243

банкеръ

преди 11 години

как така никои от протестиращите не иска заплата като в европа.На мен не ми дреме коя партия ще управлява,а какъв ще е кеша.Ако пак нещата се стабилизират около 5-600 лева никога няма да има средна класа.Никога няма да остава в България цвета на нацията моите пет кинта.

242

БСП = МАФИЯ

преди 11 години

На нея се признава общият размер от 13 милиарда 188 милиона лева, които българите ще трябва да платят през следващите години. Само по себе си това е кошмарно. А после изникна нещо, което и мен ме смрази, при положение, че знам тези хора колко са нагли и как може да измре цялата нация само и само да е в тяхна изгода.В шок открих че освен, че са подписали дългосрочните договори, на 30.11,2005 г., току що стъпило на власт, правителството на Станишев установява договор за вземанията на ЕРП-тата. Всичко, което държавната НЕК ще вземе от гражданите, те го залагат в полза на американците от Мариц

241

Анонимен

преди 11 години

Кметът си върви в комплект с Общинския съвет. Не може за един така, за друг иначе.

240

ГЛАСЪТ НА ЕДИН ПРОТЕ

преди 11 години

елита на България сега трябваше да бъде там - на улицата, а не да се дистанцира и да се срамува от народа си. Но НЕ забравяйте, Уважаеми Господа политици, че НАРОДА Е ДЪРЖАВАТА, а не Вие, управляващите в комбина с мафията! И народът казва:НИЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ИМИГРИРАМЕ !!!НИЕ ИСКАМЕ ДА ОСТАНЕМ В РОДИНАТА СИ И ДА ЖИВЕЕМ ДОБРЕ !!! НИЕ ИСКАМЕ БЪДЕЩЕ ЗА ДЕЦАТА СИ !!!НИЕ ИСКАМЕ ЗАКОННО, ПРОЗРАЧНО И ДЕМОКРАТИЧНО УПРАВЛЕНИЕ В ПОЛЗА НА ГРАЖДАНИТЕ !!!НИЕ ИСКАМЕ СЪД И ПРИСЪДА ЗА ВИНОВНИТЕ ДЪРЖАВНИ ПРЕСТЪПНИЦИ !!!

239

ГЛАСЪТ НА ЕДИН ПРОТЕ

преди 11 години

На тези, които излязоха да протестират веднага им лепнахте етикета: ПРОТЕСТА НА БЕДНИТЕ - "безработни лу.пени", "отчаяни психично болни", "прости и неграмотни ***", "незнаещи какво искат", "наркомани", "болшевики", "крайни комунисти", агресори, пианици и тем подобни. Колко е угодно, Уважаеми Господа политици, финансисти и икономисти, социолози, анализатори и наблюдатели да окачествявате протестиращите граждани като най-долна ***, за да разсеете народното недоволство. И наистина успявате, защото интелектуалците, артистите и всички образовани и учени хора - елита на България сега трябва

238

ГЛАСЪТ НА ЕДИН ПРОТЕ

преди 11 години

работа без осигуровки и без отпуски, плащане под масата, РАЗЦВЕТ НА ТЪМНОСИВАТА ИКОНОМИКА никакъв шанс за живот, принудетелно имигриране или робски живот в Блгария. И как да живеем доволно, мирно и кротко в тази НОВА ДЕМОКРАТИЧНА ПРАВОВА държава, отворена към света, модерна и развиваща се, пълноправна членка на ЕС, без каквато и да е надежда за нормален човешки живот, без каквато и да е възможност да плащаме сметките си, да се храним добре и здравословно, да поддържаме дома си, да плануваме бъдещето си, да образоваме децата си, да имаме реален достъп до здравеопазване, възможност да се

237

ГЛАСЪТ НА ЕДИН ПРОТЕ

преди 11 години

До ВСИЧКИ, които все още не са разбрали защо хората са на улицата и защо протестират:След 23 години сляпа вяра ИКОНОМИЧЕСКИТЕ РОБИ СА НА УЛИЦАТА!!!Крайно обеднелият български народ ОТКАЗВА да живее по този унизителен начин и протестира против ЦЯЛАТА ПОЛИТИЧЕСКА СИСТЕМА, против корумпираното и "СМЪРДЯЩО" от политически и финансови злоупотреби, кражби и далавери УПРАВЛЕНИЕ - Без изключение и през всичките години на прехода до сега!!! Обикновените хора са жертва на алчността на политици и мутри. Жертва, защото искат да живеят ПОЧТЕНО, но трудът им е ОБЕЗЦЕНЕН - НИСКИ и ЗАМРАЗЕНИ заплати, раб

236

УМРЕТЕ КОМУНЯГИ

преди 11 години

УМИРАЙТЕ ВЕЧНО *** В АДСКИ МЪКИ

235

Trevichkov

преди 11 години

drajte se balgari i balgarki! da izhvarlim partiinite buklutzi ot bg parlament, ot bg darjavni slujbi i da napalnim s tyah bezbroinite dupki po ulitzite na krasivata i chista BG!

