295

Анонимен

преди 11 години

Тия *** българи не разбраха че крадеца си остава крадец за цял живот по добре диктатура пред тая крадлива демокрация разпродала националното богатство на България

294

Анонимен

преди 11 години

До абе Ти си ***, гнусен дърт, неграмотен милиционер. Какви ги дрънкаш. Да не би книжарниците да бяха пълни със Солженицин. СБП изрита Валери Петров, Марко Ганчев и още трима, защото не искаха да анатемосат Солженицин. Пред църквите на Великден имаше конна милиция, ББС и Свободна Европа минаваха през гигантските заглушители при Вакарел. Купи си буквар и се научи кога се пише главна буква. И не раздавай акъл, защото е стар и вмирисан!

293

Пубер

преди 11 години

До Анонимен Ти явно си пубер, роден след 1997-***. Затова не помниш Луканов и Виденов. Стой си в даскалото и си учи уроците, че иначе те чака Орлов мост.

292

Правилно

преди 11 години

До ха Бон шанс. Светът е голям - място има за всекиго. Тука е гьол, скоро ще стане блато. Ще успееш, стига да си умен и кадърен.

291

Анонимен

преди 11 години

В момента залогът е за оцеляването на България и противопоставянето не е комунизъм/антикомунизъм, а разум/безумие. От страната на разума са БСП, Кунева, ДСБ, НДСВ. От другата страна - всички останали воглаве с любимия ти ГЕРБ. Само ти ли още в тая държава не разбра, че има и много по-лошо от БСП и това са мутро-милиционерските комуноиди на Б. Б. и Цв. Цв. ?

290

Анонимен

преди 11 години

България е застрашена от военно положение заради протестите, които са платени от мафията и водят до анархия. Това заяви от Брюксел министърът на културата в оставка Вежди Рашидов, цитиран от вестник Труд.Кои имат пари? Така наречените мафии. Те могат да бъдат енергийни, нарко, медицински и лекарствени. Където бръкнете, има схема за печелене на големи пари. На милиони и милиарди. И оттам идват някакви средства, обяснява културният министър.Министърът обвини електроразпределителните предприятия (ЕРП-та), че нарочно са повишили цената на тока, за да предизвикат недоволство срещу

289

34

преди 11 години

Nishto ne stava ot tazi strana i ot vas ADIOS.

288

Анонимен

преди 11 години

НИКАКЪВ СЪХРАНЕН !!! ПЛЕВНЯТА СЛЕД ТОЗИ СЛУЖЕБЕН КАБИНЕТ ЩЕ БЪДЕ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП !!! И ДОРИ ВЕЧЕ Е ЗАЩОТО ИЗПЪЛНЯВА ПОРЪЧКИ НА МАФИЯТА (Т.Е БСП И ДПС) ЗА ДА МОЖЕ ТЕ ДА ПРАВЯТ ИЗБОРИТЕ !!!МАРИОНЕТКА НА МАФИЯТА !!!ТОВА Е ИСТИНАТА !!! И ВСИЧКО ТОВА СТАВА ЕДИНСТВЕНО ЗАЩОТО БОЙКО НЕ ОБИЧА ЗАДКУЛИСНИТЕ ИГРИ И ИГРАЕ САМО ЧЕСТНО И ОТКРИТО !!! БОЙКО ОПОМНИ СЕ, ТОЯ *** НЕ ДА ИГРАЕ ЗА ТЕБЕ, ТОЙ ИГРАЕ ПРОТИВ ТЕБЕ !!!

287

Анонимен

преди 11 години

Да, до един всички ги искаме да се разкарат от политиката,или поне да има наказание за тях,стига са се крили зад депутатския си имунитет и да ни съсипват държавата, Плевнелиев да излезе като мъж да назначи служебен кабинет,не да пита групировките,към които принадлежи!

286

Анонимен

преди 11 години

Плевнелиев е голям виц, не може да няма мнение, ходи слуша жена си и приближените му приятели, скоро ще му искаме оставката!

285

Анонимен

преди 11 години

Вън всички до един и Плевнелиев да поведе хорото и ако може преди да създал някой удобен за мафиотските му приятели парламент

284

Анонимен

преди 11 години

Хей, 301, не ни пробутвай глупавите си умотворения! Една лъжа написана във форум няма как да стане истина! Почивай си в мир!

283

Анонимен

преди 11 години

до 308 Разбира се, че никой не вярва! Чудя се каква им е ползата да лъжат? С Янев се издават колко е нагласено всичко. За другите по-става, хахахаха!

282

нимка

преди 11 години

Продажните политолози се опитват пак да набутат Тиквата напред и Куневица. Пълна простотия. Така някога излъгаха сините....та Софиянски плака....

281

Аз - не!

преди 11 години

Не мога да повярвам, че някой би гласувал за Яни Янев. Освен близките му!И не вярвам на приказките за "анкетирани"! Не съм срещала досега човек в последните 23 години, който да е анкетиран. Всичко е лъжа и измама!Вие дали си вярвате на написаното?Аз - не!

280

мими

преди 11 години

До българинТози закон се пише вече няколко петилетки и все стои недописан и неприет. Нямат интерес управляващите да има образовани в тази страна.Древните китайски мислители са казали:"Ако мислиш за 1 година напред,посей ориз,ако мислиш за 10 години напред,засади дърво,а ако мислиш за 100 години напред-образовай населението!". В Бг за съжаление,нито ориз,нито дървета,нито образование!През XIXв децата са ходили в килийни училища за да се образоват, а сега са неграмотни!Закона едва ли ще помогне.

279

Анонимен

преди 11 години

До 305 -ти си болен!

278

Анонимен

преди 11 години

Естествено след ,като бутнаха правителството , следващата цел на кумунетата е президента.....целта е хаос и съставяне на нов Отечествен Фронт, където пионки ,като протестиращите и Волен ще го играят новите спасители.Целта е рестартиране на руските енергиини проекти у нас. Протестите са платени с руски пари, поне на организаторите........

277

аха

преди 11 години

Това поредната манипулация ли е ? Ееее ,ама то будалите умряха,даже и в БГ.

276

жана дарк

преди 11 години

Ако даваха пари, брат'чедите от махалата щяха да са на първа линия. Защо ли на мен никой не иска да даде пари? Толкова ли заможна изглеждам с палтенцето от моминско време? Господа раздавайте наред! Ама откъде ги вземате, за да ги раздавате тези пари? Това не са ли нашите пари? Това да не са парите дето уж спестяваме в разни фондове? Тя пенсията, дето уж я доближаваме, а тя все повече се отдалечава, може и да няма нужда от спестявания, но поне не върнете парите за да си купим по едно ново палто.