240

килия номер 6

преди 11 години

Много скоро Цецо Лажецо ще замени 6-те си апартамента срещу килия номер 6 в Централния затвор!

239

macintosh

преди 11 години

Плевнелеив води България към национална катастрофа политическа криза, после икономически колапс, че то после ще ни трябват десетилетия за да се оправим. Да си подава оставката.

238

Angel83

преди 11 години

Губим време по този начин. Няма нищо лошо Плевнелиев да спазва указа точка по точка, но в момента се решава коя държава, колко европари ще получи в периода 2014-2020 година. Ако нямаме служебно правителство навреме, то може и да не видим тези пари в повече, за които Бойко говореше толкова време, защото просто няма да има кой да защити интересите на България.

237

blagoroden_elen

преди 11 години

Ако ще си правят политическия ПР на гърба на народа и протестите, подмазвайки се явно с позицията си на граждански бранители, моля да си спестят излишните пледоарии поне за това, как изцяло и безрезервно подкрепяли Президента - че той и Исуус не е имал толкова безрезервна подкрепа, колкото нашия мил Плевнелиев бе?Георгиева, прозираш.

236

blagoroden_elen

преди 11 години

Някак си се усеща, как се заформят два политически фронта - на тия, които не одобряват изцяло президентската институция, и на тия дето ИЗЦЯЛО заставали зад нея. Интересно. Кристалина Георгиева много странно се включва в момента с някакви дълги интервюта и монолози в които слушаме едно и също, което се повтаря откакто протестите са започнали - че щом народа е излязъл, значи е имало защо.... На всички тия, които сега откриват топлата вода, ще им кажа Добро утро Пенке, как спа?! Ако ще си правят политическия ПР на гърба на народа и протестите, подмазвайки се явно с позицията си на граждански бран

235

Dora Yankova

преди 11 години

Като видяхме какви хора бяха лансирани в обществения съвет към служебния кабинет, то бедна ми е фантазията какви ще бъдат поставени в самия кабинет. Плевнелиев е доста мвекушав и податлив на влияния, а фактът, че още като министър лобираше за авера си Прокопиев е доста притеснителен. Все пак говорим за един от "героите" на прехода, които усвои доста държавни предприятия и остави стотици хора на улицата. Това ли ще е промяната?!

234

Търговец

преди 11 години

До политолог Все продажници.Първанов и Станишев ни продават на Русия,а ГЕРБ и Борисов на Америка и евреите. Интересно.

233

служебен кабинет

преди 11 години

Всеки може да се качи на главата на нашия президент, това е доказано! Ако може да угоди на всички кръгове, щеше да го направи с удоволствие. Ама нали много обича да слуша жена си, сигурно ще уреди кръга Капитал, за да може да си прави далаверите по време на служебния кабинет.

232

Анонимен

преди 11 години

Батмана дирижира от смъртното си легло Мошо бирата го чакал с нетърпениее

231

друг

преди 11 години

Аз харесах Джиков.

230

От Шипка

преди 11 години

А къде беше на 3-ти март Цецо ?

229

аха

преди 11 години

Дадена е пълна свобода на президента в този момент? Чудя се как да приема това - като привиден трогателен жест към наивните протестиращи или към ново изпускане на циника ЦЦ? Или просто пак е обичайният проблем с изразяването? Че процентът на смислените изречения на този наш изявен държавник все си клони към нула.

228

Анонимен

преди 11 години

"Той беше най-малкото зло, което можеше да се представи към този момент, коментира вицепремиерът в оставка"_______________И к"во искат да кажатче 1/2 милион Варненци са зло и зорлем намериха едно по-малко зло за кмет, тия хора са толкова нагли и безочливи че няма накъде

227

Анонимен

преди 11 години

От ZZдрОжение- АЗ ИСКАМ.... НИЕ ИзКАМЕ ------ САМО ЧЕ НЕ СМЕ РЕШИЛИ КАКВО ще ИСКА МЕ

226

mimi

преди 11 години

samo gerp

225

Боливар

преди 11 години

Буда и неговите авери в Зандан !

224

СерГЕЙшев

преди 11 години

20 000 ултраси не могат да решават съдбата на 6 млн. българи.Това НЕ Е правилно

223

Не разбрах

преди 11 години

".......дадена е пълна свобода на Президента в този момент",казва Цветан Цветанов.А в други моменти не е ли така,господин Цветанов?

222

МИСЛЕТЕ!

преди 11 години

Мили момчета и момичета, столетницата е толкова КОВАРНА, че ще напълни Парламента с ПОДСТАВЕНИ МЛАДИ от "Инициативни комитети", които ще работят за "укрепване на дружбата с "вся власт советов "или ПАК на БКП/БСП,под МИМИКРИЯ за "НЕЩО НОВО".Водачът Ангел намкойски на УЛИЦАТА КАКЪВ е? Председател на младежкото БСП, 31-годишен, шеф комп. специалист, председател на д-во русофили.Е?? Отчита се "откровено", като казава ПРОСТРАННО в медиите, че са "ОВЛАДЕЛИ УЛИЦАТА".Така ОВЛАДЯХА масите и на 9.09.1944

221

Анонимен

преди 11 години

Предлагам ви да изберем Алексей Петров за вътрешен министър.Така ще оправим по-бързо държавата.