85

Анонимен

преди 10 години

Тази змия да се скрие.Тя и екипът й продължиха политиката на Вълчев и Олигархски.Законът,който предишното НС не прие,беше отвратителен.Били го изготвили учители,родители.Не познавам начален учител,който подкрепяше текстовете,че до 4 клас не може да бъде оставен ученик.Защото в пети влизат неграмотни.Законът не премахваше слетите паралелки-модерно образование с взаимноучителната метода от 18 век!Проектът за целодневното-съшит набързо,за да източат пари,че и го наложиха на сила...

84

един

преди 10 години

Това четиво- сегашният проект за нов закон, е всичко друго, не и изпълнение на ангажиментите ни за образователна реформа на качеството. Как ще се подобри качеството е важно, а това не става с ранно тръгване на училище и висене в безсмислени часове с учители, които не са сигурни какво правят в училище. А Дамянова какво прави още в това министерство?

83

анонимен

преди 11 години

ТРЯБВАТ НОВИ- МЛАДИ УЧИТЕЛИ ! СТАРИТЕ СА АМОРТИЗИРАНИ УМОРЕНИ БЕЗИНТЕРЕСНИ !ТРЯБВА ДА СЕ ВЪВЕДЕ , ОТНОВО - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ НА УЧИТЕЛИТЕ АКО НЕ НА 55 ТО НА 57 ГОДИНИ!!

82

Анонимен

преди 11 години

Българина оплюва и иронизира всичко включително и учителите.Това ни е характерна черта какво да се прави.Пък и тия форуми са за това на човек да му олекне като сподели.

81

Анонимен

преди 11 години

Тя цялата държава е в опасност не вижда ли къде ти образование.

80

навит

преди 11 години

Това моме-к...е и то ни поучава.Тя е от гнилата партийка ГЕРБ,която си отива от политическият небосклон като .Тези гербери са по-смешни и от НДСВ.Ще гласуваме за АТАКА!За България!!!

79

Анонимен

преди 11 години

Като се има в пред вид какви учебни програми и закон са съставили представители на това министерство заедно с учените в България, математика - 2 ч., физическо възпитание и спорт - 3 ч. Не могат да надскочат възможностите си, особенно когато всички от предходния кабинет икаха да се харесат само на един и същ човек.Дори и бъдещето са способни да провалят съмо техният герой да е първи и незаменим!

78

Анонимен

преди 11 години

ТЯ Е МАСОНКА,МАСОНИТЕ ИСКАТ ДА ОФОРМЯТ СЪЗНАНИТО И ВОЛЯТА НА ЧОВЕКА ОТ РАННА ВЪЗРАСТ,И ДАН.ВЪЛЧЕВ Е "МАСОНКА".ЦЯЛОТО ОБРАЗОВАНИЕ ОТ ДЕСИТИЛЕТИЯ/СТОЛЕТИЯ/ Е В РЪЦЕТЕ НА АНТИХРИСТИ.А СВЕТОВНАТА БАНКА НАСТОЯВА,НЕЙНИ ЕКСПЕРТИ ДА РЕДАКТИРАТ И ПЕЧАТАТ УЧЕБНИЦИТЕ!

77

Учител !!! !

преди 11 години

Само ,ако видите какви нормативни документи ни спускаше това КУКУ ...!!!Колеги ми показваха какво е сътворила, за оценяване на учениците по философските дисциплини -СМЯХМЕ СЕ С ГЛАС КАКВО НЕЩО Е ИЗМИСЛИЛ УВРЕДЕНИЯ И ЧИНОВНИЧЕСКИ МОЗЪК... !!! Помислих си ,че го е писал болен ПСИХИЧЕСКИ човек ,а в същото време невероятно НАУКООБРАЗНО И ПРЕТЕНЦИОЗНО ....!!! ТАЗИ НЕ ТРЯБВА ДА Я ДОПУСКАТ ДОРИ ДА МИНАВА ПОКРАЙ МОН....!!!!Добре ,че засега е в оставка ....ВЪН НЕКАДЪРНИЦАТА... !!!!

76

Анонимен

преди 11 години

До lora Вярно е всичко това което пише lora .Конкурсите са измислени,назначават се хора които не само нямат понятие как се работи с деца ,но и изобщо нехаят на работното си място

75

учител

преди 11 години

Промени в образованието правят хора, които не са влизали в час. И идея нямат за какво става въпрос. Ще приема всяка реформа, но този който я предлага да дойде в училище и на място да експериментира, за да ми покаже, че това наистина работи. Ако не се вземат драстични мерки, аз ви обещавам, че само до 5-10 години няма да има кандидати за учители- това напрежение, тази гавра с учителя по отношение на заплащането, оплювките от страна на обществото и родителите, това отношение на директорите към кол

74

Големият праз

преди 11 години

И да не се приеме сега този законопроект- нищо страшно няма. Той без друго не предлага решения на наистина важните проблеми в образованието, но пък, за смчетка на това, създава сам такива.По- добре е, че стана така.

73

Анонимен

преди 11 години

bg-bg.facebook/btvnews/posts/462461880474297

72

Анонимен

преди 11 години

Реформата трябва да започне с връщане на ранното учителско пенсиониране, за да влязат млади хора в училищата. Ако един 60-годишен учител преподава на 10-годишно дете, разликата между тях е половин век. Срамота!

71

Анонимен

преди 11 години

При управлението на Тройната коалиция гаврата с учителите беше неописуема, а синдикатите предадоха подопечните си. По време на Герб пък тихомълком промениха ранно учителско пенсиониране, което вече беше садизъм. Кой смята да търпи това?

70

Коментар

преди 11 години

Отново в този законопроект не се предвижда мандатна длъжност за директори

69

коментар

преди 11 години

този законопроект е толкова лош и антиучителски че изобщо не трябва да се приема.Наи-вероятно това са шепа родители -гербаджии

68

до 54

преди 11 години

Прочети малко повечко.

67

?

преди 11 години

само не ми казвайте, че някой я е назначил на този пост, защото си е мислил, че е дъщеря на предния министър (игор дамянов), пък тя не е. мое ли да има толкова прости хора

66

?

преди 11 години

що лъжете, че е дъщеря на дамянов, то в нета си пише, че дамянов има 1 дете и то е син.