165

Софиянец

преди 11 години

Едно ми е странно - за какво са тия протести като вече няма правителство? Кой ще ви чуе като няма правителство? Правете си протестите когато дойде временното поне.

164

123

преди 11 години

Prost narod slaba darzava , tova e istinata

163

Протестиращ

преди 11 години

Протестирам срещу протестиращите.Протестирам срещу целия този цирк.

162

Анонимен

преди 11 години

До Гербераст и аз съм против монополите..но и американските тецове който ни дерат кожите---защо ги забрвяш...мамин!!!! шубето казват е голям страх..а това сте вие---***...кресльовци и шубета...!!!!

161

Гербераст

преди 11 години

Който е против правителството и монополите, той е:1 Комунист2 Продажник3Защитник на руските интереси4НекадърникВечна слава на Великия Вожд Генерал Доктор Инженер Бойко Борисов-футболист и художник на годината!

160

Анонимен

преди 11 години

до 220 Кремиковци затвори 2007г

159

Анонимен

преди 11 години

Над 2 млрд. евро ще струва затварянето на "Кремиковци", пресметна директорът на комбината Александър Томов. Според него никъде по света не се закриват подобни производства. Те били превръщани в напълно чисти зони, като се запазва производството. Томов настоя държавата да каже ще има ли комбинат или не. До ноември трябва да бъде издадено комплексното разрешително на завода. Според Томов "страхотни интереси" стояли зад исканията за затваряне на завода. Той обаче отказа да спомене имена. Апетитите били към земята на завода, който е разположен на над 12 хил. декара.

158

do 205

преди 11 години

До Пешо, TOVA E NAI-UMNOTO PREDLOJENIE DO SEGA.

157

София

преди 11 години

Браво на Варна

156

Герчо с тамбурата

преди 11 години

ПРедлаган на всички протестиращи в страната да започват неофициалните си митинги винаги с отдаване почит на тримата наши герои,които се самозапалиха в името на нашата кауза, като се споменат имената им ,изпяване на химна на България или друга патриотична песен и тогава да тръгват другите точки от митинга,

155

Анонимен

преди 11 години

По коя ТВ дават протеста от Варна?! Над 50 000 излязоха, а от телевизиите не разбраха...или така им наредиха.

154

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 160 Колко ти платиха, за да провокираш и подстрекаваш, *** ? 30 сребърника взе ли? Ти си на страната на монополисти и мутро-комунисти,които 23 г. ни държат за гушата, а сега не могат да допуснат,че хората се осъзнават и се вдигат в защита на правото си на достоен живот.

153

гЕРЧО С ТАМБУРАТА

преди 11 години

До Анонимен 209 *** ти да се трудиш за селските кожодери-арендатори за един тас жито и за градските необогаташи за два лева надница,Защо караш нас ограбените, Ние искаме да си върнем класовата справедливост,

152

Анонимен

преди 11 години

до 199 Абе ние може и да ги освободим. А кой ще им освободи съзнанието? Напълно са зомбирани. Някой ги учи ,че не са българи и наричат българите рая. Турчеят се, но турски не говорят. Нека кмета Башев да обясни защо е така. Той най-добре знае.Нали депутат ще става от ДПС.

151

Анонимен

преди 11 години

Гигантски кражби се вършат, а ние само ръмжим, защото те само косвено бъркат в джоба ни (макар именно те да са основната причина да имаме такива доходи в момента), но когато пряко ни бръкнаха със сметките за парно и ток в джоба (нагласен спектакъл) ние изригнахме. Е, точно това не ми харесва, защото зад такава позиция и зад такива действия прозира нагласата аз да съм добре, а на останалите майната им. Бръкнаха ни в джоба и скочихме, но когато бъркаха не в нашия, а в държавния (ничий, така го разбират болшинството хора) джоб стояхме със скръстени ръце

150

Анонимен

преди 11 години

Защо нямаше такива масови протести, когато БТК се продаде с 1 млрд. лв. загуба? Защо нямаше организирано народно недоволство, когато бяха направени заменки с гори, ощетили държавата с над 5 млрд. лева? Защо няма нескончаеми протести срещу закона за държавните поръчки, така написан, че позволява годишно наши фирми и хора да усвояват около 4 млрд. лева?

149

vesko

преди 11 години

Управляващите май не са навити да правят промени.

148

buntar

преди 11 години

до 209- то е така по принцип, но с мирни протести няма да се преборят нито монополите нито мафията. В историята няма такъв документиран случай. плаши ме обаче интелектуалния дефицит на доста от протестиращите, които хабер си нямат как функционира държавата, а искат да я променят т.е. ако дойдат на власт ще стане пълен хаос. А как по законен начин нещо да се промени, като всички по високите етажи са в кюпа и в момента няма неопетнена институция

147

Анонимен

преди 11 години

Ангел Славчев пропагандира... и разрешаването на марихуаната.Виден лидер на крайното левичарство с агресивни изяви от години насам.Беше сред хулиганите, които в нарушение на закона, поощрени от пасивното присъствие на полицията, организираха контрамитинг на митинг с искане за демонтиране паметника на съветската армия от центъра на София.

146

Анонимен

преди 11 години

Некадърността и невежеството на водачите на тези протести водят до пълна какафония, незачитане на основни закони и предложения, които са извън всякаква логика, 4) Огромна част от т.нар. протестиращи няма какво да правят и вместо да се трудят на изоставените ниви и градини на техните деди, вместо да се върнат по селата и да творят, те си правят веселие с бутилки алкохол и дрога, пречейки на нас да се трудим за благото на България, 5) Ние не сме против протеста срещу монополите и мафията у нас, ние сме за законови норми и за честен съд на престъпниците, но не и за анархия, рушене, палене, побои