107

глог

преди 11 години

До Ужас ! 38Защо едва сега ще разглежда бюджета?! Нали до момента на назначаването си не на министър, а на заместник премиер-министърски пост е БИЛА СЪВЕТНИК НА ПРЕЗИДЕНТА ПО СОЦИАЛНИТЕ ВЪПРОСИ!!! E, какво го е съветвала? kaтo едва сега ще се запознава? Боже, Боже, аз ли те криво молих, ти ле ме криво разбра! От трън та на глог. Как само гледа-а-а ... а как ли мисли, нали очите са израз на мисълта. Дали си знае името? Или сега ще го разглежда.

106

tanja

преди 11 години

след като хвърлих един поглед във форума,контсатирах,че нормалните граждани са още на работа/с малки изключения/,а във форума се трудят неуморно червените тролчета.стигах до извода,че при такава масирана критика в стил"дърта махленска клюкарка"избора на служебно правителство е точен.Луд умора няма, само се поти :-).

105

Simo

преди 11 години

Поредната комунистическа демагогия. Ще подмомага най-уязвимите. Най-уязвимите другарко са тези, които с труда си носят на гърба си *** и тунеядците на обществото, които нямат ден трудов стаж, не плащат данъци, сметки и осигуровки. Май достойно тия ще продължат делото на гербавото милиционерско управление.

104

с 20 процента!

преди 11 години

Пенсиите се вдигат от 1 април с един процент, увери Деяна Костадинова, а цените ще се вдигнат с 20 процента!

103

Попа с картечницата

преди 11 години

Ще вдигнат пенсиите,ама с колко?С 1% или 2% и пак ще се подиграят с хората.И да вземат да се усетят малко тия *** и да вземат да бутнат малко майчинството.

102

p

преди 11 години

До социолог.Има нещо вярно в думите ти.Без кръв ми се струва няма да стане работата.Ще ми говорят за мирни протести,аз да открадна 2-3 милиарда пък нека една тумба хора да ми викат под прозореца че съм крадец.Политиците ще усетят народния гняв единствено с по една сопа в главата.

101

Анонимен

преди 11 години

S kolko? 10 leva?

100

социолог

преди 11 години

без да съм пророк но като наблюдавам положението на хорат знам че в скоро нярода истински ще изпуши и ще стане истинска война срещу лежащите на гърба ни ***-***!народа едвам изхрянва себе си и му идат в повече ***!тези протести с разни ***..дали начело са нищо пред това което идва!това е!

99

anon

преди 11 години

на това дете майка й знае ли че ще е министър?в тая държава вЕрно не останаха алтернативи...

98

Анонимен

преди 11 години

Ако се втурне да храни *** значи е същата уфсъ,като всички преди нея.

97

нимка

преди 11 години

Пак ли ще пълним гушите на ***....

96

Анонимен

преди 11 години

Мораториумът върху разпореждане със земи и гори - отхвърлен!

95

Анонимен

преди 11 години

Поне да беше ,....мааалко по-ХУБАВА !

94

Анонимен

преди 11 години

Политик =*** ,....еднакво лъжат и крадът ,нищо не работят !Но те са защитен вид в Бг ,и имат и ---ПРАВА ,които ги използват на 100%,за разлика от останалите в Бг които имат само ----ЗАДЪЛЖЕНИЯ!

93

Фън Шуй

преди 11 години

Тази гледа околните със зле прикрита злоба

92

Анонимен

преди 11 години

Бг-*** Давайте пари ....,пак нямаме !Друго не искаме ,особено работа !

91

Анонимен

преди 11 години

Аха, хайде тогава пак на *** ще се помага.

90

Анонимен

преди 11 години

Наистина съгласен съм със 106, дано тези най-уязвими не се окажат ромите и фалшивите пенсионери, дето по цял ден седят с бира в градинките, по пейките на сянка. Хем не работят, хем доходите им колкото на работещ човек за 300лв. човек. Вижте обявите за работа - за тежка физическа работа заплатите са около 400 лв., дори и за шофьори. А някой, дето се изкарал уж инвалид взема и пенсия, и помощ за отопление.

89

Анонимен

преди 11 години

---95Бягай на село !Не е неоходимо ,всички да са в София !

88

Анонимен

преди 11 години

99 за съжаление не си пораснал много моето момче след като разсждаваш така и още нещо ти дори и предства си нямаш как се живее без борд .