13

nqkoq

преди 11 години

kato malka baba mi kazva6e -4edo 6te doide vreme kogato jivite 6te zavijdat na umrelite......i mai be6e prava...

12

Българин

преди 11 години

БОЖЕ ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРСКИЯ НАРОД ОТ МУТРИ И ОЛИГАРСИ.ПОМОГНИ НА БЕДНИТЕ ДА ИЗВОЮВАТ СПРАВЕДЛИВО СВОБОДАТА СИ И ПРАВОТО ДА СЪЩЕСТВУВАТ И ЖИВЕЯТ НА НАШАТА ПРЕКРАСНА БЪЛГАРСКА ЗЕМЯ АМИН.

11

Човек на живота

преди 11 години

От всичко, което е написано по-горе правя извод, че поне още една седмица дамите няма да отбягват онова нещо,дето е с много названия, включително и с названието"бахур" и "риба" :).Оказва се също така, че после - чак до Великден, интимни ласки няма да има.Обаче! Като гледам църковния календар виждам, че на Благовещение и на Цветница се разрешава да се яде риба. Означава ли това, че на тези празници е допустимо дамите да контактуват и с оная "риба"?Ако някой е наясно,моля да ни обясни и на нас!

10

!!!!!!!!!!!

преди 11 години

"Който пази деня,за Господа го пази;а който не пази деня за Господа го не пази;който яде,за Господа яде,защото благодари на Бога и който не яде,за Господа не яде и благодари на Бога. - Римляни14.6 "И тъй,ядете ли,пиете ли,нещо ли вършите,всичко вършете за Божията слава. - 1Коринтяни 10.31

9

Анонимен

преди 11 години

НЕТ можеш да имаш и срещу 10 лв, но срещу тях не можеш да купиш 10 кг хляб!!! И през останалите 20 дена и хляб няма да имаш! А водата така поскъпва, че скоро и за нея на бунт ще се вдигнем!

8

Анонимен

преди 11 години

До за 1те компютрите хляб и вода не ядат,а хората

7

по позитивни да сме

преди 11 години

Деня е прекрасен. хубав ден на всички!

6

Анонимен

преди 11 години

На тоя ден ли в църквите вият агенти?

5

Мимето до 4

преди 11 години

Няма щастлив мъртав. Щастлив е този , който посреща сутрин слънцето.

4

Анонимен

преди 11 години

ДО 2.ТЕЯ НЕЩА СИ ГИ ГОВОРИ,КАТО СИ ИДЕШ В АНАДОЛА.НО ТУК ЩЕ СПАЗВААШ ЗАКОНИТЕ НА ТИЯ,КОИТО ТЕ ТЪРПЯТ.

3

Анонимен

преди 11 години

Не мога да разбера тия строги пости, ако не ядеш всякакви животински продукти до Великден , на Великден би трябвало да получиш сериозни гастро проблеми. Ако пък е с постепенно захранване, значи по празниците ще гледаш другите как ядат и пият.

2

Анонимен

преди 11 години

Бог да прости мъртвите!Те са добре.Ние,живите да му мислим!

1

Постещ

преди 11 години

След Бойко Борисов месо за 85% от народа няма. Така че никакво Месни заговнезни не можем да правим.Такова чудо и такава беднотия не е имало и по време на военните години.