155

Людмил Банчовски

преди 11 години

Браво на Финландия !!! Отвън нещата се виждат много по-добре отколкото отвътре!!! За България Шенген Ще бъде както е във филмчето Ледена Епоха , Жълъдчето което катеричкаката преследва ПОСТОЯННО !!!

154

Анонимен

преди 11 години

До Иван. А бе ти сигурно си ***, наистина кой ли окраде държавата ,не са ли тези червени патриоти ,които все още ни управляват И които държат в ръцете си всяко ново име на сцената....за кой ли път се вижда плиткоумието на по голямата част от народа ни ,тъй като наистина по голямата част от тях са неграмотни...вече близо 75-80 ни ръководят едни и същи , ,а повечето дори още не са го разбрали....жалко за тях. И за България

153

Анонимен

преди 11 години

Бих искал да кажа само едно,не е нужно да се подценяваме,защото тези от запад отдавна го правят,но всеки един ,който е бил там знае ,че по голямата част от тях са като ***,за жалост просто не сме им удобни ....просто всеки трябва да знае ,че Германия стои зад всеки един друг НЕ вод, та те са паралиите,те не искат да инвестират тук,те диктуват на цяла EU... ,,но и нека Те незабравят кой им помогна след войната ,и че никой не можа да се оправи сам без помощ...а корупцията е има навсякъде.

152

май-ната им

преди 11 години

До 169 :))) Братко, взе ми буквите от клавиатурата! Към "орбитата" ще добавя Арабския свят и Бразилия.

151

Иван

преди 11 години

Абе, финландците ли са виновни, че ние не можахме да си оправиме държавата и Бойко и Цветелина, станаха милярдери?!?! Гледайте по-реално на нещата!!!

150

Анонимен

преди 11 години

НЕ ИСКАТ МРЪСНИТЕ И КРАДЛИВИ ***, ЗАЩОТО КАТО КАЖЕШ БГ РАЗБИРАТ ***.

149

аз

преди 11 години

Голяма работа.

148

Анонимен

преди 11 години

Все повече страни от ЕС не ни искат. И какво стана с Шенген, Цецо? Нали една ограда имаше да боядисаме?

147

П.С.Ц

преди 11 години

170 съгласен съм с теб. Само не съм съгласен да чакаме 10 години. Не смятам, че глупавите им закони за щастливи кокошки, хуманност към затворници (убийци, изнасилвачи,педофили),зелена енергия и др. са подходящи за нашата действителност.

146

:)))

преди 11 години

Абе хора, Западна Европа се ***, ислямизира, маргинализира...С две думи умира. За какво ни е Шенген, това ли е важното в момента?Да си го заврат някъде...До 10г. каквото можем да вземем от ЕС да вземем, еврофондове и прочие..и колкото се може повече *** да изпратим там. След 10г. няма да имаме интерес, а само негативи..Излизаме и се закачаме към орбитата на Русия, Китай..Та ни е сме малка държава, света не е само ЕС...Трябва да си гледаме интереса и нищо друго...:)))

145

Тлъб

преди 11 години

А какво да кажем за смръдливия и мързелив грък дето изцоца парите на Евросъюза.

144

Анонимен

преди 11 години

GERMANIA,XOLANDIA,SHVETSIA,FILANDIA,ANGLIA,LIUKSEMBURG,BELGIA ei tova sa stranite deto ne ni iskat AMI AZ LI4NO SE RADVAM MNOGO 4E VSE OSHTE SA OSTANALI RASISTI V EVROPA

143

лудият мунчо

преди 11 години

И всичко това дължим на..(ще кажете,политиците),на себе си.Никой не ни пита за влизане в НАТО и ЕС.Замайваха ни нашите политици с приспивни песни,като за *** и ние,блеейки в хор се съгласявахме мълчаливо.Чакахме великите "благини".Чакахме,чакахме,докато взехме да усещаме,какво са ни завряли отзад.Да,ама,тоя има любима партия,оня има друга.Караме се,плюем си в сурата,а "артистите" ни се смеят и..грабят "благинките",които им подхвърлят господарите им.Така,че,не се сърдете.Сами си гонаправих

142

лудият мунчо

преди 11 години

Българи!крайно време е да разберем,че ЕС за нашата страна е като троскота за тревите- загушаваи унищожава всичко.Превърнати сме на тоалетна хартия за "великият демократичен запад".Спряха ни реакторите,които дават евтин ток,натресоха ни разни ВЕИ,с баснословни цени на тока,плащаме като *** въглеродни емисии от централи,които би трябвало да спрем.Завла-дяха ни с техните монополи,ликвидирахме заради тях индустрията и армията.Сега стоим огъзени и хленчим да ни подхвърлят частица от окраденото.

141

пияният

преди 11 години

149,Напълно си прав.Ако ние сме наистина хора с характер и достойнство,трябва да обявим бойкот на всякакви западни стоки.Да очистим от присъствието си всякакви западни търговски вериги,всякакви молове и т.н.Тези мръсни лицемери заслужават това.Да,ама,за това се искаДА СМЕ НАРОД!...А НЕ ТОВА,КОЕТО НИ Е КАЗАЛ П.Р.СЛАВЕЙКОВ,ОЩЕ ПРЕЗ 1875Г.

140

мили овце

преди 11 години

туй са корупцията,престъпността и ...са песенни мотивировки.Да не би в една Гърция,или Италия,пък даже и във великата им британия да няма престъпност.Хайде бе.Ако у нас убиятедин ***,надигат вой до бога са ксенофобия,етническа нетолерантност.Вият ли вият медиии политици и изкарват ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ЗА УБИЙЦИ.а ОНЯ "АРИЕЦ" БРАЙВИК,КАТО ИЗТРЕПА 50 ДУШИ,НИКОЙ НЕ КАЗА,ЧЕ НОРВЕЖЦИТЕ СА УБИЙЦИ,АМИ СЕ ЧУДЕХА,КАК ДА ГО ИЗКАРАТ ...ЛУД.РАЗБЕРЕТЕ,АКО ЩЕ ДА СМЕ КАТО АНГЕЛИ,ЗА "ЗАПАДА" ЩЕ СМЕ ГРЕШНИЦИ.

139

evropeez

преди 11 години

sa kakva korupzia govoriar v FINLANDIA . v momenta te4e prozes protiv 3 ministri ot pravitelstvoto sa podkupi v golemi rasmeri i te ste mi govoriat sa korupzia . sasata tasi ministerka e polu4ila ogromni sumi v predisbornat si kampania bes dokasan proishod No e hubavo da se otvli4a vnimanieto . BRAVO EVROPA

138

tangra

преди 11 години

Защо не кажат, че не искат *** в техните държави ?Да намерят държава на *** това се иска от ЕС? Хем сме много демократични, хем не сме тесногръди, хем обаче не щем циагните от България и Румъния. Това не ви ли прилича на хем това в онова хем душата в Рая ?

137

Анонимен

преди 11 години

За България не е проблем да е не е в Шенгенското пространство.Други са ни проблемите.

136

дядо Боцко

преди 11 години

И какво от това ?Нямам пари на работа да отида ,пък до Финландия...трябва да взема заем от някоя банка .Ама лихвите стигат до 17% .