165

valenzeto

преди 11 години

eiii nqma ugodia abe nqma da stane nqkoi ot ulicata s lozungite da upravlqva aide stiga vikahte ami daite shans na coveka da si varshi rabotata,to sled Boiko nqma po dobar no ot tia lumpeni to vseki shte se mahne to nacia li e ovcarnik li e?ne se razbira oshte

164

ехо

преди 11 години

Има един много хубав филм казва се КАТАСТРОЙКА препоръчвам ви го!

163

Дойн

преди 11 години

Хора от вторя ешалон на ГЕРБ, това ще е новото правителство.Не са били под прожекторите, но са поредните калинки.Райков е стара муцуна от едно време, но е факт че има потенциал, ще видим как ще го реализира.Лошото е че в този или подобен състав служебното правителство не е в състояниеда промени политиката, да ревизира дейността на сегашното ( гарван гарвану око не вади), нито да реши социалните проблеми. А време няма, минутите са важни!

162

4219

преди 11 години

НЕ СЕ ПИТАЙ?? ПОЛИТИЦИ И МИНИСТРИ СЪС РОБСКА ПСИХИКА И РОБСКИ МАНТАЛИТЕТ,МОГАТ ДА ТИ ПРЕДЛОЖАТ САМО РОБИЯ,ЗАЩОТО ТЕ НЕ ПОЗНАВАТ СВОБОДАТА.САМИТЕ ТЕ СА РОБИ!!! ГОСПОДАРИ СА САМО НА ТЕФТЕР!!!

161

Охранител

преди 11 години

Ех плевня, плевняаа, а имаше възможност да станеш едва ли не национален герой...но от посредствени хора, посредствени решения

160

Охранител

преди 11 години

Вече се питам...Слънцето от запад ли изгрява, или от изток...?

159

Анонимен

преди 11 години

"Плевнелиев е направил своя избор за силов министър, избирайки за този пост за първи път жена - Петя Първанова, ръководител на дирекция "Европейски съюз и международно сътрудничество" в силовото министерство"Егати силовото министерство и национални интереси, щом и то е с Европата, дето ни такова мамата...

158

Охранител

преди 11 години

Не искаме да е за Европа, а за БЪЛГАРИЯ! Така, че и тези, да го д.хат!!!

157

Расим Плевня

преди 11 години

УТРЕ ДА ГО ОМЕТЕМ ПРЕЗИДЕНТА И ТОЙ ЕОТ ТЯХ!!!!!

156

4219

преди 11 години

ПОЗВОЛЯВАМ ВИ ДА КРАДЕТЕ!! ТО И ТОВА ИМА КРАЙ!! ЕДИН ДЕН КОГАТО НЯМАТЕ ВЕЧЕ КАКВО ДА КРАДЕТЕ ЩЕ СЕ УСПОКОИТЕ!!ТОГАВА НИТО НАРОД,НИТО ДЪРЖАВА ЩЕ ИМАТЕ!!ПРОСТО ВАС ЩЕ ВИ УПРАВЛЯВАТ ДРУГИ ГОСПОДАРИ А ВИЕ ГОСПОДА МИНИСТРИ,ТОГАВА ЩЕ СТЕ ПРОСТО ЕДИН ОБИКНОВЕН СЛУГИНАЖ.ЗНАЕТЕ КАК Е ТРЕТИРАН СЛУГИНАЖА ОТ ГОСПОДАРИТЕ СИ!! НЕ ЧЕ СЕГА НЕ СТЕ!! НО ВИ Е ДАДЕНА ТАЗИ ПОСЛЕДНА ВЪЗМОЖНОСТ ДА СЕ ОТЪРСИТЕ ОТ ТОВА РОБСТВО!!НАРОДА Е С ВАС И ЩЕ ПОДКРЕПИ ВСЕКИ СМЕЛ И УМЕН ПОЛИТИК,КОЙТО ГО ПОВЕДЕ В ДОБРА ПОСОКА

155

Илияна

преди 11 години

Оказва се май, че и този господин е от кръга Капитал. Обкръжението на Президента явно сериозно го държи да слага поставени хора на върха на държавата, макар и временно. Това доказва, че все пак Плевнелиев е зависим от същите тези олигарси срещу които ние протестираме.

154

Rangel_55

преди 11 години

Плевнелиев е тежко зависим и контролиран от Лидия Шулева, Иво Прокопиев, Симеон Дянков и останалите около кръга "Капитал". Независимо от лустросаните медии "Дневник" и "Капитал", това не променя факта, че този кръг от хора практикува корпоративни престъпления в чудовищни мащаби. Тези престъпления не се наказват и преследват, основно защото се извършват заедно и в полза на западни компании. Това не променя фактите, че това са престъпления.

153

до 43 аз съм Ричард

преди 11 години

А Вие толкова ли СЛАБО МИСЛИТЕ? Аз мога да напиша, че коментарът ми е от Путин, Ричард Гиър или когот си искам ПРОВОКАТОР е написал името на Райков, за РИБИ като вас.Или Вие САм сте го написали.Ограничено, глупаво.И такива ако са "бунтарите"!????

152

марципан

преди 11 години

Значи да очакваме, че служебното правителство ще бъде съставено от енергийната мафия начело с Цветелина Бориславова, Дянков и всички останали, които стоят зад Плевнелиев.

151

имам

преди 11 години

До Райков ще бъде витае сянката на Прокопиев, защото новия ни премиер е част от енергийната мафия начело с Иво Прокопиев. За пореден път президента доказа, че не може да надскочи сянката си и ще продължава да изпълнява поръчки на своя приятел от далечен Сингапур.

150

43

преди 11 години

Г-н Райков Вие не сте лицемер!! Вие сте брутален и циничен!! Още не сте приели поста за примиер,а правите квалификации за българите! Този коментар който го прочетох от вас може да го напише само човек от улицата или човек без ценз,но не и високопоставено лице за какъвто се мислите Вие.Още от тука ясно си проличава възпитанието Ви и културата Ви,нищо че сте живяли на Шанс Зализе и имате претенция за жълтите павета.Чувал съм бг.селяни да се изказват по-културно и по-възпитано от Вас!!!!!

149

Анонимен

преди 11 години

МАРИН РАЙКОВ ВЕЧНИЯТ ЗАМ.МИНИСТЪР НА "НЕЩО СИ",Е ТОП,ТОП,КОМУНИСТ ОТ КРЪГА НА ПРОКОПИЕВ.ТОВА СЕ И ОЧАКВАШЕ ОТ МУХЪЛА.ТАЯ ЖАЛКА МИШКА ПЛЮВН..,ТРЯБВА ДА ПЛАЩА ЗА НАЗНАЧЕНИЕТО СИ,НО С НАШИТЕ ПАРИ.ЧЕСТИТО ВИ!

148

Анонимен

преди 11 години

абе на тоя Марин защо физиономията му е една такава хитра..подмолна..подлизурчеща не вдъхваща доверие!?

147

Анонимен

преди 11 години

НАЙ-ДОБРЕ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ , ПРЕЗИДЕНТА ДА НАПРАВИ КОНКУРС ЗА НАЙ-ДОБЪР ПЛЮВАЧ И НЕГО ДА СЛОЖИ ЗА СЛУЖЕБЕН ПРЕМИЕР.

146

Анонимен

преди 11 години

песен: ".. комунистите страната ни обраха, комсомолцитите след тях вървят.."