62

Костов

преди 11 години

Според представителите на Синята коалиция ръстът на средства за болнична помощ е в пъти по-малък от този за медикаменти. Дa cпрeme и здравните осигуровки, и финансиране на НЗОК!!!

61

Анонимен

преди 11 години

До FOXFOX e много голям ***, или много крадлив комунист.

60

Анонимен

преди 11 години

А лекарите са принудени да играят с фармацевтите. Човек не може да се вреди пред кабинета на джипито от разни рекламни агенти-чантаджии.

59

Анонимен

преди 11 години

Правилно са скочили. Но да скочат и срещу енергийните посредници.

58

11225

преди 11 години

Сладък залък е да за сопствениците,а питай работещите със минималните осигуровки,работещи и без да знаят празник и почивка и пак на края не им се смята ниту извънреден труд, а само часове които трябвали да изработат.Не сива , а черна икономика!Трябва да им останат 5 магистъра за да се чудат кой по-първ да го наеме!

57

Анонимен

преди 11 години

Вярно е, фармацията е сладък залък. А лекарите обичат да плашат хората, че са мго болни и им препоръчват купища скъпи лекарства в услуга на фармафирмите. Дядо ми се цереше от всичко с две-три билки, ракия и компреси. Доживя до 94. Един грях има - разреждаше виното с вода.

56

12345

преди 11 години

На тия отличинци дето всичко бяха оправили царя им смота топката. А пък след сартомалталетата които правиха к ГЕРБ остават извън следващия парламент

55

Анонимен

преди 11 години

Комуно-социалистите са толкова униикално подли,нагли ,крадливи,некадърни, агресивни,и безсрамни че могат да се ликвидират само чрез себеподобните си... Което и наблюдаваме в момента, с чувство на кротко ЗАДОВОЛСТВО...Да им пожелаем траен успех в себеизтребването.!!!! А М И Н !

54

FOX

преди 11 години

Управлението на Костов извади България от две национални катастрофи, предизвикани от некадърни и крадливи комунистически правителства: Лукановата зима и Виденовия провал. Всеки, който твърди друго, е или много голям ***, или много крадлив комунист

53

кура

преди 11 години

тия сме6ници не разбраха ли 4е никой не ги слу6а ве4е

52

Спонги

преди 11 години

До nemam nerviТова са им казали, това са запомнили. Нямат умствен капацитет за повече. Не мислят и не виждат какво беше и какво стана. Тъжно.

51

Тотю

преди 11 години

Че, има ли някой в България да не знае колко аптеки може да се притежават/4 БР./и колко има Марешки с подкрепата на ***.А за Огнян Донев да не говорим тан нивото е много високо.

50

da

преди 11 години

комунисти са олигарсите , комунисти от най-първите , по-лошо от комунист няма , крадат, лъжат и убиват вече много години

49

МАФИЯ

преди 11 години

Идея на *** и Плевнелиев е - Да продаваш Аналгин в опаковка и сертификат трябва да имаш Висше Образование . Мафията така леко по леко вдига Цените . Така направи и Найденов - салам само със свинско месо .

48

Филип

преди 11 години

От опит видяхме,че който и да скочи срещу многото пари,смисъл няма!

47

Анонимен

преди 11 години

49 стига моляти се стига с тези градски легенди Костов е попуълвал многоо повече декларации от теб , смртна палата го е проверявала , комунистите са му такива мераклии , та те ли ще го оставят , стига писали глупости бе , елате в Драгалевци и вижте къде живее той и как живетя новобогаташите около него.

46

Анонимен

преди 11 години

50 точно там беше работата, изработиха ви комунистите като ви пуснаха мухата с царската приказка , нали си спомняш защо дойде Царя , за да разбие ДВУПОЛЮСНИЯ МОДЕЛ и да вкара НОВИ ЛИЦА И НОВ МОРАЛ в политиката , изработиха ви , нямаше как по друг начин да се свали най-ъспешното правителство в най-новата ни история освен чрез измама и то крупна , за това и Царя започна строежа на АЕЦ БЕЛЕНЕ, всико постепенно ще стане ясно и на вас мишлетата но ще ви е късно , живота ви ще е минал в мизерия .

45

velizara

преди 11 години

Трябва да ес свали влиянието на фармацевтичните олигарси. С монопола си хора като Огнян Донев разболяват конкуренцията на пазара и докарват до финансово изнемогване пациенти и болници.

44

жмъц

преди 11 години

До 111Аз че не мога да ти сложа 50 плюса. Едно смислено мнение! Точно това е посока, наистина!

43

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 48Хората по места много добре видяхме неговото управление.И ако беше много добър, нямаше Царя да дойде и всички да гласуват за него.Ако Костов беше управлявал наистина в полза на държавата.Или сега ще кажеш, че народа не го е разбрал какви всъщност подвизи е извършил др.Костов.Да споменавам ли ФИлчев...или как др.Костов се обиди на народа, че не го преизбра?Един изпечен лъжец и популист, който се опита да си откъсне опашката и такива като теб му повярваха.