11

Анонимен

преди 11 години

До 13 - Няма как да си православен българин , ако пишеш на латиница и си жертва на англосаксонски културен империализъм !

10

Анонимен

преди 11 години

До 13 Говоря ти от културна гледна точка ...пале. А иначе католицизма е секта , която използва религията за зло ... за имперските си цели. Ватикана се откъсва от пътя на християството през 1053 год.

9

за 8

преди 11 години

Анонимен 8,ако знаеше история щеше да знаеш,че националсоциализмът е стоял за позитивно християнство,а ако беше християнин щеше да знаеш,че вярата в Исус Христос може да бъда само една,да се кланяш и молеш на икони=идоли не те прави по право-славен от католик.

8

УЖАС

преди 11 години

Това млода момче защо е искало да убие Адолф? Защо му попречихте да си свърши работата, както трябва ? Та човека бе пос ветил живота си да ни избави от юдаизма, комунизма и циганизма !!!

7

Анонимен

преди 11 години

Лека му пръст ! Достоен човек !

6

Хм

преди 11 години

Още през 43 година британския ГЩ (или правителството, или висшето разузнаване - не помня) издават заповед да се преустановят всякакви операции по опити за убийство на Хитлер - просто им е станало ясно, че ненормалника е дотолкова некадърен във военното дело, че всеки друг би го заместил много по-добре... тааа - толкоз за "великия" - бил е от ония хора, които имат силата да вземат властта, но после не знаят какво да правят с нея - като Наполеон например - същия ***...

5

Анонимен

преди 11 години

Хитлер от една страна щеше да извърши добро , като изчисти света от мръсната номадска *** - евреите , но от друга страна щеше да унищожи православието и да наложи латински хегемон . Така , че колкото е полезен за нас , два пъти отгоре е вреден .

4

Анонимен

преди 11 години

До някойКомунизмът никога нямаше да се настани ако не беше оня алкохолик с размекнат мозък Чърчил и масонската държава отвъд океана. Тогава щеше цяла Европа да е национал-социалистическа и сега щяхме да сме в истински ЕС, равноправни и богати.

3

Хес

преди 11 години

Предател. Сигурно това му е било божието наказание... да види Германия сега, подвласна на банкерите и да си спомни силната, независима от чужди капитали мощна Германия на най-великия мъж на нашето съвремие Адолф Хитлер

2

radi

преди 11 години

До някой A moje bi, shteshe da doide drug po jestok ot ***

1

някой

преди 11 години

Ако заговорниците бяха успели, може би историята щеше да протече по съвсем различен начин и комунизмът нямаше да се настани в Европа. Но... не било писано.