93

Анонимен

преди 11 години

СЕГА ПЪК КАКВО НЕ ВИ ХАРЕСВА ПАК ?ИСКАХТЕ ДА СИ ХОДИ БОЙКО ,СВАЛИХТЕ ГО СЕГА ПАК СТЕ НЕДОВОЛНИ КОЙ ИСКАТЕ ДА ВИ ОПРАВЛЯВА ВАС ?ВИЖТЕ КАКЪВ ХУБАВ МЪЖ ВИ СТАНА ПРЕМИЕР ,АМА И НЕГО НЕЩЕТЕ А ДАНО НА ИЗБОРИТЕ НАПРАВИТЕ ПРАВИЛНИЯ ИЗБОР , В КОЕТО МНОГО СЕ СЪМНЯВАМ

92

Анонимен

преди 11 години

Служебния кабинет го кръщавам "Тиквите под прикритие". Всички сме наясно защо?!

91

Мария

преди 11 години

"Неотстрелваемият" изкривих си пръстите на ръцете , докато напиша тази дума ! Към автора на статията - ако обичате поразлистете учебниците по български език и литература ! От далече лъха на неграмотност !

90

звънче

преди 11 години

И какво стана сега, пак Герп ни управлява така ли!!!! Премиер и двете вицета са герпаджии. Нова акция с кодово име " Тиквите в сянка"- да допръпнем шалтера на тоя калпав матрял, пък след нас и потоп.

89

българин

преди 11 години

Вярно е неотстрелваем, тоя премиер-слънце. Кой ли ще вземе да пуца по менте втора ръка, минало през БКП и РУМНО, СДС, НДСВ, ГЕРБ. Накратко, неотстрелваем, защото никой не стреля по ***. Ама ако тая *** или господарите й се окажат ненаситни като досега? Блазе ни пак.

88

Анонимен

преди 11 години

И СЕГА ГРОБ ЩЕ НИ УБЕЖДАВАТ ЧЕ ТОЯ НЕ Е ОТ КАКТО ВСИЧКИ В ГРОП ОТ БКП ИЛИ ДС -ПОРНОГРАФИЯ..ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ПРЕИБАТ НИКАКВА АВАНТА ЗА ПОЛИТИЦИТЕПОСТОЯННО ТРЯБВА ДА СМЕ ИМ НА ГЛАВИТЕ ИНАЧЕ БОКО ПАК ЩЕ СЕ РАЗВИХРИ СЪС СИК И ***

87

бье сье пье:

преди 11 години

Речта на Райков: "нас червеното знаме роди ни,нас не ще ни уплаши...властта"/да властваме на всяка цена/

86

Анонимен

преди 11 години

С декларацията,която направи за "безразборната национализация",направи реверанс към всички онези,които са се обогатили по време на т.нар.демократични промени и ги успокои.Но той е само служебен премиер,така че може да му е прости.

85

читател

преди 11 години

Вносен вид - внос от КГБ, и школите и където се е обучавал...

84

Анонимен

преди 11 години

Честито план "Б" ГЕРБ ,защо беше всичко това протести ,самоубийства прегазваня на пешеходна пътека стрелби пред правосъдието ??????

83

Анонимен

преди 11 години

Колеги-драскачи, не плюете достатъчно силно и красноречиво! Излагате се !!! Хайде, давайте, можете още!!!

82

българин

преди 11 години

На времето Сталин определил Бухарин като "*** от *** и лисица". Това идеално подхожда на назначения от Плевнелиев служебен премиер Райков (докато за самия пишман президент по-точно определение е "*** от *** и шибек"). За "министрите" не ми се говори. Какъвто президентът, такъв и служебният премиер, та и министрите му. Не бил Райков от ДС, ами бил от РУМНО, син на европейски оакан резидент от ДС. И прескачал: БКП - СДС - НДСВ - ГЕРБ. Десен, та десен. Европеец отвсякъде. Европеец от БКП.

81

arhar

преди 11 години

А кога ' независимите ' от ДС медии ще започнат да говорят за ' Котараците ' и ' Надин ' , които са топлата връзка между котарака Боко и вълка Гоце ? Неудобен въпрос ?

80

Хахо

преди 11 години

Асланов и Кольо Колев - червени креатури. Много добре знаят какви са компетенциите на служебното правителство, а дрънкат глупости. Като курдисани от Позитано. Какви монополи, какъв среден бизнес - за два месеца нищо не може да се промени, особено без парламент. Защо тези платени социолози заблуждават и без друго заблудения българин.

79

Никола Филчев

преди 11 години

Новата министърка на МВР Петя Първанова е кадър на ексглавния прокурор Никола Филчев. Била работохоличка? Кел файда, като досега имаше една основна задача Шенген и претърпя пълна катастрофа. И за награда за некадърност я направиха вътрешен министър.На практика МВР в това правителство ще се управлява от шефа на ГДБОП Станимир Флоров, който е гербова марка на Цветан Цветанов, който пък в сянка ще дърпа конците на шенгенската Петя Първанова.

78

шменти-капелитата

преди 11 години

Неадекватно ухиленият ни президент Росен Плевнелиев, който от едно известно време е сложил пиар-дърводелска маска на сериозност, излъчи служебен кабинет, рожба на Бойко Борисов, аверката му Цветелина Бориславова и Цветан Цветанов. И изобщо не се поддавайте на шменти-капелитата, че Борисов и Цветелина са от различен отбор!

77

НОВ ВНОС

преди 11 години

В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО Е ВНОС ТА СЕГА И ПОЛИТИЦИ ВНАСЯМЕ!!!!ПАЗИ БОЖЕ ДАНО НЕ КРАДЕ КАТО ДРУГИТЕ КРАДЦИ- 23 Г!!!!ГЕРБ НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ ЧЕ С КРАДЕНЕТО ДО ТУК

76

Tihomir Lazarov

преди 11 години

Преоблякоха се тия и пак... ония!ДА ГИ ОМЕТЕМ ДОКАТО НЕ Е КЪСНО!!!!!

75

Mihail Mihov

преди 11 години

Не се ли махне Флоров , всичко си е по старому айде бе да не сме луди и прости като тях.

74

Илко Димов

преди 11 години

И аз настоявам за оставката му но той вместо това става все по нагъл И не слуша какво го съветват хората Плевнялиев ,ходи си бе.youtube/watch?v=sn8K8n-X-jI