31

:)

преди 11 години

До АнонименДраги ми анонимнико,*** дори не са от Балканите, евреите са номади също както и прабългарите на Аспарух, тези на Котраг - толкова с безплатните уроци по история. Виж просто приеми, че Господ е бил жесток и е намалил IQ-то ти до цифрите на стайна температура. Относно Северна Корея - говорим за 20-30-милионен "девствен" пазар, нормално е да има външни намеси Go out of the Middle ages..

30

Спас

преди 11 години

Навремето САЩ се намесва в гражданската война, за да спаси поне част от Корея! А няма това право!!!! След време се опитва и във Виетнам, но там получава здрав шут и се изтеглят безславно, а сега Виетнам са свободна държава и сама си решава бъднините!!!!!!

29

43

преди 11 години

Не е тайна,че хората в БГ са с ниска култура и вече с доста нисък интелект : ) Има интернет образовай се ... на земята където е Израел какво е имало преди 2000 хиляди години : ) Поинтересувай се и Исус от къде е ? Прочети и кога е имало Еврита...че не се сещам кога е имало Палестински език ?

28

Анонимен

преди 11 години

КВО ЗЕМЯ Е ТЯХНА ВЕ? ЕВРЕИТЕ СА *** ТЕ НЯМАТ ЗЕМЯ ТЕ СА НОМАДИ СЪЩИТЕ КАТО СЕБЕПОДОБНИТЕ ИМ ОТ БАЛКАНИТЕ......... НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКЪДЕ *** ДА ИМАТ ЗЕМЯ.... ЕВРЕИТЕ И *** СА ЕДНО И СЪЩО ГНУСНО ПЛЕМЕ РАЗДЕЛЕНО НА ДВЕ!!! Е ТОВА Е ИСТИНАТА!!!!

27

43

преди 11 години

Арабите са проблема а не еврейте : ) Земята си е тяхна всеки, който е чел история го знае! Арабите са главните създатели на напрежение и натякване на религията си ... за всичките тези години не съм чул Израел да отправи заплахи за изтриване на дадена държава..докато обраното го чувам постоянно от някакви си диктатори,които не са на себе си от властта си !

26

Анонимен

преди 11 години

ДО 27:Е ТО В ИЗРАЕЛ СЕ ДОПУСКАТ САМО *** КАТО ТЯХ ТАКИВА.... АКО НЕ СИ *** ТЕ СА РАСИСТИ СПРЯМО ТЕБЕ........ А АКО ПОЧНЕШ ДА ГИ РЕДИШ ТЕ ТЕ ОБЯВАВАТ ЗА РАСИСТ И АНТИСЕМИТИСТ ХАХАХАХАХА *** РАБОТА.... АЙДЕ ВСИЧКИ *** И ВСИЧКИ С *** ПРОИЗХОД БЕЖ КЪМ РОДНИЯ ВИ ИЗРАЕЛ ПРИ БРАТЯТА ВИ С *** КАРАБИНИ(ЕВРЕИСКИТЕ ***) ХАХАХАХА

25

bg

преди 11 години

V Severna Korea nema 4ujdi voiski,v Ujna Korea ima 4ujdi voiski.

24

bg

преди 11 години

do 21-Rusia i Kitai biha imali interes.USA nema interes.

23

До 27

преди 11 години

Ей, болшевишки ***, ела при мен и ще те пратя право при твоите любимци Ленин и Сталин, червена *** ;)

22

Анонимен

преди 11 години

27 показа ли си зъбките червено *** , да знаеш такива като тебе в една плюнка ги давя

21

Анонимен

преди 11 години

gordea se s takava darjava i jadrenia i potenzial SEVERNA KOREA NE MOJA DA POPADNE V RAZETE NA 666.................................................

20

двоен аршин

преди 11 години

Освен Северна Корея и Иран,кои други държави останаха неконтролирани от Ротшилдова банка?Сериозно положение,не можеш да продаваш и купуваш,ако ...бавно но славно докато не стане индивидуално.Разбира се Северна Корея не трябва да има ядрено оръжие и да заплашва ,както това се отнася за всяка държава на ПЪРВО място Израел,който е окупатор,апартейд място и с расистка политика,Самсон опция за отмъщение срещу човечеството и подстрекател за война с иранците .КЪДЕ СА САНКЦИИТЕ?

19

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен26Синко, да не ти знае много устата. Че да не отидеш в масовият гроб, където са заровени избитите ти както и на други *** като теб роднини. Пикая на труповете им.

18

Анонимен

преди 11 години

24 не се пави на много отворен *** , писнало ми е от вашите глупости и от вашите менторски умозаключения , *** това си го разказвайте помежду си насбирката на АБПФК , ясно ли е червен ***.

17

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен23Синко, колкото и да се опитваш да се правиш на всезнайко, получаваш само присмех от всички съфорумници тука. Точно от едно обединение никой не би имал интерес. Научи се да четеш между редовете синко.

16

продължение от 21

преди 11 години

А големците само си пускат въдичката и вие наивни шаранчета се хващате.

15

Анонимен

преди 11 години

Понякога си умирам от кеф да чета коментарчетата ви. Как се надъхвате поради промитите ви мозъчета. Едните викат, че СК ще смаже ЮК. Други казват, че Юга ще унищожи Севера. А никой не чете между редовете. Истината е, че никой няма интерес от една обединена Корея. Нито Русия, нито САЩ, нито Япония. Представете си една обединена Корея, една смес от военният потенциал и арсенал на Севера и икономическата мощ на Юга. Кой би имал интерес от това ? никой.

14

C

преди 11 години

До Анонименсеверна корея произвежда ракети Танкове и ядрени оръжия а Ю.Корея са марионетки на американците

13

Чухъл

преди 11 години

Препратка към Нострадамус - третата световна ще почне с пробуждане на източния дракон. Който иска да провери!

12

Анонимен

преди 11 години

Ю.Корея правят хубави телефони и коли.С.Корея произвежда НИЩО.