12

мария

преди 11 години

Заглавието на книгата е изведено тенденциозно,неправилно-най-важно е спасяването на българските евреи от парламент, цар, народ, Православната църква,а не някакъв уж антисемитизъм,наложен от фашистка Германия на българите.Идете на Запад,във Франция, идете в Полша за да видите какво значи див антисемитизъм в действие!Бутат пари за холокоста и антисемитизма,нашите продажници се надпреварват да пишат за пари "по проекти"!Вместо да има акция по света за феномена на спасяването на БГ евреите!

11

до 10

преди 11 години

Не антисемитизъм а антиционизъм!

10

Четящ

преди 11 години

Потресаващ антисемитизъм цари в България, а коментарите под мен са само едно от многото доказателства за това. Донякъде разбирам дразненията по темата - тя е втръснала на много нива. Обаче книги като тази са важни преди всичко за родната ни история и са повече от любопитен документ на една турбулентна епоха, която си струва да се помни, дори и само заради самите нас, ако не заради друго... Жалко, че сме толкова първосигнален и немислещ народ; добре поне, че такива заглавия се издават.

9

до номер 5

преди 11 години

Братле,тях не ги гонят заради Христос, а заради алчността им, не забравяй че те продадоха Христос за има няма 20 гроша!!! Те не искат много, искат всичко, искат евтина работна ръка, мен и теб... а благата от труда, разбирай денгите за тях. Прочети за Кристалната нощ в Уикипедия ;)!

8

.

преди 11 години

Абе в крайна сметка ще излезе , че сме грешили че сме спасили евреите , защото в Израел вече са махнали един от паметниците , а някакви гръцки чифутчета се опитват да изопачат нещата , че сме лъжели и затова нямало да се направи сълзлива холивудска продукция за подвига на българския народ. Направи добро , изяж ***.

7

:)

преди 11 години

Срам и позор за България е спасяването!!! Вековен срам :),

6

Анонимен

преди 11 години

Евреите ще направят ли някога нещо за Българите? Никога,нищо!

5

Анонимен

преди 11 години

Евреите са гонени навсякъде защото са като ***.........

4

Анонимен

преди 11 години

Излезна един като Хитлер сред българите и тези почнаха да се *** и припомнят какви,,приятели,,сме с тях.Безкруполни ***.

3

pitam

преди 11 години

Някой може ли да обясни,защо евреите са гонени в(и от) толкова много страни???(без обяснението за Христос,моля)

2

Анонимен

преди 11 години

На мен вече ми писна от това спасяване.

1

Анонимен

преди 11 години

Пак ли ще дъвчем същото...