234

777

преди 11 години

Паради тази причина не е успяло нито априлското нито септемврийското въстания.

233

Анонимен

преди 11 години

До 286Абсолютно си прав приятелю. Само едно нещо си пропуснал-завистта, която в българската душа е незаменима. Борат пасти да яде направо.

232

Анонимен

преди 11 години

от начина, по който работят институциите, зависи развитието на едно общество и държава.

231

Анонимен

преди 11 години

'Поне малко история да бяхте прочели, за да разберете какви са причините да загине римския народ още по време на Римската империя и варварите превземайки Рим да заварят само неримляни. За Древна Гърция и зараждането на демокрацията да бяхте прочели, как олигархията е била спряна да зароби и продаде в робство всички свои съграждани и как с ограничаване правото на богатите да притежават над определен размер земя /тогава основен ресурс/, със забраната им да заробват съграждани и прочие се е дало в"

230

Анонимен

преди 11 години

'Парите на олигархията няма да спрат да корумпират. Ние илюзорно си мислим, че трябва да достигнем състояние, при което чистим публичните системи от корумпирани със скорост, по-висока от тази, с която олигархията или слугите и ги корумпират. Това състояние ще се окаже състояние на ... терор. По дефиниция инструментите на правовата държава и върховенство на закона, зачитащи гражданските права и свободи, са по-бавни от инструментите на правонарушението и корупционното престъпление. Бързите решения

229

Анонимен

преди 11 години

НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ ЧЕ ИСТОРИЯТА СЕ ПОВТАРЯ? ТОВА Е ЗАЛОЖЕНО В САМИЯТ ГЕН НА ПЛЕМЕТО. ПРЕДИ ОСМАНЦИТЕ ДА ГИ ЗАВЛАДЕЯТ ЦЯЛАТА ТЕРИТОРИЯТА Е БИЛА РАЗДЕЛЕНА НА ТРИ. ВСЕКИ СИ ПРИДЪРПАЛ ПО ЕДНО ПАРЧЕ ДА СИ БАНИЦАТА И ОСМАНЦИТЕ ИЗВАДИЛИ РЕЗАНИЯТ И 500 ГОДИНИ ПРИСЪСТВАЛИ В ТИКВОЛАНДИЯ. ОТ ТОВА ПЛЕМЕ И *** ЗА ЗЕЛЕ НЕ СТАВА. КОЙТО НЕ СИ ЗНАЕ ИСТОРИЯТА НЯМА БЪДЕЩЕ. СЪС СЕЛСКИ ТАРИКАТИ ДЪРЖАВА НЕ СЕ ПРАВИ. ЗАТОВА ОЩЕ 100 ГОДИНИ ЩЕ ЖИВУРКАТЕ В КАЛ ТИНЯ И МИЗЕРИЯ. НЕ НАРОД А -***- Е КАЗАЛ СЛАВЕЙКОВ.

228

285

преди 11 години

Оп "гордос" дам нещо таблета не е хванал едно "т" :Д

227

Анонимен

преди 11 години

До eЗащо само се заблуждаваш, че са платени не ми е ясно. Хвърляш малко цветен прах в очите и тва е. Нали ги гледам на по 18 години обясняват с гордос колко било добре по времето на другаря Живков. Само дето толкоз доброто като го удря 89-та година западния свят става ясно че целия комунистически прогес е създал способности които може и да са били ценни... В началото на 20-ти век примерно. Ама не-те са млади и знаещи и ще оправят държавата не за 800 а за 8 дни. Пък че са неграмотни-кой го знае?

226

Анонимен

преди 11 години

На *** му стига ракията и малко храна и си мисли че е добре!Такива са много българи

225

Анонимен

преди 11 години

До VeselinАХАХАХАХАХА добре ето го и комика на седмицата. 1000 лева на глава във фирми, в които 90% са неквалифициран персонал т.е. телефонист(к)и искам да видим с каква скорост ще бъдат съкратени 90% от телефонист(к)ите.

224

Ахххххххх

преди 11 години

Искам да правя секс с тоя с червеното яке... как го е навирил палатката само... ммммммммм