130

Анонимен

преди 11 години

Всичко може да се очаква от тези червени престъпници.Не само наркотици могат да подхвърлят,ами могат да стигнат и до убийства!А парите...ще има съд и откраднатото ще се върне до стотинка!А сумата е огромна..над 100 000 000 000(сто млрд)долара са откраднати,от 1985 до днес!Трябва ревизия,на последните 70 години,конфискация и доживотен затвор за тези гадове!

129

Анонимен

преди 11 години

хъх... най-отгоре на страницата една до друга седят новините: "Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици" и "Всеки четвърти ученик у нас пие, пуши или се дрогира"... ми то кво да каже човек....

128

Алекс2

преди 11 години

Видяхте ли как господа протестиращи ви метнаха...вместо да питате за Р.Овч. и как са откраднати милиарди от Белене Вие си представяте България без партии и си мечтаете за честни избори.Хайде събудете се! Некакъв пропаднал тип от Орлов мост ми говори за триединство и Дънов...Я по добре помислете как парите от банките да ги раздадем на хората от Орлов мост и...проблемите са решени

127

ВЪПРОС

преди 11 години

НИКОЙ НЕ ИСКА ПАРТИИ, БЕЗ ДА ОБЯСНИ - КАК ПРАКТИЧЕСКИ ЩЕ СЕ ИЗБИРАТ ДЕПУТАТИТЕ. ПО КВАРТАЛИ, ПО РАЙОНИ. КОЙ ГИ ПРЕДЛАГА, ТЕ САМОПРЕДЛАГАТ ЛИ СЕ, КАК СЕ ИЗБИРАТ НАЙ-ДОБРИТЕ. КАКВА Е ГАРАНЦИЯТА, ЧЕ КАТО ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМЕНТА НЯМА ДА БЪДАТ КУПЕНИ ОТ КОГОТО ТРЯБВА ЗА КОЛКОТО ТРЯБВА. КАК НА ПРАКТИКА СЕ ПРАВИ ПАРЛАМЕНТ ОТ УЛИЦАТА ? АКО ВЪОБЩЕ НЯМА ДА ИМА ПАРЛАМЕНТ, КОЙ И КАК ЩЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВАТА. УЛИЦАТА ЩЕ ИЗДИГНЕ ЙОЛО ДЕНЕВ И ТОЙ ЩЕ НИ ВОДИ КЪМ СЕВЕРНА КОРЕЯ.

126

До 139 хх

преди 11 години

Ти що не спиш бе момче,санитарите отдавна ти казаха да заспиваш.Хайде да се пиеш успокоителните и бързо в леглото,иначе пак в усмирителната риза.Ама как се докопа до компютъра бе.Брей луд народ!

125

AcOrP

преди 11 години

Политическата и икономическа мафия са впрегнали всички възможни средства и медии да работят против народът. Аз съм от 3 дни на палатка, нямам доверие на никой. 3 Вечери спах на студа, през деня обаче панайра е пълен, медиите си идват организирано интервиурат и снимат хора с които са се разбрали предварително. А хората които спят там са просто статисти а палатките декор-а. Идват всякакви хора все пак протеста е на всички протестиращите нямат лидер и водач. ПАРАНОЯ от всички от-до.

124

До ввсички

преди 11 години

Всички да излезне и да си купим по една туба бензин и пакет кибрит! от утре!

123

eve1

преди 11 години

Не съм вярвал,че Бойко Борисов и Цветанов могат да паднат толкова ниско,мразя ги!Какво ли не говореха срещу протестиращите а и медиите застанаха срещу протеста,двама се скарат и те цял ден това въртят а че хиляди не са се скарали няма значение.Прав беше днес игумена на Бачковския манастир,като каза че медиите се продават за жълти стотинки.

122

Анонимен

преди 11 години

Предлагам под статиите свързани с протестите да правим форум: "Къде е най-успешно да имигрира нормалният българин" Жалко за пропиляната енергия на народа.

121

пфффф

преди 11 години

Хвана ги шубето лицата на протеста и то ЯКО ШУБЕ.Като те е страх от мечки не ходи в гората.И то за какво?За неделни разходки.Вече ни ми се пише........

120

Анонимен

преди 11 години

От всички "протести" само един беше истински,този на 19.02.Всичко друго са разходки със знаменце.Така,че да говорите за "протестиращи" e несериозно,това са по-скоро скучаещи хора.Ако с такива мирни протести се постигаше нещо сега Тибет щеше да е свободен,а Индия 2-ра икономическа сила след Китай.Така че когато нещата станат по-радикални пак ще се включа.

119

buntar

преди 11 години

да те пази господ от българска демокрация

118

Жорж

преди 11 години

Неуморната социоложка Мира Радева призна, че и нейния син участва в УЛТРАЛЕВИЯ протест на Орлов мост. И той е с леви разбирания. Това призна тя в тв-предаването Комисията Павлов по ТV7. Според нея на тези протести за първи път на Станишев му излезли отляво, а иначе най-много от тях печели Волен Сидеров. Нали бяхте безпартийни бре, Янко, Ачо и този с двата пръсти чело, *** Дончо?! И се борехте за нас и нашите права?! Хайде да вървите на майната си, говедари с говедари! Затова ли сринахте правителството и тичахте като пощръкляли волове до НС и президентството, а сега се борите за високи

117

не син

преди 11 години

"Протестиращи очакват да им подхвърлят наркотици " Да бе,да ! Иска им се !

116

Анонимен

преди 11 години

И Буда рече,Да додат тракторите

115

Анонимен

преди 11 години

Довечера всички на протеста пред парламента Бойко ще яхне протеста

114

Анонимен

преди 11 години

по 200лв е давала Фидосова на хората от Монтана където ходиха на митинга за покрепа на Бойко за протокола е това само

113

Анонимен

преди 11 години

Цветанов е майстор на фалшификатите. Ще се пробва за последно.

112

Анонимен

преди 11 години

Абсистенция ли ги гони вече. В хотела в Радомир другарите ви бяха доставили достатъчно а сега няма. Обърнете се към Алексей Петров и ще ви достави кой каквото ползва.

111

Анонимен

преди 11 години

Мисля, че народът пак се остави да го излъжат. Но този път не политиците, а "псевдовадачите" му!