пенсиите на хората със социални пенсии, те не са ги заслужили по никакъв начин.

80

Мунчо

преди 11 години

има ли още гербераси бе най после нашето правителство е на власт правителството на народаа

79

Анонимен

преди 11 години

Никога повече няма да гласувам за Герб

78

Анонимен

преди 11 години

ПАРИ ЗА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ ИМА, без да се застрашава макрофинансовата стабилност!!! Много е просто...1. Заплатите в България са 2 пъти по-ниски спряма производителността на труда ни2. Събраният Данък печалба за миналата година е 2.2 милиарда..., значи декларираната печалбата е 22 милиарда... (истинската е по-голяма)Целият бюджет на държавата е 24 милиарда...!!! Следователно..., печалбите от ТРУД у нас, са фантастично високи дори за представите на Американците.

77

банкеръ

преди 11 години

Откъде изникват такива капацитети.Нека тази куха леика преживее един месец с 107 лева и тогава да дава акъл.Другото са алабализми.Какви политики кви 5 лева.Ако България ще става Бананова република с вносни банани тогава всичко е наред

76

Анонимен

преди 11 години

Тази ГЕРБ министър е некомпетентна - не разбира от трудово право, нито от осигурителната система, нито от политика по заетостта!Пари няма, как ще вдигнат пенсиите от 1 април? Мерките за заетост са разписани в бюджета и тя не може да ги пипа и увеличава. Същото е и със социалните помощи-ако сега дадат повече, макар и еднократни,означава после да няма пари за предидените помощи. Това което може да направи и за което вероятно е сложена е да дораздаде на фирми на ГЕРБ обществени поръчки за"заетост"

75

перо

преди 11 години

Ппав си Румене.Аз обикновено на служителите ми с квалификация и по цял ден висящи по фирумите ,винаги им давам минимална пенсия и социална помощЩото имам и някой *** , които ми работят и тях съм ги наказал с 10 пъти мин. без таван плюс осигуровките. Как е.а?

74

Коко

преди 11 години

Тази госпожа беше съветник по социалните въпроси в президентството. Като "специалист" в тази област не предприе нищо да не стигне до протестите. Изобщо не е загрижена за трудностите на хората. Сега същата тази "специалистка" е социален министър? От нея нищо не може да се очаква, нали е от Б отбора на ГЕРБ

73

АЛО

преди 11 години

а бе вие не разбрахте ли че играе Б отбора/ толкова ли сте кухи ***/

72

РУМЕН221

преди 11 години

ИСКАМЕ ЧОВЕЩИНА!ЩОМ И ТЕЗИ НИ ОТКАЗВАТ ЧОВЕЩИНА!1. МИНИМАЛНАТА ПЕНСИЯ и максимална социална помощ РАВНИ НА "ПРАГА НА БЕДНОСТ" (312 ЛВ.)2. МИН. РАБОТНА ЗАПЛАТА (за работник без образование, но с квалификация) - РАВНА НА "СОЦИАЛНИЯ МИН." (581 ЛВ.)3. МАКС. ЗАПЛАТА за държавна длъжност да е 10 ПЪТИ МИН., без таван за осигуровките!4. ПРОГРЕСИВНИ ДАНЪЦИ на граждани и фирми, С НЕОБЛАГАЕМ МИН.!5. ОТМЯНА НА ВАЛУТНИЯ БОРД И СТРОЕЖ НА АЕЦ-БЕЛЕНЕ!!!- СПИРАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И СМЕТКИТЕ НА МОНОПОЛИТЕВСИЧКО ДРУГО СЕ ОПРАВЯ С ПАЗАРНА ИКОНОМИКА!

71

Посетител

преди 11 години

Аз като взимам 500лв жената гледа детето. Ние от богатите ли приспадаме или на изчакване ?

70

Анонимен

преди 11 години

До 86-ти,- ВЕЧЕ Е ШИРОКО ИЗВЕСТНО, (ЧЕ Т.ЖИВКОВ Е ПРЕДАВАН ЕДНОВРЕМЕННО ОТ ТРИ КОМУНИСТИЧЕСКИ КЛАНА...- ЧУВАЛ ЛИ СИ ЗА АГЕНТА НА ЦРУ "МОТОРБОЛТ"... (ЛУКАНОВ), КОЙТО Е РАБОТИЛ, КАКТО И ПОВИЯ ПРЕМИЕР, ВЪВ ВЪНШНОТО ВОЕННО РАЗУЗНАВАНЕ... - И ДА БЯХА САМО ТЕЗИ...

69

Анонимен

преди 11 години

*** много грозно тва жена бе!

68

до=румен21

преди 11 години

Ти или си *** и мало умен по точно лъжец.Щом смесваш ЦРУ и американците с червените си изтрещял от злоба костовист защото той е свързан с тях.

67

Анонимен

преди 11 години

към 79:Блаженни са вярващите!Къде прочете за планираното вдигане на пенсиите,щото в моя комп не виждам нищо такова!Или си телепат!Но за по-сигурно пак си пробвай телепатичнитеспособности след 1-ви април!А какъв ден е тази дата-попитай и ще ти се отговори!

66

оптимист

преди 11 години

Защо Производителността ни е 27% от средноевропейската, заплатите 17% БНП е 45% от средноевропейския, средните ни доходи са 20% от средноевропейските.ЗАЩОООО .ТОВА означава че резервите са мнооооооооого и може да стане без да се застраши борда

65

Анонимен

преди 11 години

Това вдигане от 1 април от 2 години го обещават и се отлагат за да не го дадат.Тая щяла да го дига ама какво не се знае па и на кого...

64

РУМЕН221

преди 11 години

СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВОНЕ Е НИТО НА ГЕРБ, НИТО НА БСП, НИТО НА НАРОДА. ТО Е НАЗНАЧЕНО, КАКТО И ПРЕЗИДЕНТА, ДЯНКОВ И КРИСТАЛИНКА ОТ ЧЕРВЕНАТА ОЛИГАРХИЯ УПРАВЛЯВАЩА НИ С ПОМОЩТА НА ЦРУ...!!!ЗА ДА ИЗИГРАЯТ СЦЕНКАТА ЗА...: - "ПРОСТИЯ, ЛУДИЯ И СМЕШНИЯ..."- ЩОМ НИ ОТКАЗВАТ ЧОВЕЩИНА СПИРАМЕ ДА ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ И СМЕТКИТЕ НА МОНОПОЛИТЕ

63

Анонимен

преди 11 години

Принципа е следният.Ако някой получава нещо безплатно/чернокожите ***/ друг го губи.С тази идиотска социална политика нашите пенсионери скоро не ги очаква нищо ..достойно за техния труд.Нас също!