292

нервен

преди 11 години

До РАДБог да го прости!Но наистина ми се струва,че да вземе такова решение ,човекът всъщност е бил много,много САМ!Тия,били около него приживе да се замислят,в ТИШИНА!

291

Стоянова

преди 11 години

Нека тази вечер всички се помолим Бог да пази младите хора и им дари сили и кураж да се борят за своя живот тук и сега!Нека се помолим саможертвата на Пламен да не остане напразна!

290

льольо

преди 11 години

Достоен млад мъж!В тези дни младите хора в България доказаха,че са живи и готови да се борят за Родината си.Нека Пламен бъде тяхното знаме!Мир на праха му!

289

да

преди 11 години

До къде ни докара "политическия елит" в България - хората да се самоубиват в знак на протест.

288

кабак

преди 11 години

Българският народ е жив и ще победи, но не сега!В настоящият момент нямаме хора личности,които да ни поведат!Вероятно поколението на 2013г.ще излъчи такава личност.Нашата история е изпълнена с знаци,които трябва да уважаваме,почитаме,съобразяваме...Един от тези знаци е МАДАРА!Там където е МАДАРСКИЯТ КОНИК-там е ПЪПЪТ на БЪЛГАРИЯ.Това място е изключително специално за възхода на РОДИНАТА ни!Апелирам към целия народ да даде идеи в какво да се превърне това място?...Давам идея за нова столица !

287

В ПАМЕТ НА ПЛАМЕН

преди 11 години

Вярващ съм. Тази вечер ще се помоля душата на Пламен да намери покой и Бог да се смили над него. Вярвам, че Бог винаги се смилява, ние сме тези, които грешим. Тъжно ми е за Пламен, познавах го, макар и доста отдавна да беше това време. Но той беше от тези хора, които ако веднъж опознаеш, познаваш ги за цял живот. Не искам да коментирам постъпката му, просто ми е тъжно. Вярвам, че е имало и друг изход, но всеки си решава. Аз лично ще се помоля и за това да няма други самозапалващи се.

286

osata

преди 11 години

Има нещо много недоизказано в това запалване. Много въпросителни, на които не се дава отговор засега. Как все още не се знае адресът му във Варна? Къде са родителите му, защо приятелите му не знаят къде живее? Защо е носил 2 туби, прочетох някъде едната 12 л и другата - 5 л.? Какви са били намеренията му с това количество? Ако целта му е била да се самозапали, то 5 л. е предостатъчно, за да се облее, а другата туба за какво е била? Как пък в часа на самозапалването не е имало никой случаен минув

285

Анонимен

преди 11 години

Почивай в мир истински БЪЛГАРИНО!Къде се изпокриха Мутрата Боко,Цецу апартамента и Кирчу от Варна?Треперете *** от народния гняв.

284

от София

преди 11 години

Поклон пред Варна!

283

Анонимен

преди 11 години

Самозапалването е акт на крайно отчаяние от Човек борещ се за нещо по - висше . Когато гласът остане нечут хора прибягват до самоунищожение и не взривяват нито застрелват някого , защото това е низше .За индивиди непроумяващи това , моля Ви запазете. мъдростта си за някъде другаде .

282

До Алов

преди 11 години

Ама ти си бил много злъчен човек бе!За починал човек не се говори с такава злъч-грехота е.Не знам каква съвест имаш че да произнасяш такива грозни думи.Никой на тази земя не е застрахован от беди,лошото бързо идва,така че отиди до църквата ,запали една свещичка ,да не ти дойде лошото на твоята глава заради лошите неща които написа.

281

valya.doncheva

преди 11 години

Обвиненията, че Пламен не се е запалил сам, а е бил убит, са от няколко страни и не са лишени от основание.Мир на душата му.

280

Тревоман

преди 11 години

Голяма драма, голямо чудо. Тибетските монаси като се самозапалват в знак на протест срещу китайското управление, някой жали ли ги толкова? Млади момчета, мои набори. А деянието им се води за престъпление.Решили ли са нещо, след като са загубили живота си - не. Както и този мъж не е решил нищо, а е оставил след себе си семейство. Е, мислил ли е? Не. Фантазии колкото искате.

279

До член на БСП

преди 11 години

Дали си член на БСП или само за членове мечтаеш,защото усещам че акълати нещо е размътен не знам.В противен случай ако си нормален поне от Господа ще имаш страх да не ругаеш починал човек .

278

до 296

преди 11 години

Ти от полето ли пишеш ?А до оня дет ни просвещава - вероятно ще дорастнеш някой ден да го проумееш , макар аз силно да се съмнявам . На тоя етап ще съм ти благодарен ако спреш заради ...ще те оставя сам да се сетиш просветени защо

277

Анонимен

преди 11 години

и кмета кво общо има като този сам решил да се пали, да не му е сипал бензина.Без работа хора, не знаят какво искат и цял ден врякат и се оплакват. на полето работа колкото искаш, но дупе трябва а не философия

276

до 278

преди 11 години

БЛАГОДАРЯ !Дано повече го прочетат

275

ХА-ХА-ХА ... !!!

преди 11 години

до 288Ти, сигурно си от чиновниците на даскалицата от Софийска община. Вие взимате по 3 бона заплати за нищоправене. Затова по цял ден сте пред компютрите и цъкате в полза на ГЕРБ.А, може би си от ронобудните шофьорчета от район Искър със заплати 2 500 лв. ? ...Затова ли плюеш по протеста и обиждаш хората от него ?

274

до 285

преди 11 години

Не те зная а и слабо ме вълнуваш . Дори да си прав - сит и щастлив народ няма как да го изкараш на улицата.Да народът е изпързалян, но от цялата политомафиотска каста .А най- жалки са такива като теб плюс "мен кво ме засяга " . Хората унизени и ограбени излязоха и казаха СТИГА ! Сега се борят за достойнство и справедливост . Ти "информирания" за кво се бориш?

273

РХ

преди 11 години

ЩЕ КАЖЕТЕ КАКВА ДЪРЖАВА Е ББ И СС И СД...!НО ТЕ НЕ СА ДЪРЖАВАТА СЪНАРОДНИЦИ ТЕ СА ТАМ ЗА ДА СЕ ОБЛАЖАТ И АКО ТЯХНИТЕ ПОЛИТИКИ НЕ ВИ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСА ИЗЛИЗАТЕ НА ПЛОЩАДА И ГИ ИЗРИТВАТЕ, НАЛИ!КАК ЩЕ ИЗРИТАТЕ Е-ОН, ЧЕЗ И СОФ.ЖОДА?!? КАК КАТО ЦЯЛАТА ЗАКОНОВА ИНФРАСТРУКТУРА ГИ ЗАЩИТАВА ПРЕД ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАСТОВА Е ИСТИНАТА ВИЕ ИМАТЕ САМО ЕДИН ГЛАС НА 4 ГОДИНИ И С НЕГО ТРЯБВА ДА КАРАТЕ "ВРЕМЕННИЯ" УПРАВЛЯВАЩ НА ДЪРЖАВАТА ДА УПРАВЛЯВА В ИНТЕРЕС НА 99% ОТ НАСЕЛЕНИЕТОС/У ЧАСТНИКА САМО СТЕ ПОТРЕБИТЕ