223

Анонимен

преди 11 години

BOLEN MOZAK

222

Анонимен

преди 11 години

Само продавачки и шофьори, е*ем ти икономиката.----------- Ми съберете се такива корифеи като тебе, построите завод, произвеждайте и плащайте на стругари и фрезисти по 5000 лв. Макар че аз не виждам голяма разлика между шофьор, стругар и продавачка. Всяка професия си има тънкости и не от всяка кифла става добра продавачка. Само не ми казвай, че от моите данъци трябва да се построи на някого завод и после да му плащам и дотациите като е губещ.

221

Шоп

преди 11 години

Защо изобщо се опитвате да ги гасите, после се мъчат с дни... Аз ако ми се запали некой, зае*авам го да си изгори и ич нема да си цапам ръцете.

220

Анонимен

преди 11 години

Стига с тези самозапалвания!... Има и един друг аспект на този въпрос - кой знае колко усилия и пари отиват за лечението им, които биха могли да се дадат за нещо друго - на други нуждаещи се - не самозапалили се!

219

ET

преди 11 години

Комунизъма с терор и заплахи възпита цял народ от объркани неврастеници които немогат да се справят с сложността на богатият и комплексен демократичен свят.Ще имаме още много убийства и самоубийстваЛечението на самоубийствената комунистическа психика ще трае десетилетия.

218

До централата на БСП

преди 11 години

Сега кво следва? Групово самозапалване?

217

Ф.С.В

преди 11 години

Явно НСО са оборудвани с пожарогасители от най отчаяният и скандален нов протест в българската история -КЛАДАТА ..Дали 2013 г в Европа хората се палят пред Президенствата ???

216

Анонимен

преди 11 години

защо вместо да излезем по площадите и да ги пометем ние се самоубиваме?

215

Анонимен

преди 11 години

Абе отчаяние! Неква мода като Harlem Shake е това.

214

Анонимен

преди 11 години

Смятайте, отчаянието на българина колко е голямо, да предпочете един от най-болезнините видове смърт...да се откаже доброволно от живота, да няма какво да те задържи...и това се превръща вече в течение....и много хора се чустват така, някои даже не са и много бедни.....

213

rosi.borisova.58

преди 11 години

Ново правителство те си избраха,Цирк циничен разиграха,Предателски се прегърнаха,И усмихнати, ръцете си стиснаха.С народа те се подиграха,Демокрацията утрепаха,На хората парата те прибраха,И пак властта си задържаха.

212

Анонимен

преди 11 години

Боже Господи докъде стигнах ме колко хора се самозапалиха от мизерията в нашета мила родина трябва да си много отчаян да се само запалиш , моля се да дойдат по добри времена за България

211

260

преди 11 години

За капак понеже са популисти и си кътат дъртия електрорат, щяха да раздадат 13 пенсии на старците и да им вдигнат с 20 лв пенсиите....Парите естествено шяха да дойдат от работещите в частния сектор, които се молят да вземат поне 11 заплати всяка година. А техните колеги в държавния си чакат и 14-та заплата...И като съчетаем всичките тези безумия, които се случват всяка година с едни милиарди за АЕЦ и съсипан туризъм се случва нещо страшно...

210

260

преди 11 години

Така че нека мухльото Станишев да не си отваря *аняната уста, защото просто не ми се мисли за какъв глад щеше да става на въпрос ако те управляваха през тези тежки за целия свят години. Та те продължават да казват как ще строят АЕЦ за 20% от БВП, като болниците са пред фалит. Продължават да настояват да се строи нефтопровод, който ще съсипе минимум южното Черноморие...Миков, ***, му вика газопровод. А вече имаше референдум и по двете теми.

209

260

преди 11 години

Колкото работещи фабрики има в градовете? Станишев защо не каже...Събарят се фабрики и се строят молове и магазини, това е истината. Производство няма, само търговия на 90% вносни стоки. И как да стане тогава? Няма производство, няма работни места, няма високи заплати. Само продавачки и шофьори, е*ем ти икономиката. Ама това не е от 4 години...поголовното затваряне и фалиране на предприятия бе извършено от БСП и СДС и от никой друг! Последните години просто се довърши...

208

260

преди 11 години

И затова тогава хората имаха пари. Ама си беше изкуствена тогава икономиката....икономика където основен отрасъл е строителството и търговията....е меко казано смешна. Не сме и Гърция, че да имаме няколкостотин острова, че само от туризъм да я караме. Дойде кризата, строителството се сгромоляса и всички се охълцахме. Защото стотици хиляди българи с ниско образование останаха на улицата или на мизерни заплати.

207

Анонимен

преди 11 години

Не, Бойко не подлуди България, ами я подлудиха всички политици! Не се опитвайте да изкарате Бойко най-виновен, гнусни ***! Най-малкото за тея години най-много вие сте управлявали. И нека Съсела да ми обясни в очите как 2007 било по-добре, че да строша наглото личице! 2007 строителството беше огромен отрасъл, сигурно 1 млн българи работеха в него. И нямаше работник, който да взима под 25-30 лв надник. За тези, които строяха по морето буквално беше ден година храни.

206

дедо Ташунко

преди 11 години

От подобно заглавие всеки може да се направи извода, че човека така и така си е бил пътник, поради прединфаркното си състояние. Това е скодоумщина, другари ***! Боже, молим ти се човека да се оправи напълно, да оздравее и се върне при близките си! Хора стига протести по този начин, човешкият живот е безценен.

205

Мамантос

преди 11 години

Господ да го пази човека!

204

Анонимен

преди 11 години

Прави впечатление, че всяко мнение в което има призив, че трябва все пак да се работи, пък макар и по малко, е наградено с бая минуси?! Защо така бе, народе? Има и по - мръсни думи, стегни се малко!