287

Българин

преди 11 години

Щом вътрешен министър (уж в оставка) си позволява да сипе подобни плювни, клевети и да споделя подобни 'информации', без да приведе и грам доказателства, значи наистина това управление си е мафиотско. Мафията основно работи така, без доказателства. Цвъцко, къде са ти доказателствата? Всеки може да каже нещо си, но ти като представител на властта, следва и доказателства за твърденията си да приведеш. Без доказателства за твърденията си за затвора.

286

Гошето

преди 11 години

ФИЗКУЛТУРНИКА ОТНОВО ДОКАЗВА, ЧЕ ГЛАВАТА МУ СЛУЖИ ЕДИНСТВЕНО ЗА ЧЕЛНА СТОЙКА. ТЕЗИ НЕГОВИ ИЗЯВЛЕНИЯ НЕ СА НИЩО ДРУГО, ОСВЕН ПРЕДИЗБОРНИ КЬОРФИШЕЦИ. АКО БЕШЕ ТОЛКОВА ЕРБАП, ЗА КАКЪВТО СЕ СМЯТА, ДОСЕГА НЯМАШЕ ДА ИМА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНОСТ. ЩО ЗА НАЛУДНИЧАВ ОПТИМИЗЪМ Е ТОЗИ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП ДА СИ МИСЛИ, ЧЕ ОТНОВО ЩЕ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ.

285

Анонимен

преди 11 години

Има опит за държавен преврат от страна на биесипе,понеже и на умрелите стана ясно кой режисира протестите.ОТ ПЪРВОНАЧАЛНАТА ИДЕЯ НЕ ОСТАНА НИЩО!Вече бутнаха правителството ,наред е президента, а после *** ще ни определят бъдещето. М/у другото *** са купени вече от тези срещу когото протестират.Време е да се отървем от руско -турския башибузук! Да не позволяваме ново руско -турско робство у нас.Те са шепа, ние нормалните милиони !

284

Българин

преди 11 години

Този некадърник докога ще дрънка глупости без никакви доказателства? Мястото му е в пандиза, в обща килия с Румен Петков. Двамата натвориха толкова зулуми, че и доживотен затвор ще им е малко.

283

Анонимен

преди 11 години

До имигрант BRAVO ¡ OT VSICHKI TAPOTII KOITO PROCHETOX DO SEGA TI SI NAI TOCHEN ,ZA SUJALENIE E TAKA. GALEXA SE PO GLAVICHKITE VZAIMNO I SI PAPKAXA ZAEDNO DORI .

282

Анонимен

преди 11 години

До 9 XA XA XA NAIVNIK ¡

281

Джедай Мастър

преди 11 години

Голям *** е този Цветанов. Ми нали си шеф на МВР, докато не те сменят, щом се е увеличила престъпността, значи не си вършиш работата, *** *** и крадлива!

280

TTT

преди 11 години

Това означава ли , че ЦЕЛИЯТ БЪЛГАРСКИ НАРОД Е МАФИЯ , СЛЕД КАТО ВСИЧКИ БЪЛГАРИ БЯХА РАДОСТНИ И ПРАЗНУВАХА?!!

279

Анонимен

преди 11 години

Заедно с приятелчетата си от ГЕРБ- щом поддържат престъпници и ги прикриват, и те в пандиза!

278

освен да лаем но и..

преди 11 години

"...преди 2 дена за 1 час бяха гласувани 50 предложения и така се продаде земя и сгради за около 300 милиона !!!" Чуйте, всички, които пишем тук: ако е вярно, да си направим добре сметката, кой е престъпника и кой хвърля кал върху другите, за да замаскира пъклените си дела. И ББ и ЦвЦВ са за затвора!

277

Анонимен

преди 11 години

Според Цв. 49% от водачите на протестите са оперативно интересни и под наблюдение. Дали пък иска да ни сплаши този добронамерен иначе човечец? Ама не е демократично, бе, г-н Цветанов! Набеждаваш хората ей така. Ми ние просто за тока... Ама ние вече не участваме в протестите, успокоихте ли се вече, г-н Цв.?..

276

Анонимен

преди 11 години

Къде се изгуби Б.Булката защо ли се изгуби нали беше баш батман

275

Анонимен

преди 11 години

който мисли да гласува за герб доказват че и гласуващият е към мутренците и гласуващият има интерес от тази работа не мислят за народа мислят как да крадат рекетират да забогатеят без да работят,ами неможем и да очкваме по добре това е герб показаха си лицето за 4 години

274

Анонимен

преди 11 години

Батмана дирижира от смъртното си легло Мошо бирата го чакал с нетърпениее

273

Денито

преди 11 години

"По думите му само за София през последните 25 дни имало 20% завишаване на кражбите на автомобили" Е, Цецо, Бойко ще ти представи болнични! Дай му почивка и на него! Не може такива неща да се организират от правителствена болница! Все пак разговорите нали се подслушват?!

272

Анонимен

преди 11 години

ТОВА МИ ПРИЛИЧА КАТО НА ВРЕМЕТО ПЪРВО МАФИЯТА КРАДЕШЕ КОЛИ ПОСЛЕ СИ НАПРАВИ ЗАСТРАХОВАТЕЛНИ ДРУЖЕСТВА. СЕГА МАФИЯТА СИ НАПРАВИ ДЪРЖАВА

271

Гогата

преди 11 години

Физкултурникът е в оставка на още ръководи МВР !!Гробарите и в момента приемат лобистки закони и продават заводи и земя за милиони;преди 2 дена за 1 час бяха гласувани 50 предложения и така се продаде земя и сгради за около 300 милиона !!!Мафията Гроб влезна във властта и съсипа България

270

Анонимен

преди 11 години

СИГУРНО ГЕРБ ЩЕ ЧЕРПЯТ

269

Анонимен

преди 11 години

ЦЕЦО ДРАЗНИШ

268

Анонимен

преди 11 години

АВЕ ЦВЕТАНОВ, ОМРАЗЕН СИ НА ХОРАТА, ЗЕМИ СПРИ ДА СЕ ПОКАЗВАШ, ДРАЗНИШ