152

Анонимен

преди 11 години

По добре вън от ЕС. Вместо да им плащаме членство , ще си използваме средствата за страната ни , не да чакаме те за каквото ни кажат .Само те са привилегировани да имат промишленост . България стана от 3-я свят , не от ЕС !

151

Анонимен

преди 11 години

До патриот-какво става бе,на вас освен съседите и всички които познавате са ви длъжници,затова няма да ви искат никъде-болен сидеров да не чуе,ще се напикае от радост заради идеята.

150

патриот

преди 11 години

немците да траят защото иде време да си поискаме парите за фашистката окупация.и без това много има още да плащат за хитлер

149

шопче

преди 11 години

да вземат и да обяснят на хората къде е ползата от този Шенген за обикновения българин, щото аз нещо не я виждам тая полза. добре ще е да заминат повечко *** и това е единствения ми кяр от това!

148

д

преди 11 години

Не моа разбера за кво се натискаме за тоя Шенген... като си знаем корупцията по границите, и слабото МВР и службите : )

147

емо

преди 11 години

по добре иначе няма държава ,анемците са *** .наближава руските танкове отново да смачкат германия

146

Анонимен

преди 11 години

Какъв ти Шенген! Те визите искат да върнат......

145

Анонимен

преди 11 години

ето затова сме прецакани в Европа. Щото се делим.

144

до 163

преди 11 години

Опасява се от вандализма и грабежите. *** е ДИВ!!! В колко града им стъпа крака в Германия и започнаха жените да проституират НЕЗАКОННО ЕСТЕСТВЕННО (защото *** кога е плащал данъци), а мъжете да джепчийстват и дори открито да бият хора и да ги крадат посред улицата. Аз не искам имиджа ни като българи да бъде опетнен от тази група ниендерталци!!! Има много студенти тук в Германия, които са се трудели да изградят добър имидж на България, място в обществото и са се интегрирали.

143

Анонимен

преди 11 години

НЕКА!!! НЕКА СЛОЖАТ ВЕТО!!! По-добре така и да забавят влизането ни, отколкото да ни лепнат пак визите. Който е можещ, говори им езика, той бива приеман без проблеми. Но *** ще си е *** ако ще и на Марс да отиде. А нашето жалко подобие на държава трябва НАЙ-ПОСЛЕ да зпре да ги създава *** с всякакви социални помощи за ток, вода и т.н., ами да ги научи да работят.

142

Анонимен

преди 11 години

Най добре да сложат визи и чипове като на кучетата да не се губят в ЕС.

141

dedoviami

преди 11 години

КАКВО РЕВЕ ГЕРМАНИЯ,? НИМА ЗАБРАВИ ЧЕ ОТ 60МИЛ.,ОКОЛО 10МИЛИОНА ОТ ТЯХ СА ТУРЦИ...

140

Анонимен

преди 11 години

Хайде сега Юрген Рот,да отиде и да каже на неговия канцлер,защо България протестира.Нали именно той германският разследващ журналист,предупреждаваше за *** и Бойко.И нали те бяха основната пречка за Шенген?Ако е обратното обаче,Германия не е мръднала и 1мм. от нацизма,расовата дискриминация и геноцидната си политика.ЕС???? Май по-добре без тях.

139

Анонимен

преди 11 години

BUNDESBANK E 4astna Banka Upravliavana OT EVREI KOITO SLED SLU4VASHTOTO SE V MOMENTA TUK NE SMIATAT DA OTPUSNAT NI PUKNATA STOTINKA OSHTE PO MALKO DA OTVORIAT GRANITSATA SI ZA NAS GARTSIA,RUMANIA,SARBIA SA V SASHTOTO POLOJENIE TRIABVA DA VZEMEM DA SE POOBEDINIM!!!!!!!!!!!!!!!

138

Гацко

преди 11 години

Абсолютно правилна позиция на германците. Никой не иска да хрантути търтеи. Който иска само да цуца, без да работи, не е познал. Всеки българин, който работи, има всички привилегии на социалната и здравна система в Германия. Защо трябва мързеливците и авантаджиите да се изсипят тук и да се възползват от труда на работещите. Германците уважават читавите българи. Знам го от личен опит. Не обичат обаче лентяите и използвачите. Не искат да хранят търтеи.

137

Анонимен

преди 11 години

Опасно е за БГ да влиза в Шенген!И нека всички ,които имат добро икономическо образование да обяснят на българите защо.Българският лев е добра валута и в никой случай не трябва да я сменяме.Англия не прие еврото и доказано не сбъркаха.Ние имаме прекрасната възможност да кажем "НЕ" на Шенген!!!България над всичко!

136

Барон Фон Дортмунд

преди 11 години

Нихт в Алеманиен мюмюн и ***, нихт

135

Анонимен

преди 11 години

Аз като български гражданин не съм за Шенген,не съм и за ЕС.Искам референдум за излизането на БГ от съюза.Този съюз не работи за хората,а против нормалния човешки живот.Този съюз работи само за богатите.

134

Мамантос

преди 11 години

А, дано! И по-скоро излизане от сатанисткия ЕС!

133

Анонимен

преди 11 години

Какъв Шенген?Не е ли време да се излиза от този двойностандартен Евросъюз?Всички много добре знаем ,че ни ВКАРАХА ,А не ПРИЕХА в ЕС.Геополитически им бяхме удобни,но неще вече не сме.Лицемери!!!Те не знаеха ли за *** отпреди! Аз съм българин ,който не иска Шенген и още повече оставането на БГ в този разлагащ се съюз!!!!