35

Българин

преди 11 години

НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК В ЦЕНТРАЛНО ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДЪРЖАВИ ВЕДНАГА ГО ГОНЯТ ОТ НЕЗАКОННИ ГЕТА, ОБЩЕСТВЕНА ЗЕМЯ, НЕПЛАЩАНЕ НА ТОК И ВОДА, А ТУК, В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО МИНАВА МЕТЪР. АЗ СЪМ ЗА БАГЕРИ ПРЕЗ НЕЗАКОННИТЕ ПОСТРОЙКИ И ПРАЩАНЕ НА *** В ПЛАНИНАТА, В ОБЕЗЛЮДЕНИТЕ СЕЛА, ДА КОПАТ И СЕЯТ И ТАКА ДА СЕ ИЗХРАНВАТ.

34

АЗ

преди 11 години

Крайно време е, *** да спрат да раждат по сто деца и да искат жилища на готово.Ние работим с години за да си позволим жилища ,а ако се налага живеем на квартири.Но никой не ни дава нищо на готово.Много голяма част от *** нямат дори документи за самоличност.Никой не ги знае къде са родени,от къде идват,къде живеят....Крайно време е да се задължат да ходят на училище,да спрат да раждат но 10години, и най-вече да спрат да искат постоянно.И да им се спрат помощите.

33

Анонимен

преди 11 години

Крайно време е да се разлепят и огласяват институции и телефони на които човек да се обажда когато човек вижда, че деца са застрашени от собствените си родители. Никъде няма такава информация. Обществото ще се активира и ще се намалят драстично подобни случаи. Не може *** да взема детските и да ходи да ги изпива. Точно във Видин земята е толкова плодородна, че ако поработят и си направят градинки ще имат за цяла зима, но те не искат да копат, а да им дават наготово.

32

тцЪ

преди 11 години

Жалко за децата. Те не са виновни, че за родители имат ***. Май, единствения вариант *** да станат хора е - освен като *** роди да й вържат тръбите, да й вземат детето и да го дадат на приемно семейство. "Възпитанието" и вниманието, което *** дават на децата си е по-малко от това, което *** отдават на своето поколение.

31

Анонимен

преди 11 години

*** не разбраха ли , че социалната държава беше при "социализъма" ама тогава поне служеха в трудова повинност и свършваха малко полезна работа,сега е дивия капитализъм и всеки се спасява

30

българите

преди 11 години

Братя *** и нас ни изхвърлиха от общинското жилище е и? Нали вие избирате кметовете и депутатите - хак да ви е.

29

до 21и 31

преди 11 години

Как не ви е срам да пишете такива глупости!! Хората протестират, защото искат най-сетне държавата и институциите да започнат да си вършат работата, а не защото искат да им се дава наготово. Повечето протестиращи работят, или искат да работят, а не са паразитиращи, неграмотни индивиди, продължаващи да вършат престъпления, въпреки десетките си регистрации за престъпления

28

До 21

преди 11 години

За съжаление истината не се приема положително, защото в повечето случаи боли..

27

Росен

преди 11 години

Познавах Борислав Искаше да учи но не го пратиха на училище Почивай в мир Ричи

26

чужденец

преди 11 години

Що за хора сте имате ли душа,това е картината в България и не само при *** ,безработица,мизерия и никой не поема вина

25

блонди

преди 11 години

Разбира се че тия двамата *** са за в Ада. Но мен като майка ме стегна нервата за трите деца. Те какво са виновни че са се родили в тая кочовщина вместо *** да е била бездетна? Всъщност май бездетна *** звучи като виц.

24

Анонимен

преди 11 години

Сега трябва да се задейства прокуратурата и да прибира родителите в затвора.

23

Анонимен

преди 11 години

Мн похвално, не били правилили хиляди чавета! Тъжно е, че това стана единствената разлика..

22

До 21

преди 11 години

До Млъкнете вече!Поне не правиме хиляди чавета като няма с какво да ги гледаме, ясно ли ти е!?

21

Анонимен

преди 11 години

Абе няма какво да ядат, няма къде да живеят, няма с какво да се отопляват и пак 3 деца бре, тоя ***!!! Абе няма ли да се замислят тия, че са като ***. След първото дете на *** и връзвай тръбите и да се праскат колкото им душа ще, като не могат да се контролират...

20

Млъкнете вече!

преди 11 години

Сега всички скочихте против манговците, ама се правите на слепи за това, че и ние тръгнахме натам! С какво са по- различни ония пред парламента! Седят си отпред и чакат някой нещо да им подаде, държавата да се погрижи за тях! Знаете ли, че там сега стачкува 28годишен мъж, чиято работа е да се прави на сляп пред св Неделя, за да му върви просията! Същият открадна телефона на приятелка! Защо си противоречите?

19

Анонимен

преди 11 години

TIQ, AKO NA GI VKARAT V ZATVORA, VEDNAGA PO4VAT DA ,,PROIZVEJDAT,,DECA ,ZA DA DOQT SOCIALNITE

18

Анонимен

преди 11 години

Пфу!Отивам да подам документи за социални помощи! искам и на мен да ми дават!

17

не помня

преди 11 години

Аз нямам спомен някой да ми е плащал каквото и да е, нито една баничка, нито един телефонен разговор, да не говорим за наем! И това е, защото работя и си плащам данъците, нещо като наказание се явява. В затвора доживотно и за двамата родители!

16

ха

преди 11 години

ами в чужбина родителите тутакси ще бъдат прибрани в затвора и чак тогава ще има следствие защо децата са оставяни сами, хеле пък за ходене в кръчмата, жизнена необходимост