22

Анонимен

преди 11 години

България, Румъния, Унгария май ще им бият шута...

21

дядо

преди 11 години

и у нас треперят гъзолизците да не се вдигне народа щото вече има прецедент в евросъюза и няма да се оправдават че от съюза това от съюза оновапа неможело - може , може ако има истински българи може

20

ll

преди 11 години

Фино-угринските народи винаги са били крачка напред от останалите "демократи" в Европа. Винаги са защитавали нацията си както и християнските ценности. Също така унгарците и финландците са едни от най-страховити войници на този континент. Нямат изгубена битка и то при положение че СССР са ги нападали. Важно е също да се отбележи че и двете нации винаги са били изключително анти-комунистическо настроени. Това са народи.

19

Анонимен

преди 11 години

Ние таман да включим и козичките в семейното право, тия ни порязаха през кръста! Какво е това мъж и жена? ДА не сме у Средновековието!

18

Анонимен

преди 11 години

Сащ имат мнение за всичко, бре! Кой ги пита, не разбрах? Загрижени!!! Ха хааааахахаааа!Орбан им удари шамар по гейската мутра!

17

еи

преди 11 години

брака е отговорност, не само удоволствие, който мъж неиска да се жени да ходи по ку... и никога няма да е успешен.

16

Анонимен

преди 11 години

Защо ми се струва, че напоследък "демокрация" значи да даваме медали на *** и травестити, да храним крадците и мързеливите и да работим на престъпници...

15

пешо

преди 11 години

Педерaския Европеиски съюз е вреден зa България .

14

Kratos

преди 11 години

Аз не видях нищо лошо в промените които са приели унгарците? Каква загриженост предизвиква,какви 5 лева? Много са си добре... Не виждам погазване на закона,напротив.

13

mglishev

преди 11 години

Общо взето, разумни промени. Е, да, не са върхът на демократичността, но съм сигурен, че на мнозинството маджари си им харесват - както всъщност биха харесали и на нас тук, а дори и на западноевропейците, ако не ги беше страх да си казват какво мислят всъщност. Нормално е да искаш държавата, в която си част от мнозинството, да си е твоя. Само две неща не ми харесват - че мъжът и жената непременно трябва да имат брак (мъж и жена - да, но може и само със съжителство), както и това за студентите.

12

еееее

преди 11 години

е как може да има брак между мъж и жена, нечувано, какви са тия модерни възгледи и извръщения, тия унгарци са се побъркали?!

11

Анонимен

преди 11 години

браво на Унгария, завиждам им .

10

Анонимен

преди 11 години

Семейство между мъж и жена.Пфуууу!

9

Анонимен

преди 11 години

Еййй никво зачитане на гейските права, няма да могат да си играят на семейство...

8

watchtowerman

преди 11 години

Семейство, създадено между мъж и жена?! Това, наистина е СКАНДАЛНО !!!

7

Анонимен

преди 11 години

супер дясна правителства с комунистически закони що лищото видяха на къде отиват с измислицата демокрация - власт на кродците и мошеницитеама има една важна разлика тяхните десни са унгарци и са съгладни на всичко за родината си- анашите са американски ***

6

До 2

преди 11 години

Има огромна разлика между този с малките мустачки /той предприе и не малко разумни мерки, за други неща сбърка, но кой ли е безгерешен/ и онзи с големите мустаци - той тотално потъпка цивилизоваността, справедливостта и човещината!

5

ДУЛО

преди 11 години

УНГАРСКИТЕ БРАТОВЧЕДИ САВЕЛИКИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4

Подкрепям ги!

преди 11 години

Защо да са рестриктивни промените?!Ако имаше подобна наредба у нас относно самонастаняването, щяха ли да се цвъкват навсякъде *** катуни?! Да не говорим, че у нас властите не ги безпокоят дори тогава, когато *** се настаняват и в частни имоти!Определението за това, що е семейство, явно е отпор срещу аморалните антиприродни гей-бракове и е начинание, полезно за обществото.Ако държавата ти е платила следването, редно е да поработиш в полза на същата тази държава. Това е справедливо!

3

ДО 1

преди 11 години

Прав си , това трябва да залегне като Член 1 и 2 в Новата Българска Конституция .И другите са добри - *Промените предвиждат, че парламентът, а не съдът ще трябва да признават или не дадена религия. * Примерно ако ДПС и *** имат Мнозинство ще се промени Официалната Религия в БГ.