291

до дядо

преди 11 години

пи ли си хапчетата дядо в 9ч

290

Анонимен

преди 11 години

Е къде дремахте четири години слушахте глупостите на Дянков нали

289

Анонимен

преди 11 години

До ДядоОтворен ***!

288

Дядо

преди 11 години

ВСЕКИ МИСЛЕЩ ЩЕ ПОДКРЕПИ ГЕРБ ДРУГИТЕ СА ПЪЛНИ ***.

287

ясно е,

преди 11 години

че назначения като тази малката са другата грешка, но дали ще я видят или отново ще бъдат хързулнати. Дано имат повече увереност

286

Гербрското папо

преди 11 години

Искаха да крадат ефрофондовете смао от ГЕРБ и техните сателити.Нали сега бил техният ред да опоскат милата ни родина...

285

ivan.hristov.7731

преди 11 години

Люси ,аз не казвам,кого харесвам или не тук въпросът не опира до харесване,просто спри с този менторски тон и не давай съвети които и ти не спазваш!Никога не съм си позволявал невъзпитан коментар или нравоучителен такъв!Демокрацията е и свободно изразено мнение-а че на теб не ти се нрави-е отделен въпрос!Изрази становището си БЕЗ да ни поучаваш,не си ни родител или класен ръководител!Хубав празник на всички!!!!

284

Анонимен

преди 11 години

Царското правителство на Русия преследваше във войната с Турция завоевателни цели и използваше лозунга на една освободителна война. Кратко и ясно, даже не е и цинично. Писано е от съветски учени, сталинисти, вероятно и интернационалисти.

283

люси

преди 11 години

Люси,ами ти къде си?Разхождаш се с нравоучителен,,тон'' по всички форуми и сееш клишета и ,,мъдрост'',хайде стига толкова компетентност,излез и ти да дишаш1 Просто не мога да се стърпя, като гледам толкова мн помия. Странно ли ти се струва? Не можете ли просто да кажете "еми аз тая не я харесвам" и това е или пък изобщо да не коментирате! Само на мен ли ми се струвая комплексарско изливането на ла*на анонимно в нета в 8и30 сутринта??? Сигурно нещо ми има?!

282

бедна

преди 11 години

трябва да си пълен гйонсурат,за да се кандидатираш за следващ мандат.Хората ви изметоха,вие пак на избори сте се запътили Били згрешили едикъде си.Пришка ни излезе на езика да ви казваме че е мизерия, безпаричие, глад и несигурност.Всички гледахте в очите Б.Б. ЕДНОЛИЧНОТО му управление до това докара.Онова презокеанско недоразумение съвсем ни докопа в земята С какви очи идвате на избори!!!! ГАДОВЕ!!!

281

ivan.hristov.7731

преди 11 години

Люси,ами ти къде си?Разхождаш се с нравоучителен,,тон'' по всички форуми и сееш клишета и ,,мъдрост'',хайде стига толкова компетентност,излез и ти да дишаш1

280

Анонимен

преди 11 години

А пък ние сгрешихме, че ви избрахме! Но, НИКОГА вече!!!

279

люси

преди 11 години

Днес е национален празник, моля укротете злобата си, че е срамота! Виждам, че пак започвате деня пред компчетата си, но временцето е хубаво, излезте, подишайте малко въздух...Или ако не друго поне отворете прозореца!

278

ОХООООО

преди 11 години

ЛИЛЕ, ВИЕ НЕСГРЕШИХТЕ ,ВИЕ ЛИКВИДИРАХТЕ ДЪРЖАЯАТА ПО МУТРЕНСКИ

277

Анонимен

преди 11 години

абе те хубаво вашите хора ви беха докарали подвижния свинарник пред парламентаами забравиха да ви качат у него

276

Жена

преди 11 години

Не мога да разбера защо българският мъж има такава голяма слабост и с такава наслада обижда малко по-пълничките жени - били те обикновени,видени на улицата,известни актриси,политически личности и т.нат... Ако трябва да оценяваме тази жена,то трябва да е само по това,което е направила или не е направила заемайки определения й пост.Външността й няма никакво значение в този случай - тя не е поставена там да бъде маникенка и да краси кориците на определени списания! Стига с този секстизъм!

275

Безработен

преди 11 години

Разликата между ГЕРБ и БКП е че няма разлика. В ГЕРБ първите ешалони се заеха от низовите партиййни ръководители и неуспели комсомолски секретери. Гледаме резултатите. Жестоко обедняване на населението и безработица.

274

Монтана

преди 11 години

Абе ГЕРБ се оказаха едно голямо недоразумение - ама въпроса сега е КОЙ МОЖЕ ДА СВЪРШИ РАБОТАТА? Боже опази ни от БКП-то те са крадливи ,Боже опази ни от ГЕРБ те не знаят ,че ние нямаме хляб......че то кой остана? Гражданите от улицата?! Някакви мнения?

273

Анонимен

преди 11 години

Това да не е за прасета!Политика ще ми върти свинята...

272

Анонимен

преди 11 години

"Сгрешихме, че не засилихме икономическата активност "Това да не ти е СЕКС *** *** та да му дадеш ГАЗ??