127

един от многото

преди 11 години

Не че давам идеи,но Р.Овч.,Мавъра,***,Сокола и още няколко подобни е по-добре да са в зандана,за да не почнат да ги отстрелват като пъдпъдъци.За тяхно добро е да не изпитвата търпението на обикновенните хора...

126

Стан

преди 11 години

Сега плащаме скъп ток заради Цанков камък, заради фотоволтаиците, заради ТЕЦ на Ковачки, заради Мариците. Ако беше тръгнал и проекта Белене нямаше да смогнем да покриваме заемите на НЕК. И милиардерът не е Бойко, а аверът на Станишев - Ахмет Доган, аверът на Овчаров - Красимир Фронтиера и цялата останала шайка олигарси, които се крият за БСП-ДПС-Кунева.

125

vasco

преди 11 години

Ov4i kraino vreme e da se otteglish

124

Анонимен

преди 11 години

Този защо не е в затвора ? Нали беше изчезнал , пак ли се върна ?

123

дядо

преди 11 години

@Банкя, тоя човек от кво толкова се измори бе от крадене и мачлета ли?

122

навущ

преди 11 години

До Банкякой, милиярдерът Боко? силовакът от СИК, аверът на Пашата, Маргините, всъщност на всички мутролица на прехода, участникът в Мишо Бирата, знаещия къде е дъщерята на Брендо, този хубостник ли имаш предвид?

121

Анонимен

преди 11 години

Един от най-корумпираните в бг се изказва.. Овчаров на лицето ти е изписано корупция! Историята винаги разкрива всичко!

120

tanja

преди 11 години

злобеенето на соцкомунистите е лакмусовата хартия за установяване на правилността на решението на Плевнелиев

119

1

преди 11 години

До Банкя,дали ще дочака двата месеца.

118

Банкя

преди 11 години

Човека от Банкя си почива в момента и събира сили, че след два месеца пак ще е премиер и тогава надявям се няма да е така снизходителен към крадците рубладжии като Р.Овч.- Овчата п утка и ще получат заслуженото си местообиталище в Бобов дол, ако междувременно не се изселят с капиталите си някъде на юг.В Сибир? Нее, не им харесва климата.

117

Касиер

преди 11 години

Абе това червените влечуги милиАрдите за нищо ги нямате. Къде ги държи-в банка, в трезор, в имоти, в скъпоценности у дома в Банкя закопани в градината ли? В друг сайт твой другар товореше за два милиарда. Моника въведи ред, координирай червените ***.

116

1

преди 11 години

До Анонимен-124,да такъв е овчарчето,но твоята любима тиква празнува първия си милиярд в тесен кръг,сега ми отговори ,коѝ е по-голям крадец от двамата.

115

днм

преди 11 години

Събират се 200 човека убивате го публично и никой няма да ви пипне това е линч народен гняв до сега никое общество не е осъдено за такава постапка така че трепете ги и това е иначе няма оправия тези са нагли и долни прасета и приклучваме по темата и действаме напред защото времето лети и живота си заминава.

114

Анонимен

преди 11 години

Овчарчето е един от най-големите крадци и престъпници на прехода! Да заробиш цял един народ заради собствената си алчност.Господ гледа!

113

tanja

преди 11 години

жалко,че няма заkон за престъпление срещу нацията/народа/,а само заkон за престъпление срещу държавата.тогава всички политици на прехода1990-2009 трябва да бъдат съдени по силата на точно такъв закон.с техните дейности упражниха геноцит /целенасочено и систематично унищожаване, частично или пълно, на дадена национална, етническа, расова или религиозна група причиняване на каквито и да е тежки условия за живот, с цел унищожаването, изцяло или частично, на тази група; /над един цял народ.

112

Анонимен

преди 11 години

А бе тоя Овчаров е много нагъл.Постановлението за формиране цената от ВЕИ и Фотоволтаициизлезе по време на тройната коалиция.

111

slav

преди 11 години

Този човек незнам но би трябвало да е в затвора.

110

Анонимен

преди 11 години

И.Костов и Р.ОвчЪ..................,са най-големите КРАДЦИ НА ПРЕХОДА в Бг !

109

Анонимен

преди 11 години

Докато не дойде на власт силно управление,което да не се страхува от мафията никога няма да се управим.Това трябва да бъдат хора с чисто минало и да нямат връзка със сегашния политически елит.Но за това още не е дошло време.Законите не позволят на този етап да се вкарат нови политически партии.Но след време и това ще стане.Трябва само търпение и постоянство.Това се очертава горе долу след 4г.

108

Анонимен

преди 11 години

Без "полити4ески борд " никога няма да има справедливост в България.