25

Читател 22

преди 11 години

Таман сте го балсамирали, сега остава и един мавзолей , значи! Да се пропуска тази отлична възможност!

24

Патриот

преди 11 години

Больше чем Уго ЧавесАлександр Дугин, философЧавес жив, Чавес жил, Чавес будет жить. Это настоящий герой континента, он герой, который вошел в историю человечества как трикстер и одновременно как создатель совершенно новых социальных практик, которые становятся сегодня все более и более социально универсальными в огромном сегменте всего человечества.

23

Мамантос

преди 11 години

Защо скрихте комментарите, заптийета? Шубе, а?! А това е само началото!...

22

Анонимен

преди 11 години

*** все жадуват за световна социалистическа революция, все лелеят за мига, когато САЩ ще се разпадне, и все не става и не става и ги удрят по простите червени озлобени муцуни. Ми, другари, то пукнат диктатор не остана бе, само *** в Техеран и дебелия Ким останаха да ви радват, ама и те скоро си заминават. Свиквайте, болшевишки ***,отдавна сте в историята ;)

21

Анонимен

преди 11 години

Може да го е хванала майчината клетва.Майката на убитото с изстрели в главата момче Хесус Рамирес (студент по медицина,убит от чавистките главорези).Майчината клетва стига всеки.

20

Анонимен

преди 11 години

Бърка ви в ***, Мамантос, май?. Е-е-ех, ченгета!...

19

Мамантос

преди 11 години

Неустрашимият комманданте Уго, който се подиграваше с американските ционисти, стана жертва на молекулярно-биологично оръжие, разработено в лабораториите на Пентагона.

18

Мамантос

преди 11 години

"Антиамериканизмът" е и антиционизъм, и антиглобализъм, т. е. привържениците му са над 5 милиарда души.Революциите едва сега започват. Скоро ще видите какво ще настъпи...

17

Анонимен

преди 11 години

Радостта на престъпните атлантическо-ционистки *** е пирова. След Уго във Венецуела остава Николас Мадуро, а угови последователи има в цяла Латинска Америка: от Куба и Еквадор, до Бразилия и Аргентина. Там е бъзещето. Алчността на глобалния либерализъм изяде главата на капитализма, понеже "г-ъ-з глава затрива". Идва епохата на социализва, за ужас на гореупоменатите свни.

16

Мамантос

преди 11 години

Бог да прости Уго Чавес!И физически мъртъв, този велик борец срещу неправдата ще живее в сърдцата на честните хора по света, а юдомасонските сатанистки изчадия ще продължават да треперят от него и насън.

15

гост

преди 11 години

тия са истрещели тотално да разнасят тоя труп по площадите

14

Анонимен

преди 11 години

ами не е станал милиардер като някои "демократични" властници. Литвиненко го убиха с радиация. Случайно и тоя Чавес също си заминава от странна болест... накрая обърнала се в рак.

13

Анонимен

преди 11 години

тия които слагат палец надолу на 19 са точно платените *** и облъчените от пропагандицита. С платените си коментари свещици да си купите г-да ***.

12

Анонимен

преди 11 години

в тоталитарна Венецуела никой не се пали а в демократична България трима се запалиха. Ние демократично сме се надупили на руси, ЕС, американци, китайци, турци, израелци да ни оправят. И те ни оправят. И ставаме все по-бедни. А те все по-богати.

11

Анонимен

преди 11 години

не знам кой живее назад и кой напред във времето. Но за 14 години с тия толкова вредни национализации във Венецуела той смъкна безработицата и вдигна доходите на хората средно с 15 ПЪТИ! А тук си даваме златото, газта, утре шистовия газ, на концесийки на 1%. За да вдигнем доходите на американци, канадци и тям подобни. И заплатите ни са средно 1/4 от венецуелските.

10

Анонимен

преди 11 години

За мъртвите-или добро,или нищо.Затова най-добре е да помълчим.Но фактът,че смятат да балсамират Вожда и да го излагат в мавзолей говори,че тия хорица живеят 80 години назад във времето.

9

Анонимен

преди 11 години

И ЗАЩО НА ПОГРЕБЕНИЕТО МУ СА ОСНОВНО ДИКАТОРИ КАТО ЛУКАШЕНКО И АХМАДИНЕДЖАД, ОБРЕКЛИ НАРОДА СИ НА ГЕНОЦИД? ЛИПСВА САМО КИМ ЧЕН УН, НО МАЛКО ЩЕ МУ НЕКОМФОРТНО ДА Е ТОЛКОВА БЛИЗО ДО САЩ!!!!!!!!!!!!!!!!! А ТЕЗИ КОИТО ТОЛОВА СИМПАТИЗИРАТ НА ЧАВЕЗ, ИМ ПРЕДЛАГАМ ДА ОТИДАТ НА ПОЧИВКА ДО ВЕНЕЦУЕЛА С ЕДНОПОСОЧЕН БИЛЕТ!!!!!!!!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 11 години

ЧЕТА КОМЕНТАРИТЕ ТУК И СЕ УБЕЖДАВАМ, КОЛКО НАИВНИ ХОРА ИМА! ВЕНЕЦУЕЛА МОЖЕ ДА Е ЕДНА ОТ НАЙ-БОГАТИТЕ НА ПЕТРОЛ И ДА ПОСТАВИ ДОБИВА МУ ПОД СВОЙ КОНТРОЛ, НО САМО ЗА ЯНУАРИ ИНФЛАЦИЯТА В СТРАНАТА Е НАД 13%! МОЖЕ ДА ИМА БЕЗПЛАТНО ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, НО САМИЯТ ТОЙ СЕ ЛЕКУВАШЕ В КУБА! СИГУРНО И В САЩ Е ИСКАЛ, НО ЩЕШЕ ДА Е СТРАННО! А ЗАЩО НЕ ПИТАТА ТЕЗИ, КОИТО ЩЕ ЗАВЪРШАТ БЕЗПЛАТНО ОБРАЗОВАНИЕ ДАЛИ ИСКАТ ДА ОСТАНАТ В РОДИНАТА СИ?

7

Анонимен

преди 11 години

А пирамида няма ли да му построят? И да му носят жертвени дарове като на фараон през следващите поне 200 години? :-))

6

Анонимен

преди 11 години

Да го гледат!Аз съм се нагледал! Като ученик поне пет пъти ме водеха да гледам Георги Димитров!По-късно питах баща ми - Защо не са го погребали?А той ми каза - Такъв престъпник не може да мърси земята!