130

lulu

преди 11 години

Каква е тази наша държава, какви са тези закони ... ?!? Как е възможно след всечко случилосе, тези животни да не получат доживотна присъда, а напротив дори под минималната ... съжалявали били, това връщали момичето и бъдещото и бебе ... нямам думи

129

Петър Петров !

преди 11 години

Бог да го прости момичето ! Това е като прокоба - да умират нелепо млади хора . Дали това не е наказание за бездуховността и факта, че отдаваме повече значение на материалното ? Докога ще продължава това, братя българи ?!

128

Маргарита Симеонова

преди 11 години

Познавам детето! Казвам дете, защото тя за мен си е такова!Брат и е най- добрия приятел на моят син.Нищо от това, което се пише тук, по вестниците или се казва в новините не е вярно! Петя беше прекрасно дете! Възпитано, уважаващо всички и много лъчезарно!Не ме интересува какво пише "жълта България "за случая!Достатъчен е факта, че двама изверги на свобода отнеха живота и и съсипаха семейството и! И много моля всички, които имат малко разум да спрат с коментарите и подробностите и да оставят тези хора, които са загубили част от себе си, да се опитат да свикнат с болката и мъката, и да изпратят

127

и са

преди 11 години

и сега кво да ходиме срещу тия пред съдебната палата и да се избиеме поради простата причина че на 95% от *** ителигентноста е високо да се сравни с на медуза жалко за момичето но като се свършат българските момчета така се получава някой път а *** ще я излежи и ще има време да нацъка още 5 чавета на 6 различни

126

Анонимен

преди 11 години

Това е от неправилно е*ане с ***!

125

до 100

преди 11 години

***!

124

майка

преди 11 години

Сьрцето ми е изпьлнено с МЬКА за тези деца! ОБИЧАЙТЕ СЕ ДЕЦА НЕ СЕ УБИВАЙТЕ...НЕ КАРАЙТЕ МАЙКИТЕ СИ ДА ПЛАЧАТ...

123

7

преди 11 години

БОЖЕ, ПАЗИ ДЕЦАТА НИ !!! ГОСПОДИ ,АКО ТЕ ИМА... П А З И . Д Е Ц А Т А Н И !!;

122

Анонимен

преди 11 години

E TAKVIZ MEKERENTSA TRIABVA DA GI SADIAT DO JIVOT BEZ PRAVO NA OBJALVANE ILI V PO DOBRIAT SLU4AI SMART.

121

Анонимен

преди 11 години

До АнонименДо 100. Ти си ***, а не човек! Нещастния резултат на 23-годишния преход.

120

Анонимен

преди 11 години

Bih ubil toq "pi4aga" samo s umrucite mi... :))

119

Анонимен

преди 11 години

Доста българки ходят с катунари. Не знам това мода ли е или някаква лудост но е факт. Всички са изперкали.Е и после си плащат.

118

Анонимен

преди 11 години

кофти съдба! Скотско време...

117

Walther Schellenberg

преди 11 години

Да се отварят незабавно лагерите! За тежки престъпления доживотна каторга или смърт! Всички *** на товарни влакове в запечатани и бронирани вагони немедленно да се изселят в Индия! Който остане тук - на пробация - 10 години, ако е честен и почтен работещ гражданин може да остане, за най-малкото престъпление - каторга!

116

Анонимен

преди 11 години

Нещо много луда работа.Беше удушено обаче вече е пребито.Било с двама ама повече с единия.Къде е било затворено, що е било затворено и как се е оказало на пътя въобще не може да се разбере.Баща и ги вижда с двамата обаче не му прави абсолютно никакво впечатление. То на родителите явно нищо не им е правило впечатление през целия и живот.

115

500

преди 11 години

До Man United Да, ама протестите първо пред огромните палати на вечно ненаказаните *** - дедесари - убийци, които се гаврят безнаказано с по - слабите от тях . Надушат ли лабилна жена се почват зверски изнасилвания и така докато я убият. това са ***. След това - при техните покровители - политици, които ги закрилят вече 20 години. Тази *** ще ни превземе съвсем скоро. Пред къщите им в Костинброд и Мрамор - следващия път - поне 100 000 софиянци - да кажат от къде са им парите и кой ги

114

500

преди 11 години

До Анонимен 121 Вирее много добре в България. Даже някои от тях са с по големи приходи от държавния бюджет на България- например *** - дедесари, които години наред го източват всеки месец - по няколко милиона, делят си с покровителите - комунисти, десебари и всякаква политическа *** и са абсолютно безнаказани. Вижте им къщите в центъра на Мрамор и в Костинборд - там трябва да се протестира. Този вид - *** - дедесари направо се гаврят с хората. Нищо чудно този Емил да е от техния род.

113

outsider

преди 11 години

За подобно престъпление по време на т.н. тоталитаризъм присъдата беше смъртно наказание.

112

Az

преди 11 години

Няма действащи закони.Няма държава която да се грижи за народа си.Съдилищата са корумпирани и не работят.Липсва национално самосъзнание .Полиция - няма.Тя присъства само да отчита престъпленията и да пази местопрестъплението докато дойде линейка да прибере умрелите.ДЪРЖАВАТА НЕ ФУНКЦИОНИРА.Хората бягат в чужбина. КАКВИ НОВИНИ ТОГАВА ОЧАКВАМЕ ДА ЧЕТЕМ ПО МЕДИИТЕ.ОТ КЪДЕ ДА ДОЙДЕ ПО-ХУБАВОТО ?

111

mhm

преди 11 години

ТРЯБВА ДА ИМА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ ЗА УБИЙСТВО......ТОГАВА ЩЕ СПРЕ ТАЗИ АНАРХИЯ!