54

БСП - фобка

преди 11 години

Хи хи много хитри тез от БСП :))) Олигархията са те, номенклатурата са пак част от тях, самия Бойко е тяхно чедо, Плевнелиев също, не случайно и премиера в Служебното правителство ще е отново част от тази номенклатура ... да искаме да ви изметем начело със социалистите!

53

Азе

преди 11 години

Хммм, събрани баби и дядовци на протест пред НС? Защо ми понамирисва на поредна бсп-акция?! Грешка, не понамирисва, а ЯКО СМЪРДИ НА ЧЕРВЕНО!

52

Djangarov

преди 11 години

60% ot bg darjavnata administratzia e nevalidna, negodna , nesposobna - nisto ne pravi, samo yade, pie na garba na bg naroda, trupa staj za pensia i krade ot zdravnata kasa. bg naroda e mnogo beden i e nujno vednaga da izhvarli tesi tejki ubiistveni kamani ot shiata si, inak potava barzo nadolu... reshitelno i smelo da izrejem tesi tumori ot organizma na bg naroda. mafiotskite partii vednaga otryazvame ot bg narodni pari. krai - nyama da im davame nito edna stotinka daje !

51

Анонимен

преди 11 години

ISKANIA RAZNI I ZA DA NE BADAT NAPRAZNI TOZI PAT TRQBVA DA SE REJE DO DANO , I KORENA AKO TRQBVA . JELANIETO DA SI ZAPAZQT STATUTKVOTO E OGROMNO . GLEDAT DA ZAPAZQT PRAVILATA ZA KONTROL , ZASEKRETQVANE , IZOB6TO DA NI OMAGYSAT . IMA SEKTORI PRI TOVA TOTALNO GOVORENE SE OTBQGVAT . KOITO GRAMOTEN 4OVEK 4ETE I IMA VAZMOJNOST DA U4ASTVA V GRAJDANSKITE KOMITETI PO MESTA DA SE POVDIGNE VAPROSA I RAZNI6TI RABOTATA NA MINISTERSTVOTO NA TRANSPORTA I SPECIALNO - IAAA - DAI - KAK RABOTQT NA TAMNO

50

Темида

преди 11 години

Темида има голяма полза от такъв хаос, защото на практика комунистите и тя дърпат конците на държавата! Защо тежките престъпления, вкл. тези извършени от хора с имунитет и бивши министри, не бяха прехвърлени към СНС и АСНС, а останаха към НО на СГС и САС ? Това говори ли ви нещо? И накрая кой е виновен за престъпността в страната: не Темида, а изп.власт ??!!!

49

Гражданин

преди 11 години

Марси Рийс: Следващият кабинет да има предвид съдебната система и медиите. Г-жо Рийс, то в Бг всичко започва от Темида, която пускайки престъпниците, вкл. и тези с тежки престъпления, на свобода, създава всички предпоставки те да провокират народния гняв, да настъпи в държавата хаос и да се възцари беззаконие, държавните институции да са елиминирани, направо да липсват и хаосът да доведе до нова, не само политическа, а тежка икономическа криза. Затова сега на Орлов мост са ултралевите, както призна и социоложката М.Радева, чиито син, също ултраляв, и в момента е на Орлов мост!

48

Жорж

преди 11 години

Социоложката Мира Радева призна, че и нейния син участва в УЛТРАЛЕВИЯ протест на Орлов мост. И той е с леви разбирания. Това призна тя в тв-предаването Комисията Павлов по ТV7. Според нея на тези протести за първи път на Станишев му излезли отляво, а иначе най-много от тях печели Волен Сидеров. Нали бяхте безпартийни бре, Янко, Ачо и този с двата пръсти чело, *** Дончо?! И се борехте за нас и нашите права?! Хайде да вървите на майната си, говедари с говедари! Затова ли сринахте правителството и тичахте като пощръкляли волове до НС и президентството, а сега се борите за високи постове

47

..

преди 11 години

Много е направено последните 23 години. Влезохме в ЕС, нямаме визи с евросъюза, строят се магистрали. Хората с умения и образование имат добри доходи, и с тези пари се вдигнаха пенсиите е началото на мандата на ГЕРБ и отново в края. Дали на някой някога ще са му достатъчно парите? Не, разбира се. Но можем ли да плащаме пенсии от 300 лева - не, за съжаление, и ще е така още доста време.А къде бяха пенсионерите като похарчиха 2 млрд евро за АЕЦ Белене и Цанков Камък?

46

Анонимен

преди 11 години

Какво да искам вече ми писна като знам че нема никой да даде.Некой тук казваше че българина искал само пари а работа не.То май и с работа и без работа все нямат пари хората и не могат да преживяват.Май много сме се поосрале през годините че нема оправия ама пак по нашенски да кажем че да не стане и по зле...

45

Анонимен

преди 11 години

е,добре, де - 100 човека и вие им отразявате "исканията". Айде стига простотии, както се видя, луди колкото искаш по улиците.

44

тя

преди 11 години

""Разнородни искания".Това са съвсем нормални и необходими искания.Като 23 години нищо положително не е направено за тоя народ ,естествено е исканията да са много, ама никак не са угодни на управленците- крадци.

43

A така

преди 11 години

Волен директор на психиатрията в Карлуково. А може и премиер там

42

Атака Победа

преди 11 години

Волен Сидеров премиер !!!

41

Chavo

преди 11 години

Свидетел съм,какво каза Иво Каменов: Ако не ни бяха дали "България еър", щяхме да я фалираме, защото всички хангари на летището са наши. Пък някои ми говорят за бизнес в България

40

ТИМ

преди 11 години

*** - това е Бойко Борисов и Герб ! А преди това *** беше БСП+Доган. Точно затова тези две власти са едно и също - именно ги избират "отгоре". Дали ще го наречем Ченгеджийница, ДС, *** е все тая - всеки варненец ще ни разбере. Само Сугарев може би не. Ако в края на краищата му се наложи да избира между Костов и Безмозъчни Мускули, той ще се реши за последните. И ще убеди още маса хора в това, което е истинската трагедия.

39

Mаузер

преди 11 години

До АнонименА въпросния Г. Божинов как забогатя ? Получи наследство от дядо си ли?Той не е ли от комунистическата мафия.

38

Анонимен

преди 11 години

моите искания са: момент да доразгледам новия плей бой и ще ги обявя

37

до 39

преди 11 години

мога ли да те попитам Буда братовчед ли е на Винету?

36

Анонимен

преди 11 години

искам заплата 5 бона и нова кола, ако кмета на тутракан, не ми изпълни исканията, ще се запаля

35

91647

преди 11 години

До Анонимен39Много почнаха да стават издънките, засрамени са.