38

БОГАТИС

преди 11 години

Така е --бедняците се палят...а ние богатите си пием мартинито в големите си къщи.ЖИВОООТ !

37

УЖАААААААСССССС

преди 11 години

НАГЛОСТ-КМЕТА НА ВАРНА НЕ ПОДАВА ОСТАВКА .......ТОВА КАКВО Е МИ КАЖЕТЕ

36

Анонимен

преди 11 години

до 41.по 2 причини.защото здравеопазването е скъпо -това са консумативи,техника,стерилизация,медицински сестри,санитари.доскоро беше безплатно,но безплатни бяха и детските градини ,и спа-комплексите, и кината и спорта и почивките на море за трудещите се.колко струват сега 4 нощувки на хотел във велинград-1000 лева.значи някой трябв да го финансира,нали.им демографска криза.1300 000 внасят пари в държавата.значи няма пари.2.може би трябв да се отнемат помощите н *** -3 000 0000 0000 годишно

35

Анонимен

преди 11 години

Още един човек се самоуби във Варна днес.Наздраве на господата Ран и Ът и техните "партньори" от българска страна. И да им е сладко. Както и на целият "български" ""елит"".

34

ананимен

преди 11 години

аз съм 35-до 40- така е, но искам да кажа, че дори и човек,който живее от една мижава заплата и няма деца и се разболее тежко както е сега положението няма изход освен да си сложи край на мъките. А парите от здравеопазването просто най-нагло се крадат и ако направиш справка през последните 3 правителства делът от БВП за здравеопазване намалява постоянно-защо ли?

33

Анонимен

преди 11 години

до 35.значи не бъркай понятията.категорично те подкрепям за това,че здравната каса не може да заплаща цялаата сума за лечение на хората и че националният бюджет също трябва да отделя поне 10 процента за здравеопазване.но,този човек с 5-те децаа не е бил болен,нали.какъв пример ще даде на майките с няколко деца,които отглеждат деца,ходят на работа,внасят си кръвта в тая държава и не се палят,ами работят и се стремят децата им да са облечени и обути.дай то по твойта логика да чакаме някой д ни дад

32

вово

преди 11 години

Идвод: не се самозапалвайте.

31

Анонимен

преди 11 години

BOLNI MOZACI

30

анонимен

преди 11 години

Аз съм 35- и да даваш палец надолу или не в здравеопазването такива са реалностите, но простия български народ явно и с това не е наясно и затова ще се затрие, защото е ***.

29

Анонимен

преди 11 години

А петте деца сега кучета ги яли. Нищо бе, баща им герой стана на шепа драскачи за половин ден.

28

анонимен

преди 11 години

до 33- за петте деца е така, но и сами хора без деца пак трудно свързват двата края. А пък ти май не си наясно какво означава да си тежко болен в България, а от нова година има страхотни лимити и за направление трябва да чакаш 3 месеца, ако ги доживееш, а вече касата не поема почти никакви изследвания, особено скъпите- скенери и ЯМР,имунологични и др. така, че ако си сериозно болен в България и нямаш пари, просто си копай гроба и свещ си запали, ама сега ти е широко покрай врата.

27

Анонимен

преди 11 години

човекът е получил общинско жилище.и пак е недоволен.ами всички ние,които нямаме общинско жилище,а даже дотираме ткива ***,кво д вземем и ние да се палим.що за слбоумие е това.мързи го човекът да бачка.цел живот е чакал некой да му е длъжен за това,че има 5 деца.

26

Анонимен

преди 11 години

бе ,ко става с тоя народ.писнал им живота.що на другарите от драгалеци и симеоново не им е писнал жиота,които ограбих българия и сега обвиняат борисов,като подкокоросват нещастни народ.защо не потърсиха сметка по-рано, а точно сега.борисов ли продаде хладилния завод мраз набратя василеи,приближени до бкп-върхушкта,а.или така им е изгодно.

25

valya.doncheva

преди 11 години

Човекът е отгледал 5 деца в най-тежките години на "демокрацията".По данни от печата:През ноември миналата година му дали общинско жилище. После му се появили на вратата със сметка от 1800 лева вода и твърдението, че е навита от предишните наематели.Оспорили. Милистиво и справедливо им я намалили на 400 и нещо. Изчислете дали е вероятно тази сума да се изразходи за 3 месеци. Не можел да плати.Заплашили го със съд.Човекът отишъл пред общината и се запалил.

24

Анонимен

преди 11 години

Нашето магаре Пенчо се спомина. Ех, ако не беше Борисов на власт!!! Ако беше БСП, рози щеше да пасе Пенчо и масло да прокарва отзад. Розово. Пък ако и шистовия газ се добиваше, а ако и Беленския гьол се копаеше още.... Ех, щеше да е такъв живот!!!

23

коментар

преди 11 години

През 1969 год. чешкият студент Ян Палах се самозапали , като протест, не толкова срещу нахлуването на "братските армии" в Чехия , а по скоро като протест , срещу примирението на чехите от този факт. И това събуди чехите отново .И точно заради тазин саможертвата , Чехия днес е европейска държав, а ние на мафии ,пожарникари ,на продажни медии и на прости хора, кто някои от този форум.

22

До номер 2

преди 11 години

Така е ама няма медия която да каже нещо против ***

21

:

преди 11 години

Една кука беше застреляла 15 годишен докато е хвърлял камъни по полицията в дата , на която преди много година по времето на фашистката хунта в Гърция военните са влезни с танкове в един от факултетите и са загинали студенти. Ако това се беше случило в България,щяхте да кажете , че си го е заслужавал "малкия ***" и "да не е хвърлял камъни по полицията" , а в там запалиха цялата държава и продължават да протестират всяка година , за да не си позволяват да ги УБИВАТ БЕ ЕЙ РОБИ !!!

20

Анонимен

преди 11 години

народа гори,гръбавите се канят да стават почтени

19

Анонимен

преди 11 години

12 - ПРЕДАТЕЛ