643

Анонимен

преди 11 години

До мaорamnogo qko: pterodaktil izrugan ahahahhaha

642

XA XA

преди 11 години

NE MI PUKA .PO VREME NA PROTESTITE NIAMA6E TOLKOVA KOMENTARI .*** NAROD XAK VIE

641

BOBI

преди 11 години

NA KOI MU PUKA BE????????????

640

Анонимен

преди 11 години

м да бат ви тиква си почна стариат занаят

639

Анонимен

преди 11 години

mi v tozi biznes ima riskove, a i dosta zaginali deca..

638

damata

преди 11 години

Хайде, не занимавайте обществеността с незначителни и нагласени неща.

637

Анонимен

преди 11 години

а защо си мислим че е българска работа това? а ако не е?

636

Анонимен

преди 11 години

Абе, нещастници злобни - става дума за дете... На който и да е, децата не са отговорни или виновни!!!Една нация се познава по това как се отнася с децата, старите и болните !!!Е погледнете се в огледалото, *** зловодна!

635

Анонимен

преди 11 години

790. Злобата се създава от беззаконието , протестите също !Общественото мнение не се зачита в България .. Протестите много закъсняха ..

634

?

преди 11 години

До 788.ФБР. Федералното Бюро за Разследване в САЩ , не е охрана на щерките на милиардерите .Единствено отговарят за охраната на президента и бившите президенти на Америка .Бойко. си е взел българска мутра да огранява дъщеря си . Сега и той ще се върне към мутренския бизнес ( всъщност не го е спирал ).

633

и

преди 11 години

Значи си съгласен че ключовата дума тук е "СЬДЯТ" не отвличат. Мнението ми бе провокирано от злобата която се лее от коментарите. Та идеята ми е че попада на грешното място.

632

?

преди 11 години

Иванчо и ти не се залъгвай , на много деца им дават наркотици без да знаят.Как ще се чувства Брендо , ако на дъщеря му започнат да й дават наркотици , особено хероин..няма лечение докато не умреш.Живея зад океана и наркодилърите тук ги съдят на 20г или доживотен затвор.

631

ДА МУ СЕ И ТЪПОТИЯТА

преди 11 години

НЕ СЛУЧАЙНО ДЪЩЕРЯТА НА БУДА В САЩ Я ПАЗИ ФБР. ТАКА ПОНЕ СЕ Е ФУКЛЯВИЛ МУТРОПОЖАРНИКАРЯ И СИГУРНО Е ИТИНА.ЗАТОВА И ТАКА ИМ СЕ ПОДЧИНЯВА НА АМЕРИКАНЦИТЕ-ДЪРЖАТ ГО ЗДРАВО ЗА ТОП*ИТЕ С ЩЕРКА МУ.А И НЕ СМЕЕ ДА Я ПРИБЕРЕ В БЪЛГАРИЯ,ЧЕ НАРОДА МНОГО МУ Е НАБРАЛ,ПЪК И СРЕТАН.ДЕТЕТО НА БРЕНДО НЕ ОТГОВАРЯ ЗА МРЪСНИЯ БИЗНЕ НА БАЩА СИ.А ТЕЗИ,КОИТО ГО ОТВЛЯКАХА СА ОБИКНОВЕНИ СТРАХЛИВЦИ И ПОДЛЕЦИ,ДОСУЩ КАТО БУДА,КОЙТО Е КРИЕ КАТО МИШКА ОТ НАРОДА,А ИНАЧЕ МНОГО МУ ЛАЕ БАЛАЛАЙКАТА.ГНИДА ПЪРШИВАЯ БАНДИТСКАЯ.

630

Анонимен

преди 11 години

*** тая къщичка на Брендо ли е?(сега вече всички знаем къде живее)Ми че той е комшия на Таки, ей там бялта кооперация в дъното. :))

629

до 785

преди 11 години

Взимането на наркотици и морала на децата е въпрос на възпитание. Не го толерирам но не го и съдя. Всеки сам си избира пътя. Ако си мислиш че като приберат този или онзи улицата ще се изчисти лъжеш се.

628

До Иван

преди 11 години

783. Иванчо , защо не вземеш наркотици от Брендо и да ги дадеш на децата си ..Ще му увеличиш богатството !

627

!!

преди 11 години

Мутрите като излязоха от правителството , пак се връщат към Мутренския занаят !!

626

Иван.

преди 11 години

Народе.. не си изливай гнева към хора като Брендо.. Те не ви бъркат във джоба.. дори напротив. Наливат пари (дори и да са мръсни) в икономиката, отварят работни места. Хора като него винаги е имало и ще има.. има ги в Америка, Германия.. има ги навсякаде. Други заслужават злобата и негативизма ви! Знам че за повечето мнението ми ще им се стори странно но дано поне ви накара да се замислите

625

Анонимен

преди 11 години

Както се махнаха ГЕРБ пак започнаха тежките престъпления, къде са сега *** от улицата,

624

1

преди 11 години

Къщата е срещу резиденция Бояна. Щом и там може да се случи това - значи положението е напълно безнадеждно. Няма значение чия дъщеря е - това е дете. И ако такива неща се случват на едно дете, то горко на всички нас :(