65

Крис до az

преди 11 години

И когато народът се вдигна да промени бъдещето си и да обори тези обвинения, че чака само на готово , вие започнахте да го плюете . Ако мълчим , плюете , че не сме народ, ако се вдигнем , плюете , че сме се вдигнали. Гърци , испанци , французи , ирландци и ред други и те ли са мързеливи и чакат на готово , за това ли протестират?!

64

Анонимен

преди 11 години

В момента метете вие ПОСЛЕ ЩЕ МЕТАТ ВАС.НЕ СТЕ ПО РАЗЛИЧНИ ОТ ТЯХ.

63

Анонимен

преди 11 години

В събота в 11 часа-протест пред съдебната палата в София.До кога няма да има осъдени едри политици и олигарси или според съда няма виновни за този геноцид в България.

62

anonimna

преди 11 години

NI6TO NE STANA S TIQ PROTESTI.VSI4KO SE RAZMI I RAZMAZA PODMOLNO OT MAFIQTA PAK.DOKATO NQMA ZAKONOVI MERKI .SMQNA NA KONSTITUCIQTA.NI6TO NQMA DA STANE.V KONSTITUCIQTA PI6E 4E BYLGARIQ E SOCIALNA DARJAVA ,4E KOE IE SOCIALNOTO DO TUKPONE DA PI6E BYLGARIQ E ANTISOCIALNA I ANTINARODNA DARJAVA

61

Васко

преди 11 години

ПОРЕДЕН ЧЕРВЕН ЦИРК, ЗА СРАМ НА ВСИЧКИ...

60

Анонимен

преди 11 години

Тези са готови Камериери за хотелите на мутрите!

59

valya.doncheva

преди 11 години

До Ново лице за ДепутатАма Томислав Дончев е не 40 и не знам да е бил на протестите.

58

Крис

преди 11 години

Искам да попитам тези , които плюят по нас протестиращите , харесва ли ви да плащаТЕ тройни сметки а ток и да пълните гушите на олигарсите, харесва ли ви да плащате най-скъпият бензин , харесва ли ви да ви лекуват в болниците само ако сте пълни с пари , харесва ли ви децата ви да учат в ужасни училища, които не дават никакво образование , харесват ли ви мръсните улици , тъжните и озлобени хора по улиците, крадците и убийците, беззаконието , което е обхванало богатите, корумпираните политици?!

57

valya.doncheva

преди 11 години

До бай БУДАЛТи ако си запознат с него, то си е твой личен живот. Не желая да ви се меся.

56

Депутат от НС

преди 11 години

Досега се криех в едно село в провинцията докато отмине бурята.Бях се притеснил защото за бесилки ставше дума както и конфискация на имуществото ни което е в милиони евро не лева. Добре че пак ви обяснихме като на *** с думи без смисъл като комунизъм,демокрация както и евроинтеграция че без нас сериозните политици на прехода като система вие нямате бъдеще като нормални хора а именно пак ще сте си роби именно защото така повелява БГ демокрацията.И предупреждаваме ако почнете с оръжие-Полиция

55

Анонимен

преди 11 години

Тези са готови Камериери за хотелите на мутрите!

54

ZA GERB

преди 11 години

SAMO TOQGA ZA GERB ..INA4E NQMA DA SE PROMENI NI6TO SYS MIRNI PROTESTI

53

Ново лице за Депутат

преди 11 години

Аз съм възпитан-лицемерен и с висше образование.От Габрово съм и нямам работа.На 34 години съм и нашите ме издържат защото имат пенсии.Искам да стана депутат без значение дали от Герб или при Кунева.Стриктен съм и ще вдигам ръка за всичко което ми наредят шефовете които са в комбина с олигарсите.И аз бях на протестите ама съм гладен и затова им ставам слуга.Тези от власта само бесилки ги оправят ,че от друго неразбират но в предвид,че сте толерантни и наивни като не стигате до тях аз се спасявам

52

Крис до чикатило

преди 11 години

Чикатило ли си , мекотило ли си , вземи се скрии в психиатрията, от която си излязъл или ела при нас на протестите и ни кажи в лицето , че сме наркомани и ***. Заповядай , *** недей се крии само по форумите, *** ***

51

Шесто чувство

преди 11 години

Както и да се извърта, истина е само една. Трябва смяна на неолибералния икономически модел. И ако не се направят кардинални промени, днешните "стотина", скоро ще станат "стотина хиляди", и няма да носят метли, а вили.

50

Крис

преди 11 години

До 12 , не ти ли минава през ума, че повечето от тези хора са безработни и именно за това протестират , а много от работещите не могат да отидат поради страх от уволнение , такава ни е системата, ако бяхме като гърците , щяхме да сме постигнали нещо. До 14 ,ДА тези хора показват мнението на 80 % от Българите, но не всеки може да е на протест. Останалите 20 % са *** и овце като теб , на които мястото им е в средата на Дунаа, на едно островче.

49

бай БУДАЛ

преди 11 години

ДО 63 ВАЛЯ , а не искаш ли на БУДА..... к.........ра

48

Анонимен

преди 11 години

Ще ги хвърлят ами,за какво са им при тоя Глад?

47

valya.doncheva

преди 11 години

За втора употреба ли са били памперсите и хартията?

46

ГЕБерастите не разби

преди 11 години

ГЕРБераст от мирен протест не разбира! ГЕРБерастите трябва да усетят цялата народна любов, до последния сантиметър на дръжките на знамената!