39

Анонимен

преди 11 години

А на нашия президент ШАВРАНТИЯТА НЯКОЙ ВИЖДАЛ ЛИ Я Е

38

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 39Много си ***!!!Намерил държави за пример!

37

Куртропович

преди 11 години

В Афганистан всички дами са невидими. Започнат ли да стават много видими се прощават с живота си или поне с.... носът и ушите си!

36

Анонимен

преди 11 години

Е да всичко изглежда доста културно и цивилизовано.Докато няколко от" по-правоверните" не решат да взривят малко бомби. Или пък да застрелят малко медицински персонал дошли да ваксинират безплатно чаветата им.А тва ,че българите били от Иран или Афганистан ме убива. Мможе ли един път поне да бъдем от нормалните?Нещо САЩ,Англия или някоя по-нормална евро страна ако няма друго..Защо е нужно да произхождаме или от некви *** или *** (индийци) и араби?Голяма е любовта към маймуните..

35

Анонимен

преди 11 години

edna bomba im triabva.

34

анонимна

преди 11 години

Жената има нормално красиво човешко лице, образована е, работила е дълго като лекар при това......разсъждава трезво и спокойно.......какво да кажа ощеНаправете сами аналогии с "изостанал и дивашки" Афганистан.И още - прословутите бурки и чаршафи са атрибут в страни, където природните условия са предпоставка за това - пясъчни бури с фини частици прах /силикоза/. Ползват се и от мъже /бурнус/. Камю ги е описал превъзходно. Това касае носенето на място, естествено, не по света.

33

з

преди 11 години

а нашата първа дама е още по невидима, тази поне е допуснала екип на би би си, а при нас пълна мъгла

32

дедо Ташунко

преди 11 години

По -правилно е да я нарекат "първа ***", не "първа дама". Афганистан е 500 години назад в развитието си. Мъжете имат право да бият жените си, за изневяра на жена, присъдата е публично да я убият с камъни и т. н.

31

Анонимен

преди 11 години

Авганистан не е наша прародина,но по време на турското робство турците са вземали красиви български момичета и са ги продавали като бели робини в Авганистан.Затова някои от авганистанците имат подобни на нашите черти.Това е тъжната истина,сочи историята.

30

Анонимен

преди 11 години

А за невидимата първа дама на България какво ще кажете?

29

от 11

преди 11 години

Въпреки всичко,все още не вярвам,че Афганистан е прародината на българите,и неможе да се твъди това,след като няма факти,а само някакви теории и предположения

28

от 27

преди 11 години

Не разбирам защо някой ми е писал минус. Това е факт. Афганистанският Мадарски конник е по-добре запазен от нашият.

27

Анонимен

преди 11 години

Не знам, може да е от снимката, но прилича на птичка в клетка - тъжна и примирена жена, която изпълнява роля, в която не вярва. Предполагам осъзнава, че дори децата ще ѝ вземат - едва ли има думата относно бъдещето им.

26

до 11 от Чехия

преди 11 години

Афганистан била прародината на българите-абе ти добре ли си бе ?????В Афганистан има изсечен в скалата конник, след който тича куче и е пробол лъв с копие. Местността, където се намира се нарича "МАДАРА" /свято място/. Според мен случайността и напълно изключена. В интернет има много писано за това, но нашето образование... Как да го напишан в историята, като никак не се връзва с тюркският произход на протобългарите. Афганците, сродни на персите, са арийци от иранската група.

25

Анонимен

преди 11 години

също така не разбирам грозната кадъна в бозавото облекло какъв тип новина се явява точно?

24

Анонимен

преди 11 години

не знам какво общо има тази грозна кадъна облечена в боза с жената на нашия роско, която е само една бизнес дама, която иска да си гледа бизнеса а не да става за пудел за развеждане...на бесипето им липсва зорка, ама на, няма я

23

Анонимен

преди 11 години

Ама тя нашата се крие щото я е срам да я виждам с оня анимационен герой

22

Анонимен

преди 11 години

щеше да е добре да я скриете и от нашите, да не я гледаме

21

имигрант

преди 11 години

Зинат Карзай - Имаше едно такова лекарство, антибиотик - Зинат.

20

marin

преди 11 години

Роско няма ли да разбули неговата ханъма?