22

СПОМЕНИ

преди 11 години

28.07.2011г. - В рамките на година - година и половина НЕК ще бъде лидер в икономиката на България и номер едно на Балканите, каза Михайл Андонов за визията си за компанията, след като министър Трайков го представи на журналистите"

21

ужас

преди 11 години

Бих гласувал за *** от ТВУ, но не и за Станишев/БСП....Наглостта и безочието им е безгранична.....

20

ицо

преди 11 години

Всичко казано от Съсела е лъжа и измама с цел конспирация

19

TankoBG_

преди 11 години

БСП смятали .....Па големи математици се извъдиха.Като във вица - "БСП много обичат математиката, затова събраха електората и си го извадиха...."

18

СЕР-ГЕЙ

преди 11 години

Тоя българокръвопиец Станишев няма засрамване, не му отива нито на поста в БГ нито в Европа да лъже толкова яростно. Призовавам всички да го накажем на изборите !!!

17

Анонимен

преди 11 години

До БългаринТИМ са си от БСП

16

Анонимен

преди 11 години

Вашите Овъргази искат да ги фалират, посредниците, които ви пълнят партийната каса

15

az

преди 11 години

Tiq mur6i izmisleni bsp koi im dava dumata nemoi da razbera

14

Еди кой си

преди 11 години

Абе тоя Станишев пуска повече димки и от Янето,за разлика от него обяснявам какво имам предвид обясняваше преди как сме щели да фалираме защото сме били под санитарния минимум от 4 млрд.Извадиха му документи-нищо не каз-мълча си като бит гъс,сега пак същата работа.Тоя трябва някой да го изсели от България и да го осъдят за лъжец номер 1.

13

румен221

преди 11 години

ИМАМЕ ИЗБОР- АКО ОТ ДКЕВР КАЧАТ ТАКСА ПРЕНОС ОТ 18 НА 50 ЕВРО - ЦЯЛАТА ЕНЕРГЕТИКА ЩЕ ФАЛИРА...- НО АКО:1. ВСИЧКИ "ИГРАЧИ" ОБЯВЯВАТ ЕДННИ ЦЕНИ2. "ИГРАЧИТЕ" СЕ РАЗДЕЛЯТ НА ПРОИЗВОДИТЕЛИ ПРЕНОСИТЕЛИ И ТЪРГОВЦИ3. СПРЕ СЕ НЕПОЗВОЛЕНАТА ДЪРЖАВНА ПОМОЩ И КРЪСТОСАНОТО ФИНАНСИРАНЕ4. 3 и 4 бл. КОЗЛОДУЙ и БЕЛЕНЕ ПРОДАВАТ ТОК ПО 7ст.5. НОРМИРАНА ПЕЧАЛБА В ЕНЕРГЕТИКАТА ДО 5%- СВОБОДНИЯ ПАЗАР ЩЕ СВАЛИ ДВОЙНО ЦЕНАТА !!!

12

Гошо Тъпото

преди 11 години

В България има...море от енергия,само че...боковата индустрия от работилнички,пицарии,магазинчета,кебапчийници,бръснарници,шивачници,пакетажниции,севизчета,кафенета,молчета и пр.от сорта,ток не...гълтат ама и заплатите...мижави.За какво им е на...аборигените ток;те не знаят какво да го...правят.(не визирам народа)

11

Анонимен

преди 11 години

Герберастите станаха и атомни физици... Не народ, а *** герберастка!

10

Анонимен

преди 11 години

А кому е нужен този БЕХ, нека до проверят какви пари се харчат там. ББ излъга, че ще махне тази паразитна структура, но там потъват много пари.

9

машинист

преди 11 години

БОЙКО БОРИСОВ прикрива ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА В БДЖ. Тази ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА се състои от Владимир Владимиров-председател на СД на Холдинг БДЖ, Велик Занчев-изпълнителен директор на Холдинг БДЖ и Пламен Джуров-управител на БДЖ Товарни превози. Тази ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА успя за една година да присвои над 50 МИЛИОНА лева от БДЖ чрез корупционни сделки, опорочени обществени поръчки, кражби в особено големи размери на гориво, източване на държавния резерв и кражба на държавната субсидия за БДЖ Пътнически превози. ДАНС и Криминална полиция разполагат с всички дакозателства з

8

Анонимен

преди 11 години

цитирам "Иначе и без печалби мое си бачка мноо добре. "ЦЯлата ни икономика през социализма се водеше на тоя принцип.

7

Анонимен

преди 11 години

Снимката е точно от преди 30 години.Както и да е......АЕЦ Козлодуй в момента се управлява от гербер! Мръсното -Дянков доста пари прибра от печалбата на централата.Принуди я да тегли кредит за да може да раздаде заплати. ИСТИНА Е!

6

БЪЛГАРИН

преди 11 години

ПОПИТАЙТЕ СПЕЦИАЛИСТИТЕ В АЕЦ КАКВИ ГЛУПОСТИ ТВОРЯТ ГЕРБЕРИТЕ ! НАКЪДЕ ВЪРВИ АЕЦ РЪКОВОДЕН ОТ БАНИЧАР И НЕГОВАТА ВЪРХУШКА ОТ ПАРАШУТИСТИ!

5

Печелбар

преди 11 години

Българският енергиен холдинг (БЕХ) планира изтеглянето на синдикиран кредит и облигационен заем за общо 500 млн. евро,

4

Селянин

преди 11 години

Че кога кумунетата не са използвали празните приказки в общественото пространство. Червена демагогия!!!

3

Анонимен

преди 11 години

Никой не е казвал никъде из икономическите икономики, че непременно требе да е на печалба... Може ама при определени условия. Иначе и без печалби мое си бачка мноо добре.