63

Анонимен

преди 11 години

ББ се опита да си направи пиар, или както там се вика - за пред Европата! Пламен е една жертва (навярно) от многото жертви на сегашното статукво, просто го е направил по-видно и не къде да е. И медиите гръмнаха, и ББ се почеса по главата - нали са негови хора. Сигурно е имал близки приятели, но все пак не са успели да доловят и спрат жестоката развръзка. Бог да прости Пламен!

62

Тревоман

преди 11 години

До 72:Ти мислиш, че го жалят ли или че просто са там, за да се изтъкнат като добри хора и да съберат малко медийно внимание."Мамо, дават ме по телевизията!"Никой не жали, не се интересува и най-важното - през чорапа им е за всичко.

61

поля

преди 11 години

Става въпрос разбира се за бедността. За това, че вече няма какво да губиш, за това че не виждаш смисъл да живееш. Да, Пламен е герой по своему, защото се самоуби за кауза. Но преди всичко живота трябва да се уважава. И един герой трябва да внушава това.

60

bla bla

преди 11 години

Напразна саможертва...Светът отдавна знае за дереджето ни.,,,Единствено той знае какво е целял с тази си постъпка.., както и всеки посегнал на живота си..

59

поля, бла бла и др

преди 11 години

много важно какво мислите и искате, дребнави, мижитурски душички! важното е, че в чуждите медии писаха и светът научи за саможертвата на Пламен в знак на протест срещу беззаконието в ''демократична''България и как нито една телевизия не е отразила, че Пламен е викал ''Долу ***'' Това беше целта на Пламен - светът да научи за българската политическата мафия,а не да впечатли еснафскте ви мозъчета, И не е ставало въпрос Поля, за бедността на Пламен и да му се давали пари,а за мизерията на България

58

errere

преди 11 години

sega gori vuv ada

57

bla bla

преди 11 години

Не разбирам- защо ден на национален траур! Колко хора сложиха край на живота си - точно защото изнемогват от скапаната ни система и управление- колко? Техния живот по малко ли струва, че не бе отразен с такава сензация и врява...Моите уважения, но не им правя чест- това е бягство от проблема, не решение..И какво сега всички ще съчувстват на семейството му.С какво ще помогнал на близките си? Оставя една голяма празнота единствено в техните души, защото утре всеки ще е забравил за Пламен.

56

поля

преди 11 години

Ако всички, които сега жалят за Пламен се бяха интересували от човека Пламен, който е живял в крайна бедност и му бяха подали ръка, нямаше да свърши така. цяла Варна дето е са на улицата да му беше давала по 1 ст на ден, нямаше да се стигне до тук. Ни ние все искаме Държавата да се грижи, като че ли Държавата не е сбор от лошите хора, които сме. *** на всички лицемери дето жалите Пламен сега, късно е!

55

поля

преди 11 години

Мир на праха му!Но моля Ви нека идолите ни да не са самоубийци! Достойно е да се бориш. Самоубийството е бягство от живота, който всички сме тук за да изживеем и да го преборим! Борци трябва да са идолите ни!

54

Непознат

преди 11 години

Ами той от какво се е боял като се самозапалва,ОТ КАКВО????Има хиляди хора в този час които се борят за живота си , болни от СПИН,болни от рак, след катастрофи и мн. други.

53

СТИГА

преди 11 години

ДА БЪДЕ СВЕТЛА ПАМЕТА МУ,ДБОГ ДА ПРОСТИ ТАЗИ МЛАДА ДУША,ИЗВЪРШИЛ ГО Е ЗАЩОТО ТОЙ СИ Е ПТНЕСЪЛ ТАЙНАТА,МОМЕНТ НА УМОПОМЪРЧЕНИЕ НА ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК МОЖЕ ДА СЕ СЛУЧИ.

52

СС

преди 11 години

До Анонимен 62 - Ти си ***, мойто момче! И най-вероятно Варна си я виждал само на снимка!Лека му пръст на Пламен!

51

Непознат

преди 11 години

Каквото не ни хареса унищожаваме го барабар със себе си!

50

д-р Любенова

преди 11 години

Чета коментарите и се ужасявам от бесовете в душите на българите. Това ние ли сме, ние - народа на Ботев, на Левски, на Гоце Делчев.Това ние ли сме или техните гени са заличени, а са останали само тези от "културното присъствие" - някои съседни държави и до днес убиват с камъни момичето, погледнало или, не дай си Боже, говорило с момче. Защо е тази злоба към този млад мъж? Никой не те кара насила да скърбиш, на мен сърцето ме боли и не ми трябва лицемерието на държавата. Поне от Бога се бойте...

49

Непознат

преди 11 години

Направо станахме като Японските ""камикадзета".

48

Анонимен

преди 11 години

Абе стига сте прославяли някакъв идиотЗапалил се е, защото е бил ненормален. Нормалните хора не правят така.

47

Анонимен

преди 11 години

Варненци,не забравяйте какво искаше Пламен-оставка на кмета и ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ!!!Борбата не е свършила!!!Протестите продължават!!!Заради Пламен и заради нас самите!!!Довечера сме пак там!!!

46

ясно ми е

преди 11 години

искате да кажете, че по-добре да се беше взривил в парламента... отколкото да се самозапали пред общината. и аз искам - "смърт, смърт и пак смърт" както е казал Дякона, но това е избрал той като начин... тибетските монаси и те се палят - имайте уважение!

45

Непознат

преди 11 години

За какво споменавате Левски И Ботев да им омърсите имената,ВИЕ ТАМ ВЪВ ВАРНА СТЕ СЕ ПОБЪРКАЛИ ВСЕКИ ДЕН ПО ЕДИН САМОУБИЕЦ

44

Непознат

преди 11 години

Точно така Анонимен