13

angelabove

преди 11 години

Съжалявам, но това не е моят герой! Нищо лично, Светъл да е пътят му и дано душата му намери покой! bulgariautre.bg/analyzes/2013/03/07/226-utre_zapochva_ot_teb

12

Анонимен

преди 11 години

Vajnoto ottuk natatuk nie da napravim taka, 4e smurta mu da ne e naprazna!!!

11

димо

преди 11 години

Мерзките коментарии за Пламен на "Анонимен, Густо майна", показват дълбоката липса на ценностна система и морално етични устой в част от българското общество, което се доказва и от коментариите на медиите. И досега в Прага на Вацлавския площад стои снимката на Ян Палах заобиколена от цветя и свещи. Няма заначение дали протеста е срещу външен или вътрешвн потисник

10

zorro

преди 11 години

Замислете се.Ако елементарният ти избор е да избереш твоят живот или живота на рожбата ти.Какво би избрал.Ако под рожба е разбирал Бъдеща по добра България.Ако не вижда смисъл в своя.Ако е вярвал,че жертвайки своя ще постави началото на нещо голямо.

9

Анонимен

преди 11 години

Не мога да се възхищавам от ***. Ако толкова харесва на някои хора - моля самозапалете се. Ще се намери все някой да ви ръкопляска.

8

Анонимен

преди 11 години

Да покажат записите от общината.

7

Анонимен

преди 11 години

Мисля си,че нещо е принудило Пламен да стигне до крайност-дали не е получил заплаха от някой след изказването му до паметника?Не забравяйте,че някои хора не действат никога директно,открито,пряко,а само подмолно.Замислете се,кой заплаши Пламен.

6

Danail Lazarov

преди 11 години

По случая с кмета до колкото ми е известно по последна информация лицето Вальо Стоянов е правел с..... с него и може да се говори с него във фейсбук.

5

лили

преди 11 години

ПОКЛОН !

4

гражданин

преди 11 години

Както и да си кръстят партията, отново ще видите същите муцуни, които до сега ни управляваха!Защо всеки, който се докопа до властта, веднага започва да си иска комисионни, да краде и т.н. а не иска да си свърши работата , за която получава заплата? Защо след изборите спечелилите веднага забравят какво са ни лъгали в предизборните си обещания, забравят ни- не ни познават... Но ние сме си виновни...Всеки народ си заслужава управниците!!!

3

Анонимен

преди 11 години

Пръц-пръц-изфръц.Дреме ми за тоя льольо!

2

haralanov

преди 11 години

Долу ГЕРБ!Нормално е да се изкрещи!Навсякъде и от всички!

1

nicodima

преди 11 години

Може би нямаше какво друго да се направи, за да се убедят хората, че мутрокрацията и свързаните с нея политици в България са виновни за всичко! *** пропълзя навсякъде, защото и се позволи!Даже мисля, че политическата класа е по-виновна, защото с корупционните си практики допусна сриването на държавността и обедняването на народа до крайно отчаяние и зрелищни самоубийства!Трябват ни партии от нов тип - не еманациите на БКП, както и да се казват - БСП, НДСВ, ГЕРБ, СДС, РЗС и пр.