27

123

преди 11 години

Нищо ново!Американците го създадоха този вирус те му знаят и цаката!

26

Анонимен

преди 11 години

Не мога да повярвам, че и под тази статия е пълно с простотии за фармацевти, цинизми и типичните за форумците глупости. Науката е нещо велико и постиженията са толкова невероятни, че умът не може да ги побере. Такива *** като тук, няма никъде по света. Мизерията ви приляга идеално.

25

Анонимен

преди 11 години

Е и как го изликуваха след като още никой не е видял или изолирал ХИФ

24

и аз 26

преди 11 години

Прав си и аз това мисля Нещо много тъмно има в тоя СПИН,май тази диагноза е измислена за да ни обира лекарствената мафия с лекарства които уж лекуват

23

неразбиращ

преди 11 години

Преди време се занимавах малко с ХИВ и СПИН (просто като лаик, понякога обичам да се занимавам с области, които са далеч от квалификацията ми) и има наистина интересни неща в мрежата, не можах да си съставя окончателно мнение поради недостатъчните ми знания, и все пак ако трябва да избирам, бих казал, че съм по-склонен да вярвам на групата лекари и биохимици (сред които има и Нобелови лауреати), които отричат съществуването на СПИН.

22

БРАВО !!!

преди 11 години

Най-сетне една позитивна новина, но за жалост не е от нашата татковина. Дано по-скоро се намери панацея на тази чума наречена СПИН. Няма пари, които могат да купят човешки живот. Всичко в един момент остава без значение и смисъл.

21

Анонимен

преди 11 години

Че то лекарство отдавна има,само,че потдържащата терапия е мноого по скъпа и по изгодна на гадните фармацептични компании.Тях не ги интересува колко народ измира тях ги интересуват само парите.

20

до 20

преди 11 години

Аналгин като пиеш минава ли ти главата или аналгина е измислен само да се изкара някой долар?

19

Ангел

преди 11 години

Лечение за СПИН има и то от години.Умишлено се прикрива за да може фармацефтите да си продават скъпото поддържане на живота при болните от спин и много други болести които могат да се лекуват.Всяка голяма фармацефтична компания знае че по добре пациента да е вечно болен за да може всеки месец да си купува лекарствата.Нямат икономически интерес от това да се излекуваш защото ти повече няма да си им техен клиент!!!И това е за редица заболявания

18

Анонимен

преди 11 години

За всеки с малко познания за тази болест е повече от ясно, че лекарство няма за момента.Намери ли се лекарство за СПИН, то ще бъде и за много други болести.Лекарството трябва да укрепва много с имунната система, а това все още е в графа фантастика.По-скоро става въпрос за шанс на някои алчни доктори да изсмучат някои долар. Е ви го и потвърждението.

17

haha

преди 11 години

Ето това е една истински добра новина!

16

Анонимен

преди 11 години

До Анонименами чети беее чети и ще разбереш....

15

Анонимен

преди 11 години

Браво на учените и медицината това са хората които ни лекуват и правят реални и истински неща!!! Църквата, врачките и баячките не лекуват това е истината!!

14

Анонимен

преди 11 години

"Там, когато е било само на 30 часа, е поставено на лечение от три стандартни лекарства срещу ХИВ, дори преди да са готови лабораторните изследвания, потвърждаващи, че е заразено."===Е, че как знаят, че са го излекували, след като дори не са били сигурни, че е било болно????

13

Темерут

преди 11 години

Е, защо да не го излекуват, хванали са го в изключително ранен стадий, дори преди да развие болестта, и така са попречили да се разболее...

12

123

преди 11 години

Заглавието пак са го пуснали през гугъл преводача.. излиза, че бебето е излекувано с вирус, а не от него.. хахах излекувах се с грип:)

11

Анонимен

преди 11 години

Ето затова един ден науката ще победи религията. Науката дава конкретни резултати и спасява животи, докато всичките молитви и литургии на религията досега не са спасили и един живот...Дано някой ден открият лечение, което да е приложимо за всички възрасти.

10

до "авсралиеца&

преди 11 години

Поредния самотен комплексар, който се чуди къде да се изяви, че току виж някой му обърне внимание :P

9

Анонимен

преди 11 години

До От Австралия(Сидни)Ти си жалко човече

8

fsb

преди 11 години

До От Австралия(Сидни)ти нещо не си вред, човек :Д, кви кинти, ква Австралия бе, хаха