343

Уважаеми,375 и 377

преди 11 години

Благодаря за разясненията и моля да ме извините, но не всички са компетентни по финансовите въпроси.Нека бъдем по-толерантни и не се обиждаме на *** и умни. Днес познати от обменно бюро казаха ,че до сега не са имали толкова много обмяна на левове.Минали сме по лош път и за това попитах.Благодаря .

342

Реалист

преди 11 години

Новина от сайта на НОИ"Националният осигурителен институт обявява, че размерът на средния осигурителен доход за страната за месец януари 2013 г. е 634,55 лв."634.55 лева пари ли са?! Как се живее с 634.55 лева месечно?!януари 2013 - управлява ГЕРБ.

341

Разбирачев

преди 11 години

"Три пъти увеличихме минималната работна заплата ... отчете Дянков"Така де - от 240 лева на 310 лева сега от януари, т.е. увеличение с 29%. За сравнение предишните увеличиха минималната заплата с 60% - от 150 на 240 лева

340

Министърчо

преди 11 години

Като цяло лаишка и повърхностна. Не изследва причините а следствията. Какво е стабилна държава-външна политика, вътрешна сигурнаст и добри финанси или казано просто Външно министерство, Вътрешно и МФ. Което правителство ги има то ще е добре. Да започнем с последното но най важното МФ. За да има държава трябват пари-а кой ги събира? И кой ги раздава? Къде са приходите? И отговорите- това са НАП и митниците. А кой ги ръководи пияндето Красчо и ченгето Ванко. И оттам поверигата - обърната кола. Ако тези ведомства работеха приходите годишно с 3 до 4 милиарда повече.А три години по 4 е равно на 12

339

Анонимен

преди 11 години

Според теорията на Ламброзо за връзката между лицето и характера и бъдещи действия, които могат да се очакват нещата са зле.Двулична и мазна физиономия, от която може да се очаква всичко. Моля, кажете г-н Министър за Вашия принос в БНБ за ограбването на БГ народа с непосилните лихви 20-40 % , съсипването на българската икономика и превръщането на банките в лихварски къщи и промишлени предприемачи. Интересува ме , как се нароихастотици фирми за бързи кредити с лихви от 40-50 %.Така ли в в САЩ?

338

Анонимен

преди 11 години

Кой е новия кандидат за подуправител на БНБ от президентската квота? Хитър ход.

337

Анонимен

преди 11 години

Калине, кой може да излезе в неплатен отпуск и да поработи малко на друго място? Закона разрешавали го? Кога напускаш банката?

336

Анонимен

преди 11 години

уважаеми *** гербавите се измъкнаха - а за вас ръст на средния пръстнарода *** ***

335

detelina

преди 11 години

До хорааааааАми,ще се повтори ,Виденовата зима,готви се девалвация на лева,това ще стане.Яка ,ни гъзинка.

334

за 377

преди 11 години

ти *** ли си. борда е формула, левовете са равни на еврата при курс 2 към 1. Колкото и да си обръщаш левовете, това не променя факта, че формулата си работи, просто ще ти свършат левовете (намали паричната мада в обръщение). А купуването н долари не влияе по никакъв начин. Виж баланса на Управление Емисионно и чети закона, няма земна сила, която да "бутне" борда. Това може да стане само чрез промяна на закон от Нар. събрание, каквото след 2 дни ням да съществува.

333

до 375

преди 11 години

Много просто, валутния борд е закон. ще го има дори и с последните 2лева да си купиш последното евро. Това са скачени съдове и няма земна сила, която може да го "бутне", такова нещо не съществува. При липсата на Нар. събрание даже и да искаш, няма кой да промени закона. Борда е вечен или до промяна на закона. Четете малко, стига с тъпите въпроси.

332

АА4

преди 11 години

мразят бедните защото те са били такива и имат лош спомен от това.На Гоце дали му стискат ръката,щото той пък бил говедар и пасял *** в неговото село.Борисов пък мазал филии с мас защото родителите му го изоставели.Жельо пък сял грозде.Абе тя въшката като се наяде излизала на челото.Сигурно в демократичните общества където ги канят са го видели това..демек големите акули са си бърсали ръцете с мокри кърпи от тяхното ръкостиксане.Такава ще е работата!!!

331

МНОГО ПРАВИЛНО ....

преди 11 години

БЪЛГАРИ---ОБЪРНЕТЕ СИ ЛЕВОВИТЕ ДЕПОЗИТИ ВЪВ ВАЛУТА!Гледайте банката да няма българско участие ...или поне да е под 50%!ПРИ ОКТОМВРИЙЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ ----ПЪРВАТА РАБОТА НА ЛЕНИН ,БИЛА ДА НАЦИОНАЛИЗИРА РУСКИТЕ БАНКИ И ДА ГИ НАПРАВИ ДЪРЖАВНИ!НЕ ОСТАВЯЙТЕНА КОМУНИСТИТЕ ПАРИ!Те ще ви ограбят!

330

ивсе пак

преди 11 години

поинтересувайте се какво става в обменните бюра.

329

Анонимен

преди 11 години

Калинката Калин моментално изпърпори и изръси глупостите. Аве да та питам ена работа ся - от бюджета на кои са увеличават доходите примерно ? На работещите в частните фирми ли *** ?

328

хораааааа

преди 11 години

внимавайте. Не знам по каква причина, но след падането на правителството,особено днес, много хора обменят левовете си в долари или в евро.Какво става с валутния борд, с лева.?Който е по-компетентен нека ни обясни ситуацията.

327

Коко

преди 11 години

И при ГЕРБ и при Б отбора им няма ръст, а само СПАД!

326

Анонимен

преди 11 години

*** обаче се оказаха най адаптивни, останалите или бягат или се оплакват и не искат да гледат деца или не могат да си плащат надписаните сметки, и на края какво само *** и политици ще има в страната, но нищо де и *** са хора, защо да нямат държава най накрая !

325

Тъп

преди 11 години

Какво мляко търсиш,от пресушена крава и от празна хазна жълтици. *** пореден излюпен глупец.

324

КАМОРАТА

преди 11 години

ДО ПРЕСЦЕНТЪРА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ- ГОСПОДА НЕ МИСЛЕТЕ,ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА ВАЖНИ ЗА БЪЛГАРИЯ,ЧЕ ЧАК ДА СЕ САМОЗАПАЛВАМЕ ЗАРАДИ ВАС.НЕ СЕ НАДЦЕНЯВАЙТЕ ЧЕ ВИЕ СТЕ ОТ ХОРАТА КОИТО ПЪК СА ЖЕЛАНИ В ТАЗИ СТРАНА.В АФРИКА ТЪРСЯТ ПОЛИТИЦИ-БЕДУИНИ ,КОИТО ДА УПРАВЛЯВАТ ПУСТИНЯТА.ВИЕ СТЕ ПЕРФЕКТНИТЕ ХОРА ЗА ТАМ.АКО РЕШИТЕ ДА ОТИДЕТЕ НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ НЯМА ДА СЕ САМОУБИЕМ ,ЧЕ ВИ НЯМА.