79

Анонимен

преди 11 години

МОЛЯ НЯКОЙ СЪВСЕМ ОБОСНОВАНО ДА МИ КАЖЕ ЗАЩО НА БЪЛГАРИЯ Е НЕОБХОДИМ ШЕНГЕН.КАКВО БИ СПЕЧЕЛИЛА ДЪРЖАВАТА И НАРОДА ОТ ТОВА ЧЛЕНСТВО?ХАЙДЕ ЩЕ МИ СЕ ДА ЧУЯ ЧИТАВИ ОБЯСНЕНИЯ.

78

ха така ;)

преди 11 години

Шенген йок, злато бол - част ВТОРА. Много скоро вашите дъщери в България ще им се случи това, което на стотици българки се случва. Пример: "Цигуларка в стриптийз бар в Македония". Много скоро *** ще ни мушкат, само гледайте. 5 века са ни мушкали турците. Дойде време пак да ни мушкат. Скоро ще изтече и срока за нормална годност на панелките, в които живеете. Е, гледайте след не повече от 20 години какво ще бъде в България.

77

Шенген йок злато бол

преди 11 години

Шенген йок, злато бол. Българите и представа си нямат за какво става дума. Ще Ви обясня. В шенген никога няма да ни приемат, но златото ни е дадено на чужди фирми и всеки ден се изнасят стотици килограми чисто злато. Българско злато в чужди паници. Знаете ли още колко източвания има. Стотици хиляди. Кой сега е ***. Този, който яде баницата или ... ;) Българи, накрая ни го вкараха корав с шенген. А, сега пак гласувайте за Бойко, за Турците, за Станишев и т.н.

76

Анонимен

преди 11 години

До намръщен официално под английската корона днес , са 16 ''държави '' ... този факт , моментално превръща Англия в империя , а всички знаем че империя и демокрация са несъвместими идеологии/ строеве ... това ако не е национализъм незнам какво е , но никой не говори за това нали ? .. никой няма смелост да се опълчи на империалистите ...

75

до намръщен

преди 11 години

Годината за която пишеш е 1307, а датата 13 октомври. За последствията от това виж 5-серийният филм "Проклятието на темплиерите", написан по 7-томния роман на Морис Дрюон "Прокълнати крале"

74

вге

преди 11 години

Според мен те ни правят страхотна услуга по този начин.Спасяваме се от наплива на всякакви арабески, *** и тям подобни, които да нахлуят откъм Гърция, където е претъпкано с тях, да бягат за Зап.Европа, щяха да ни ги връщат тука да ги храним ,като,че ли нямаме *** . Ние обаче си пътуваме с лична карта и чакаме някоя и друга минута да ни я проверят.Какво се изменя?Ако иска някой да работи в Германия, си открива, фирма плаща си данъци и осигуровки и всичко е точно. Не ни трябва Шенген.

73

Анонимен

преди 11 години

Не ни искат, ясно !Давай да се чупиме тогава !Не на Шенген,Не на ЕС ! Искам безвизови условия за всички ,които ни уважават като хора !

72

Анонимен

преди 11 години

До намръщен ...културно налагане ... нищо ново

71

Анонимен

преди 11 години

До намръщен- Универсализмът е също така инструмент за оправдаване на културната доминантност на западната цивилизация в ново време, т.е. от великите географски открития насам. Основава се на античното римско наследство.През 20 век, и особено с края на колониализма с неговия културен империализъм, постепенно нишата на универсализма е заета от комерсиализма, чиято проявна форма е примерно макдоналдизацията и т.н.Терминът произлиза от латински и означава "всеобщ"... това е целта им

70

Анонимен

преди 11 години

много цинично е изказването Фридрих, колегата на Цецко, ние сами трябва да се борим с бедноста, нали заради вас мили германци сме на това дереже, ами стрете да ни крадете с вашите монополи и направете нещо да се изравнят стандартите между европейските страни

69

Анонимен

преди 11 години

Разберете веднъж за винаги - всички богати и успешни ''демокрации''(държави) в Света , се управляват от националисти - прикрити под маска на демокрация !Няма как държавата ти да е богата и социално справедлива , ако не си управляван от родолюбци !

68

80

преди 11 години

Кой пък казва че изобщо искаме да влизаме в Шенген??? Големите се чудят как да се измъкнат от там,а пък ние тепърва ще влизаме??!! Хората закриват панаира,а ние тепърва сергийка ще отваряме!!! ХА-ХА-ХА!!!

67

Анонимен

преди 11 години

74,ти с дрогата си лягаш и ставаш ли?!Тичкай да се лекуваш!За какви есесовци бълтавиш?!Пази боже-от такива *** със замъглени мозъци!*** неграмотен-делкай си *** и спри да делкаш провокативни постове!А вееееееееее ей,*** с болен мозък!

66

Анонимен

преди 11 години

Българи!Сърдете се на Славчо Бинев-който непрекъснато пръска родината си,сърдете се на червените евродепутати,които не можаха да преживеят,че ги отбиха от държавната хранилка,сърдете се на сополивите.овна като Мензисния Шамар-който цапа родината си!Пак ги изберете,пак ги изберете!Това зависи от нас и от никой друг!

65

Анонимен

преди 11 години

КАТО НЕ ОТГОВАРЯМЕ НА КРИТЕРИЙТЕ ЗА ШЕНГЕН ЧИХ ГО ТЪРСИМЕ ПРИ ЕСЕСОВЦИТЕ? ДА ДОСЕЩАМ СЕ. ЗА ДА СИ ПЛАЩАМЕ ВНОСКАТА ОТ МИЛИАРДИ ЕВРА И МУТРИТЕ ДА СИ ДЕЛКАТ ЕДНИ МИЛИОНЧЕТА КАТО ТЕЗИ 800 000 000 ПРЕДИ НЯКОЛКО ДНИ КОИТО СИ ДЕЛНАХА МУТРЕТАТА. А НАРОДА ДА ЗАТЯГА КОЛАНИТЕ И ДА СИ ТРАЙКА. НИСКИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИЙ А ВИСОКИ ЦЕНИ НА ТОКА ПАРНОТО ГОРИВАТА ХРАНАТА И ДА УМИРАТ В МИЗЕРИЯ И ГЛАД. ТОВА Е ПЛЮСА ЗА НАРОДА. ЧЕСТИТО ВИ Е.АНЕ ТАВАРИШЧИ.

64

Анонимен

преди 11 години

До намръщен- масони , илюминати и всякакви други глупости , отдалечаващи ни от истината - са именно този римски елит

63

Анонимен

преди 11 години

Важното е да храним и поим западните *** лятото,че не могат да намерят по-евтино никъде!

62

Анонимен

преди 11 години

Искам да знам защо цяло външно министерство взима заплати 4 години. Дали са удовлетворени ат свършената работа? По голема гугутка но този министерски пост никога не е имало. Да връщат парите!

61

Анонимен

преди 11 години

Да бием шута на ЕС, Гърци и Румънци веднага ще ни последват. И ще видите какво ще стане и какъв вой ще наддаде ЕС елита.

60

Анонимен

преди 11 години

Тези *** точно това целят - да създадът изкуствено чувство за молоценност в нас. Защото гордостта , подкрепена със знания , е оръжие!Те са богати , защото ние сме бедни и колкото по-бедни ставаме ние , толкова по-богати ще стават те. ... Това е истината.Техните банки , магазини , фирми ...са пуснали пипалата си в България и ни източват, като пиявици. Само един неук човек ... мечтател , не би видял очевадната истина.