44

Янко, не Янсо

преди 11 години

Обяснявам. Помаците са травмирани няколко пъти - сменяли са им насилствено вярата, имената, държали са се като към тях като към втора категория хора. Твърдя отговорно - те са измежду най-добрите хора, които познавам. Но никой не трябва да ги обижда на вяра! Отец Боян Саръев обърна мнозина в християнство.Аз съм завършен атеист и за мен няма значение някой ако вярва, как нарича вярата си!Разбира се, няма да допуснем разни ходжи, "учили" в Саудитска Арабия да ни се качат на главата!Трябва твърдост!

43

Янсо

преди 11 години

Никога не съм живял с турци. Чувал съм, че са работливи и кротки хора. Не винаги е било така. Моят прадядо е излязал комита, след като турчин е посякъл сестричката му. Той пък е сякъл глави на заптиета, пратени срещу четата. Така че с турците съм квит, прадядо ми не ги е мразел. Но познавам помаци от Смолянско. Това са чисти българи, да ги напсуваш на турски, няма да те разберат. Това са прекрасни хора, хора с достоинство! Нека не им бъркаме в раните! Който каже с презрение "***" е мой враг!

42

:)))

преди 11 години

Това са активни мероприятия, нагнетява се изкуствено междуетническо напрежение, изборите идват, борбата за кокала е голяма и тези неща ще зачестят. Всичко това налива вода в воденицата на ДПС и отчасти на Атака..Мисля, че хоарат разбират за какво става на въпрос...:))

41

nikolai

преди 11 години

bravo samo taka *** na sapun

40

Българин

преди 11 години

До ASIАзис-чо, да не ти изгорят гащите :)Я си ходи в анадола, там Кюрдите много ги обичат /предимно ***/.Дупи се пет пъти /защо ли *** ти сочи точно на Запад/, щом те влече, ама не го прави в България.Айде, чупка, докато можеш

39

до weise wolfe

преди 11 години

След като няма графа "помаци",така ще бъде!На следващото преброяване, ако няма графа "помаци" всички ще се пишем турци.Grusse vom Pomaken-Schwanz

38

за 36

преди 11 години

Тоя Чуков от Атака с тая брада, какъв се явява?

37

силистра

преди 11 години

вчера бях в с. чернолик силистренско,няма българи в селото,но от джамията някъде 12.30 започна да гърми говоритела на джамията,алах и т.н,след като излезе ходжата,никакъв праворен мюсюлманин не излезе,местните турци през това време пиеха бера и никой не обръщаше внимание на воя от джамията.

36

Анонимен

преди 11 години

Дано турците проявят достатъчно здрав разум и не обръщат внимание на глупави действия, каквото представлява писането на подобни призиви по джамиите.Пред сградата на съда в Пазарджик се бяха събрали главно ***, на които някой е платил, за да правят демонстративни представления /това пиша относно коментар 36/.

35

Анонимен

преди 11 години

ne zaka4aite djamite nito carkvite tov sa boji hramove.KADE PO SVETA SA NADPISALI NEKOA CARKVA VAV TURCIA IMA CARKVA I SE PODARJA SAS PARITE NA TURCIA

34

Анонимен

преди 11 години

Лошото на мюсюлманската религия в БГ е това, че превръща хората във фанатици. Гледаш ги кротки хора /мюсюлманите/, обаче засегнеш ли ги на религиозна тема стават изключително злобни и непредсказуеми. Всички ги видяхме пред съдебната палата в Пазарджик. Живи талибани. Небръснати, зле облечени, гледащи зобно изпод вежди, жените забулени и еднакви като пингвини. Напаст за съвременната цивилизация.

33

Анонимен

преди 11 години

Даааа...Джамиите в Карлово действително са две!Едната е нещо като"паметник на културата"!Намира се в центъра,срещу РУ на МВР!Не е действуваща!Другата е до реката.Преди години,пак срещу избори,обвиниха,че някой я е запалил.После се чу,че е била виновна инсталацията.Сега,пак преди избори,ново двайсе - надписи! Не ви ли се струват подозрителни тези съвпадения?Още повече,че самата сграда е рисково достъпна за престъпни цели!Май наистина се цели нагнетяване на напрежението,и втвърдяване на опреде

32

weisse wolfe

преди 11 години

Нулева толерантност! В Родопите вече има цели села населени само с турци и помаци. На въпроса "Ти какъв си" дори помаците отговарят гордо "ТУРЦИ СМИ НИЙ".. Ама като си турчин, кво правиш тука бее, селски шебек, марш в анадола! Аллах е ***, а мохамед е неговата ку*ва!

31

само АТАКА

преди 11 години

Точно в Карлово да има джамия е малко унизително за Апостола

30

Анонимен

преди 11 години

Село Добромирци се намира в общ. Кирково обл. Кърджали. Население 393 души, съставено само от турци и ***. Кмет Метин Халил. И на това население /с много *** деца, които не ходят на джамия/ са построени 2 нови огромни джамии. Кому е необходимо това? Джамиите са почти празни, но са забили минарета като ракети в небесата. Строи се нещо, което е необходимо. А не да се демонстрира безнаказаност пред законите в БГ. Защото воят от говорителите е зловещ и стряска. Кучетата започват за вият.

29

Анонимен

преди 11 години

Браво на Карловци.

28

Много се надявам полицията никога да не разбере кои са! На тези трябва да им се даде медал, а не да ги разследват. Всичко мюсюлманско трябва да бъде унищожено, в противен случай пак ще ни поробят, а така любимият на някои хора ЕС няма да си мръдне пръста да ни помогне!

27

смех

преди 11 години

подкерпям момчетата,джамиите трябва да се рушат не да се изграждат

26

Mаузер

преди 11 години

До рррр;Това сигурно е дело на "патриотите" на Сидеров и ДС-агента Каракачанов.Това говори колко са ограничени тези .На тях им липсват 7-те години.Това са хора с 2 пръста чело.

25

Мюсюлманин

преди 11 години

Аллах да показва правилния път на заблудените, а относно тези които са осквернили това място за почит и молитва, защото това е домът на Всевишния, Всемогъщия и Милосърдния Аллах Азе Ве Джеле ще си получат заслуженото.Никой неможе да се съпротивлява срещу своя създател и най-вече, че никои не иска да прозре и приеми истината, че освен Ислям друга религия не съществува, както и факта, че всяко едно новородено бебе се ражда мюсюлманин.Аллаху Екбер!