398

Аз

преди 11 години

До П.Петров - А може би На излъганите от Вас Др. Петров обикновенни трудови хора.

397

Аз

преди 11 години

До Овча мисъл - Ами, като разкрива на стадото защо са му високи сметките, явно няма да се хареса на тези, които са гушнали комисионните и са дали на вълците тези сметки.

396

Наблюдател

преди 11 години

В този /и не само/ случай, всички без изключение били във властта са лицемери.Бедата както е известно, е търпението на народа. Размърдва сечак като дойдат сметките. Защо търпя толкова време да крият разните договори сключени за сметка на неговия джоб!? Определението "Търговска тайна" е просто за балъци...

395

Овча мисъл

преди 11 години

Аз виждам, че червените милионери са сложили един *** да скача и плямпа глупости.

394

П.Петров

преди 11 години

Герберастенията пак е плъзнала по форумите. ГЕРБ е партия на комунисти, ДС агенти, некомпетентни калинки, мутри, обикновени контрабандисти и служи на мутро-олигархията, също като БКП и ДС.

393

Коментор

преди 11 години

Господин комунистът трябва да скочи и на народа който не от една, а от 23 години търпи наглостта на партията му и вместо да я забрани и прати на бунището на историята, продължава да и дава кредит на доверие. България бе ограбена от тези, които знаеха какво има, къде да го търсят и как да го завлекат! Това бяха комунистите и втората им колона костовистите. Призовавам уважаемите ни сънародници към размисъл. Всекиму заслуженото!

392

Анонимен

преди 11 години

ТРЯБВА ДА СЕ ГЛАСУВА !САМО ТАКА ЩЕ ОТСТРАНИМ БКП ОТ ВЛАСТТА!УСПЕЕМ ЛИ 3 МАНДАТА ДА ГИ ОСТАВИМ БЕЗ ВЛАСТ ще се ОСВОБОДИМ ОТ ТЯХ!ЗАЩО,защото възрастнете /прости им господи/ще си заминат и няма да ги баламосват тези кръвопиици-вълци в *** кожи,службогонците ще търсят друго поприще и лоялните СЪДИИ ПРОКУРОРИ МИТНИЧАРИ ПРОФСЪЮЗИ ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА СИ ГЛЕДАТ РАБОТАТА!

391

Анонимен

преди 11 години

До Jewel6316, Борисов нали ако мете комунистите трябва първо себе си да измете?! Две мозъчни клетки на кръст ли нямаш да разбереш, че от мутра, охтанител на комунистическия режим демократ не става! Едно ла*но и да го увиеш в целуфан и шарена опаковка да му сложиш, шоколад няма да стане, все ще си е ла*но

390

Анонимен

преди 11 години

До Jewel6316, Ходи си паси овцете както те съветва вожда. Колко инвеститора привлече Борисов? - Нула, дори няколко избягаха. Колко инвеститора можеш да привлечеш, като им кажеш елате инвестирайте 3-4 милиарда, обаче всички рискове са си за ваша сметка, а ние можем да ви затрием бизнеса когато решим? - Нула. Никой не влага пари ако не разчита, че ще си ги върне с печалба, но това *** овчар не го вдява! Въпросът е защо Станишев и Овчаров, са дали гаранция за сметка на народа,, превишаваща в пъти инвестицията

389

Страх лозе пази

преди 11 години

БСП много обича да говори за Белене.Явно те централа там няма да правят,може само затвора да отворят.Така,че такива дето не харесваме БСП след 12-ти май може да си смениме и местоработата и местоживеенето!Така,че по внимателно с политическите вицове!

388

F

преди 11 години

Едно свястно правителство се появи. Усетих някакво раздвижване и надежда и долните *** хвърлиха въдицата в комбина с Дпс и наивния българин клъвна. Ей за тва 500 години под турско и десетки години под комунистическо иго сме били. Щото сме наивни и слабоумни. А въдицата бе хвърлена още с циркаджийския атентат над Доган

387

Анонимен

преди 11 години

Сега трябва някой да изнесе и договорите за "зелена" енергия на Цветелина Бориславова, сключени от ГЕРБ и положението с тока и проваления референдум ще стане ясно.

386

Анонимен

преди 11 години

само аец белене ни трябваше за капак

385

АНОНИМЕН

преди 11 години

Къде е Овчаров,защо не се показва и мълчи ?

384

Анонимен

преди 11 години

До 459 ***!!!!! А ти какво направи да спреш тези червени,не да ми пляскаш коментарчета!!! Такива като тебе и с такива лозунги и писания през1989 от първи комунисти,станаха първи демократи!!!!!!!!

383

Анонимен

преди 11 години

Закона за държавния служител беше приет с цел ДРУГАРИТЕ НАЗНАЧЕНИ ОТ БСП да работят УСИЛЕНО при всяка политическа промяна ЕДИНСТВЕНО И В ПОЛЗА НА ПАРТИЯТА МАЙКА!КОЙТО И ДА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ И С НАЙ-ЧИСТИ НАМЕРЕНИЯ И НЕОБВЪРЗАНОСТИ ПАК ЩЕ БЪДЕ ПОГЪЛНАТ В БЛАТОТО НА БКП!КАДРИТЕ В НЕК си действат в полза на Р.ОВЧ.СЪДИИ И ПРОКУРОРИ-ТОЖЕ !РУСКАТА МАФИЯ С всеотдайната помощ НА БКП ,ДС И ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ КЪМ ПОБЕДА !КЪДЕ Е Р.ОВЧ и защо протестите ТРЪГНАХА след ровенето на Яне в договорите НА НЕК ЗА БЕЛЕНЕ?

382

Анонимен

преди 11 години

Отдавна говоря , че мазния Костов трябваше да е във панделата , а не да дава акъли във Парламента.Този тип толкова поразии нанесе на икономиката на страната , че затвора му е най-малкото наказание.

381

до 458 виж 455

преди 11 години

Прочети два поста по-надолу от тебе! Ама не! Трябва да си плюеш по инерция!

380

Анонимен

преди 11 години

От близо 500 коментара никой ама никой не цитира името БЪЛГАРИЯ!!!! Няма Дяконе вече ПАТРИОТИ!!!! Всичко се *** в партийни меки китки!!!! Пука ни вече за партии,БЪЛГАРИЯ,твоята БЪЛГАРИЯ-кучета я яли!!!!!

379

546

преди 11 години

Тъй като петък е последният работен ден на парламента , призовавам от събота протестиращите да преместят протестите си пред сградата на Позитано 20 и пред домовете на Р. Овч., П. Димитров и А. Семерджиев.