109

муспи

преди 11 години

Това което се проточва с нас няколко десетилетия, за Запада ще се стовари за три години, след като евреите преценят че вече си е изиграл ролята. Тяхните правителства са тяхни колкото нашите са български. Но ще е добре дотогава да сме с Русия, за да се погавриме с агонията им.

108

Анонимен

преди 11 години

А БРЕ КВО СТАНА С ЗАБРАНАТА ЗА ПУШЕНЕ, НАВСЯКЪДЕ СЕ ПУШИ ДА *** ...НЯМА РЕД В ТАЗИ ДЪРЖАВА.

107

Yuliyan

преди 11 години

Вече стана ясно ,че не само Англия играе добър театър, а и по-голямата част от Европа също,начело с Германия, и смятам ,че всичко започва от тях,но използуват другите държави ,за да стоят тихо отстрани.....и най-вече Те т.е. Голямите искат в България да е пълен хаос,да има бедност и престъпност,защото ако искаха да не е така ,то Те голямите щяха да отпуснат само ведъж транш като на Гърция и ния щяхмя да сме ОК. жалко ,че играят на псевдо демократи.....

106

МИСЛЯ ЧЕ Е ПРАВ

преди 11 години

част от вътрешната ни нестабилност в момента се дължи именно на публикациите в британската прлеса, които създадоха напрежение и хаос, и негативен образа за самите нас. не само че е обидно, но ни носят и политически проблеми. цялото това избуяване на националистическите "пориви" има отчасти корен и в техните гнусни публикации, които издразниха дори и мен, а какво да говорим за първосигналните нацинолистчета.

105

Katrin

преди 11 години

До snatch 62 Nikoj bulgarian i naj-dolniqt *** i selqnin ne moje da stupi na malkiq im prust po prostotiq. Tuk vecher po ulicite se napiwat kato swine povrushtat biqt se pikat lazqt po zemqta. Prasetata sa po-vuzpitani ot tqh. Tqhnata prostotiq e bezmerna n emoga da razbera kak mogat da se narichat civilizovana strana. Tuka i pakistancite im se smeqt. A jenite im sa naj-golemite vuzmojni *** koito mogat da su6testvuvat na sveta.Vecher i p***kite si pokazvat. Te taka si izkarvat depresiqta

104

Анонимен

преди 11 години

До Н. П. уплашил си кучето със салам ... не върви

103

Анонимен

преди 11 години

Англия не е срещу нас, а тия статии се поръчват от българските мафиоти, които живеят в най-скъпите квартали на Лондон, рамо до рамо с английските буржоа. Та тия наште се страхуват, че ако отидем повече българи в Лондон ще разберем цялата истина и къде отиват парите ни. Ще се разкрие и истината за т.наречените "безпартийни" граждани, които били готови да влязат в Правителството - вече им святкат очичките - жорж ганчовци, димитър станчовци, димитър ивановци. Ама ние нали сме ..овци

102

Анонимен

преди 11 години

До Н. П. 105Ние после я видяхме - нали говориш за " гумената англичанка", дето клошарите измъкнаха от кофата за *** пред вас

101

Анонимен

преди 11 години

Мръсни империалисти , известни със своята содомия - като национален фолклор и своето лицемерие. Тези *** са извършели геноцид над 3 континента ... мръсни варвари , които са достатъчно нагли и лицемерни да те ограбят и след това да се подиграват с това че си беден ... ако я няма Русия да защитава православният свят , ще видите истинските лица на тази *** ... на господарите ни

100

Англииски сайтове

преди 11 години

"На Острова използват България като изкупителна жертва"На Острова, използват всички и всичко. Това е от векове политиката на империята; живеят на гърба на цели народи, образно може да се каже на гърба на целия свят. Колониалната ера и имперската политика изобщо не са били прекратявани. Преди са изнасяли свободно (крадяли)ресурсите на Индия, сега пак го правят но законно! И не само с тях. Великобритания няма вечни приятели. Ами хайде да спрем да пазаруваме от Англииските сайтове!

99

Анонимен

преди 11 години

Не забравяйте , че официално под английската корона днес , са 16 ''държави '' ... този факт , моментално превръща Англия в империя , а всички знаем че империя и демокрация са несъвместими идеологии/ строеве ... ноникой не говори за това нали ? .. никой няма смелост да се опълчи на империалистите ...

98

Анонимен

преди 11 години

Според мен българите са нежелани в Англия , защото са неудобни. Ние сме националисти , със силна воля и характер и гледаме на *** , пакистанци , *** ..като на *** и не го крием , а за колониялна империя , като Англия, която иска да асимилира всички тези народи- слагайки ги под равни закони ,за да утвърди империята си. Ако допуснат в Англия да се създаде голяма българска общност , ние вече ще влияем на общественото мнение и това е пречка.

97

Акъл море

преди 11 години

Кой ще бъде приет в Англия се решава от англичаните.България решава на свойта територия.България има право да изгони базите на САЩ в БГ ,а също и международните монополи,които крадат с пълни шепи от малкото,което е останало от България.Ние българите можем да решаваме нещата в къщи,а не какво другите да правят!

96

Н. П.

преди 11 години

Колеги, миналото лято ходих на море в Бодрум. Спах с англичанка - пръснах я от груб секс! Мислих си как и го връщам за всичките гадости които са ни направили!

95

v

преди 11 години

Не се оставяйте на платената с долари пропаганда срещу Русия , да ви заблуди. Руснаците ни направиха ядрена държава , конкурентноспособна индустрия ,плащахме 2 лв. ток годишно - такса, *** си знаеха мястото, имаше държава , а не като сега -народа да се бори срещу ''държавата'' ... имахме дори космическа програма . Запада унищожи всичко това и ни превърна в потребители-техни роби... неука , наркоманска *** , кято е като тесто в ръцете на манипулаторите.

94

бил и видял

преди 11 години

Наистина англичаните не ни харесват и това не е от сега.Работих 3 години в Сев. Ирландия законно , като последната година кандидатсвах за бизнес-виза и въпреки, че работодателя ми и приятели ирландци направиха всичко възможно да остана то английското законодателство не мислеше така и ми би дузпата. За *** и каква ли не мързелива *** проблеми нямаше , та и гражданство им даваха с лека ръка. Но мисля ,че цялото това лицемерие ще им се върне тъпкано.

93

Ozz

преди 11 години

До ПатриотТака е, много е дпресиращо - кварталите им с тези тъмни тухли на къщите, почти винаги мрачно. На снимката даже, небостъргача прилча на кулата в Мордор от Властелинът на пръстените.

92

Анонимен

преди 11 години

Управниците много" добре го измислили",да емигрират младите да пращат пари наготово в България т.е.при никакъв разход да се наливат пари в българската икономика от където политиците наготово лапат,но когато разбраха че тези пари в по голяма част отиват в банките и хоп лихва върху депозитите.

91

Анонимен

преди 11 години

Към Русия и БРИКС.Нямаме работа в ЕU нито в Шенген.На Руския народ дължим свободата си иза тях нито сме хора втора ръка нито има опасност да им изядем социалните фондове.БРИКС се нуждае от високо образовани специалисти и когато той се оформи като реален политически субект трябва да се отделим отЕU и това унизително полжение в което се намираме.Рубежа от Бяло море до Бяло море е жизнено важен за славянството.Нито сме по корумпирани от запад нито *** ни им пречат.Просто са си високомерни.

90

до 5

преди 11 години

Много по-важно е да имаме национално достойнство и чак след това да го покажем!Браво на посланика и нека всеки ден им напомня, че това не е много джентълменско:) от тяхна страна!