80

Д

преди 11 години

ще им се на хамериканците.. ама всеки може да види какво говори венесуелският народ по телевизията . да чакаш 22 км опашка ,за да минеш за 2-3 секундни покрай ковчега и да отдадеш почит.. може да си мечтае всеки политик... но на дали ще му се случи, ЗАЩОТО УГО ЧАВЕС направи немислимото! ПОКЛОН!

79

Анонимен

преди 11 години

американците газ пикаят

78

Анонимен

преди 11 години

VSI4KI KOMUNISTI SA MALOUMNICI . EDIN *** PO MALKO

77

Анонимен

преди 11 години

Великан е чавес 5 цента бензина 5 цента хляба 467 долара минимална заплата

76

Анонимен

преди 11 години

чавизъм, това някакво ново психично заболяване ли е ?

75

КОМУНИСТ

преди 11 години

Коменданте Чавес, за винаги в нашите сърца!

74

х

преди 11 години

и там ще има чавизъм както в БГ има все още живковизам и комунизам.

73

БУДАла

преди 11 години

по-добре чавизъм от колкото мутробудизъм

72

Анонимен

преди 11 години

я си гледай бълга,ската паница бе *** тях не ги мисли кажи за бойко и дянков с години не е инвестирано а само е точено от кранчето, докато накрая промишлеността започна да се разпада. колко инвестира герб в промишленост 000000!??????????????

71

Иво

преди 11 години

Проблемите на Венецуела ще се увеличават, защото с години не е инвестирано а само е точено от кранчето, докато накрая промишлеността започна да се разпада.

70

ИВО ЛЪЖЕ!

преди 11 години

ИВО ТИ СИ ПЪЛЕН *** И ЛЪЖЕЦ ИЛИ АМЕРИКАНСКА БАНАНОВА ***. АЗ СЪМ ХОДИЛ ВЪВ ВЕНЕЦУЕЛА ПРЕДИ ЧАВЕС И БЕШЕ БЕЗУМНО РАЗГРАБВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИ РЕСУРСИ ОТ САЩ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКИ! БЕДНОСТА БЕШЕ ДО ШИЯ, СЕГА СРЕДНИЯ ВЕНЕЦУЕЛЕЦ ИМА ПО-ВИСОК СТАНДАРТ ОТ БЪЛГАРИТЕ! АМЕРИКАНСКИ *** СИ ИВО! *** Е БИЛ БАЩАТИ *** СИ И ТИ!

69

Анонимен

преди 11 години

Да, как една богата на ресурси страна може да се разсипе само за 12-15 години, стига да има чугунени глави, да я управляват. Бизнес може да създаде, управлява и контролира само собственик, защото само той има личен интерес. Държавата трябва да се занимава само със сигурността и съдебната система, нищо друго. Икономическите участници сами ще си се развият, стига да не им се пречи.

68

Анонимен

преди 11 години

ааа, прочетохте ли-СЛЕД РЯЗКОТО СПАДАНЕ НА ПЕТРОЛНОТО ПРОИЗВОДСТВО последните години. Това е за всички чугунени глави, дето искат национализация (оня Болния, дето мисли че за златото трябва само по-здрава лопата и готово). Щото за добив и на нефт, и на злато трябват технологии и значителни инвестиции, а не държавна собственост.1-2 млрд. е една платформа. Държавното може да докара единствено наводнение и режим на водата, примерно, задължително в комбинация.

67

Иво

преди 11 години

Огромното петролно богатство е разпиляно. Сега Венецуела е сред най-бедните и престъпни държави в света.

66

Пак до работещия

преди 11 години

До работещЕй ги, гнида ли си или вече зряла въшка? Сам се натрисаш на такива елегантни въпроси, sorry ! За американците свърши времето да се разпореждат с нефта на еди кой си, плажовете на друг някой си, бананите на трети! Затова си търсят * на други места. И, както виждам, намират! Като гледам часовете, в които кудкудякаш, ясно ми е какъв "работещ" си!

65

Анонимен

преди 11 години

ТОВА ДЕТЕНЦЕ КАТО ПОРАСНЕ ЩЕ СТАНЕ МНОГО КРАСИВА ИНДИАНКА

64

Анонимен

преди 11 години

VIVA VENECUELA !!! NO IMPERAILIZUM !!!! VIVA LA REVOLISION !!!

63

имигрант

преди 11 години

До: номер 53Май нямаш представа за какво говориш.Ако смяташ, че в една държава в която има диктатура не се краде, то се заблуждаваш дълбоко.Аз лично съм живял в такава: Преди да се разпаднат ТКЗС-тата когато бях на село там беше буквално "разграден двор" и хората си събираха части каквито им трябват които се търкаляха безстопанствено.Корупция и кражби е имало и в нацистка Германия при Хитлер - начело с главния корумпиран крадец Херман Гьоринг. Айде виж това и после ми говори за диктатура!

62

Анонимен

преди 11 години

Чавизмът ще остане,щом хората искат! Там знаят,че е по-добре чавизъм,отколкото чумата-неолиберализъм!

61

имигрант

преди 11 години

До: номер 33Абе щом казваш така, вярно е. Ама те и руснаците плачеха за Сталин, не го забравяй това!