24

запознат циганин

преди 11 години

Тая е страшна мафиотка- осигурява проекти, от които тя, мъжа й, сина й и още незнам кой от нейното чупило гепят яко парите за нас - *** и за децата. Няма ли кой да ги хвани тия крадци мръсни. Тая беше комбина с един друг "голям приятел" на нас ***- Румян Сечков и една *** Роса - от фондацията СЕГА, които са откраднали най-много пари дето се дават за нас.

23

социален работник

преди 11 години

Валя Симеонова от Перник... ееех, нейният съпруг Георги Симеонов, който си позволяваше в офис на международна организация да говори на пернишки диалект стана менинджър на проект, финансиран по програма МАТРА на Холандското Министерство на Външните Работи и заради този титан на мисълта промениха бюджета на проекта, за да му осигурят преводач от/на английски, че 2 накръст не може да върже! А Симеонова нищоправеше в ДАЗД, а в последствие и като заместник-министър.

22

Карчо от Факултута

преди 11 години

Тази тарикатка Симеонова, секретарката на НССЕДВ към Министерски съвет Росица Иванова и Румян Сечков от измислената организация С.Е. Г.А уж занимаваща се с ромската интеграция лапнаха за измислен проект на стойност 800 000 евро. И сега бързат да изчезнат, за да приберат парите и повече няма да ги търсят. А ромите ще лапаме мухите. Тотьо Младенов се прави на серсемин и предложил на Борисов да освободи заместничката си с два дена по рано. Шашми и далавери.

21

mmm

преди 11 години

A KADE E TOIA MAZKAR TAKIVA KONTYZII STE MY NAPRAVIA ,,,,,***

20

Анонимен

преди 11 години

Няма логика утре кабинета `Борисов`здава властта тази един ден по-рано да я уволняват,има някаква паника за замитане на следи ми се струва!

19

bolka

преди 11 години

Какъв е пък този цирк? Оставка или уволнение един един ден, преди да бъде назначено новото правителство?Явно до последния ден ще гледаме глупости!

18

АНОНИМЕН

преди 11 години

ДО 15.- ДАНО ВСИЧКИ МЛАДИ ХОРА НЕ СА ТОЛКОВА СЛЕПИ И ДА СТРАДАТ ОТ ОБСТЕПАЦИО ЦЕРЕБРИ.МИСЛЯ , ЧЕ СА ДОСТАТЪЧНО РАЗУМНИ И ДОСТАТЪЧНО ИЗСТРАДАХА- ДА СЕ МОЛЯТ ЗА 20 СТ. НА РОДИТЕЛИТЕ СИ ЗА ПО 1 КАФЕ. Е МЕРСИ МОСЮ!...............

17

Анонимен

преди 11 години

Абе тоя *** още ли се разпорежда???

16

Анонимен

преди 11 години

е, за кога ве Валенце ???

15

РУМЕН221

преди 11 години

Правителството на БАНДИТИТЕ за 1 месец:- Изтегли заем за милиард... и подари 800 милиона на 5 (петима) "зърнопроизводители"...- Подарява за 100 милиона "Товарни превози" - бизнес за 10 милиарда...- Подаряват 49,46% от АЕЦ-Козлодуй на Уестигхаус за смешните 71 000 лева...- Уж газа поевтиня с 21%, а го намалиха с 10%.. ... - Изобщо какво ли разграбиха за 4 години..., най-вече в енергетиката..., ТА НЯМА ВЕЧЕ ПАРИ ЗА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ... и ни трябва спешно заем МЕЖДУ 5 И 15 МИЛИАРДА...!?!?!?!

14

Анонимен

преди 11 години

ГЕРБ Е ПАРТИЯТА НА НОРМАЛНИТЕ МЛАДИ СВЕЖИ ХОРА !!! ВСИЧКО ОСТАНАЛО Е СЛАВИТРИФОНЩИНА, ДОГАНЩИНА, МРЪСОТИЯ И МАФИЯ !!!

13

Анонимен

преди 11 години

До кога ще продължават да се освобождават един по-един. Хайде по-бързо всички вкупом.

12

Анонимен

преди 11 години

Нека освободим Борисов на предстоящите избори.Нека да се разхожда свободно сред хората, а не да се държи като богопомазан и да се сърди на всички които не го харесват и го плашат с протести.Нека да помисли сам ли падна или го бутнаха, ако е сам защо,ако не ,пак защо.Защото ако е искал да си отиде по-рано,защо изчака да бъде изгонен.

11

detelina

преди 11 години

Както, се казва-мандалото,хлопна!!!!!

10

андрейчо

преди 11 години

Сигурно се връща в ,,Слатина"Нали там беше зам. кмет на флейтистката.Ценни кадри.

9

Анонимен

преди 11 години

Уж в оставка, а продължава да коли и беси. Има ли разлика, дали е в оставка или не?

8

ГЛАС НАРОДЕН

преди 11 години

А, ТОТЮ КОГА ЩЕ ГО ИЗГОНИТЕ ???

7

Анонимен

преди 11 години

През следващия кабинет даже може да претендира че е и репресирана - уволнена доброволно задължително.

6

Анонимен

преди 11 години

Борисов не се ли самоосвободи ? Как така продължава да освобождава ? То правителството му е освободено от работа !!!Щом Цветанов се хвали, че от както е в оставка и е спрял да работи престъпността се е вдигнала с 20% !!!

5

Анонимен

преди 11 години

А НАРОДА ИЗГОНИ МУТРАТА КАТО МРЪСЕН ГАДЕН ***!