52

до 46 До White

преди 11 години

Пълни глупости са, че евреите били държали целия свят. Евреите си разправят тези легенди, за да си помпат самочувствието.Простата истина е, че евреите са лъжци, измамници и крадци. С лихварството се опитвали допоробват всеки народ, където отидели. Опитвали се да превръщат другите в роби.За това са били гонени и избивани от всякъде, където отидели. Ако са владеели всички, то нямало как да ги изгонят.Но ти явно си лъжлив евреин и си верваш на измишльотините, които си написал.

51

Анонимен

преди 11 години

Ти си луд за връзване!

50

сектор Кабул

преди 11 години

До bgХолокостът е доказана лъжа и клевета по германски адрес. Всъщност една от скритите цели на Холокосткия мит, наред с финансовата, е сатанизирането на германската нация, смразяването на всички нардои с нея, и на практика- унищожението на германизма. И до днес има германци, които се срамуват от своята велика раса и избягват публичната демонстрация на своя германизъм. Но светът се променя в циклично-възвръщателна прогресия, и до 30 години национал-социализмът ще се възроди, за да триумфира!

49

Анонимен

преди 11 години

Имат си германците (от Остмарк) световно известна филхармония, имат си и една велика идеология и учение за расите и нациите. Така че няма нищо извънземно във факта, че музикантите във виенската филхармония са национал-социалисти. Важно е да продължават да ни радват- нас, и всички ценители на високото изкуство, със своите прекрасни концерти. Евреите няма как да разполагат не само с нацисти, ами дори с ционисти в своята филхармония поради простичкия факт, че нямат филхармония.

48

Анонимен

преди 11 години

МЕН МЕ ИНТЕРЕСУВА БИЛИ ЛИ СА ОТРИЦАТЕЛИ НА ИСУС ХРИСТОС И СЛЕДОВАТЕЛНО НА БОГ,ТОВА Е ПО-ВАЖНО ОТ НА КОЯ ПАРТИЯ СИМПАТИЗИРАТ.НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОВАЛ НА ЗАПАДНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ Е ЗАМЕНЯНЕ НА КРЪСТА С ХОЛОКОСТА(НА ЕВРЕИТЕ,ЗАЩОТО ИМА МНОГО ХОЛОКОСТИ НИКОГА НЕСПОМЕНАТИ)

47

Анонимен

преди 11 години

И какво толкова , то потова време вси4ки от Бал6ой театър са били комунисти !

46

bg

преди 11 години

Rusnaci,belorusi,surbi,gurci i francuzi sa postradali pove4e ot evreite.

45

bg

преди 11 години

Imalo e Holokost,no evreiskite jertvi ne sa bili 6 miliona,a po-malko.

44

bg

преди 11 години

Vienskata filharmonia prizna:ne vsi4ki neini muzikanti sa bili nacisti.

43

Ахмадинеджад

преди 11 години

Холокостът е само лъжа и предстекст за създаването на еврейската държава...

42

Анонимен

преди 11 години

В което няма нищо лошо!!!

41

До White

преди 11 години

Тоест евреите са мразени, защото са съумяли да държат в ръцете си властта в целия свят. А каква вина имат, че просто ги бива и явно са били по-кадърни от останалите??? И в този ред на мисли, без значение по какви причини, избиването на хора НИКОГА не може да бъде оправдано. И айде недей изкарва, че холокост не е имало, и че концлагери не са съществували.

40

sevtus

преди 11 години

Дори начинът, по който колективното съзнание твори мита за "добродетелите" на нацизма е показателен за близостта на тази псевдоидеология с най-примитивните суеверни вярвания. Всъщност нацизмът е подрелигия, защото в религиозното все пак е въплътена универсална етика, оформена от традицията, докато нацизмът се родее с атавистичните суеверия, обещаващи лесни решения на всички социални и лични проблеми посредством почти свръхестествени методи и похвати

39

sevtus

преди 11 години

39 и 41, нацизмът е "религия" - ирационална, екстазна, отдушник на комплекси, придобити в социалното и изтласквани по най-безобразен начин във въображаемото усещане за някакво биологично превъзходство. Както беше казал Вилхелм Райх: "нацизмът е проекция на ирационалните индивидуални инстинкти, проектирани в тълпата". И разбира се този "опиум" е добре подаван в правилните дози от капитала.

38

White

преди 11 години

Не е заради произхода им. Заради това което правят на останалите народи - тормоз до край чрез банки, енергийни компании, войни и т.н. Че и пищят за обезщетения за нещо, което самите те са си измислили и силно, ама много силно са раздули и преувеличили.

37

Анонимен

преди 11 години

Това, че си лекар и в същото време подкрепяш нацизма, прави нещата още по-извратени. Ама като се замисля той и Менгеле е бил лекар, пък е един от най-изродените изверги и садисти в света. Човек, одобряващ избиването на хиляди хора, заради произхода им не би трябвало да се разхожда свободно по улиците!!!

36

До 40

преди 11 години

Аз съм далече от мисълта да ги сравнявам, а просто го посочих като пример, който в момента ми дойде на ума. Пък е всеки знае що е Будизъм и е лесно разбираемо. Колкото до това, че съм ненормалник си в грешка. Работа вече 25 г. като лекар.

35

Анонимен

преди 11 години

Сасмият факт, че можеш да сравняваш будизмът със споделяният от най-големите изверги нацизъм, говори що за ненормалник си!!!

34

До 37

преди 11 години

Ти така и няма да разбереш. Нацизма е идеология, която заради такива като теб е на път да се превърне в религия, както стана с Будизма. Това не може да се обясни с няколко думи в един коментар. Нали разбираш?

33

.

преди 11 години

И какво като е имало расисти ? ИКЕЯ са използвали евреи да им работят във фабриките , ама още си бачкат перфектно и конско ни продават.