54

21-ви век

преди 11 години

И къде ще ми сравняваш случилото се през 1969г със сегашните реалности!? Годината е 2013 21-ви век русия не е някогашния СССР...а и сегашния Китай не е онзи от 60-те години...

53

eddim

преди 11 години

До РеалистСибир е на една ръка разстояние, ама там бият през ръцете. И то здраво. Който не вярва, да почете малко история.

52

Реалист

преди 11 години

Какви ресурси ще търси Китай в Тихия океан при положение че Сибир е на една ръка растояние, бъкащ от ресурси и пространство. руснаците в Сибир се топят по-бързо от снега през лятото. Китай има териториални претенции към всичките си съседи и най-вече към русия! Глупаво е да се мисли че китай е в съюз с русия. В Китай има много американски инвестиции както и обратното. Още по-глуповато е схващането че НАТО е главната заплаха за русия.

51

Анонимен

преди 11 години

До ChinaСтара и вече опровергана. Китайската експанзия е насочена към Южнокитайско море и Тихия океан, също както японската експанзия навремето, а не към Сибир.

50

China

преди 11 години

*** си ти 57-ми...Китай ще разкапе русия и ще бъде владетел на Сибир! Стремително нарастващото население на Китай се нуждае от пространство и ресурси..Обезлюдяващият се Сибир в бъдеще ще бъде китайски! Това е главната заплха за русия не НАТО и САЩ. Не сме 1982г!

49

Future

преди 11 години

Trident 2 & Minuteman 3................The End moscow!

48

1

преди 11 години

vijte rusia kolko prororen resurs iskarva i vijte kak jiveiat horata. posle ia sravnete s nekoia ot arabskite durjavi s petrol.Jalki kradlivi komonisti na sekade kade e imalo komunizam e edna i suschta shemata za gradbej vurhu naroda si

47

Христина

преди 11 години

Какъв е смисъла на това несигурно, преходно състояние, което наричаме Живот?

46

Анонимен

преди 11 години

жалко за москва - моля ти сеей тая няшата държава пълна с идиотизаприличали на *** и нямат държава - то станало територия и кусурлии на хората кусури търсятабе хора огледайте се бре ако не сте слепи на какво сме заприличалине ме интересува москва - интересува ме тука при нас какво е

45

Анонимен

преди 11 години

Ще ги заболи , не се притеснявай- унищожиха си икономиката, китайците им наводниха сибир - най-богатата държава в света със стндарт под средноевропейският, който при всяко намаляване на ехкспортните цени на енерго носителите се разклаща.Демографска криза-руснаците намаляват повече и от българите, неефективна борба с алкохолизма и наркоманията, корупция като в БГ, не произвеждат нито един интелектуален и иновативен продукт - вегетират на гърба на останалото им от СССР,без нова индустрия.

44

Анонимен

преди 11 години

Ахахаххах боли ги фара руснаците че историята се била повтаряла. Кога ще се повтори след 100- 200 -500 години. Да се повтаря сега нали си живеят 5 пъти по добре от нас пък ние пасти ядем .... До 2030 година Русия ще е изпреварила САЩ, Австралия и повечето развити европейски страни по БВП на глава от населението ....

43

до 48

преди 11 години

бъркаш нашата мутра бойко с управници на чужди държави

42

Анонимен

преди 11 години

Самият Путин е един олигарх и популист. Жалко за Москва.Не слышны в саду даже шорохи,Все здесь замерло до утра.Если б знали вы, как мне дорогиПодмосковные вечера.Речка движется и не движется,Вся из лунного серебра.Песня слышится и не слышитсяВ эти тихие вечера.

41

Илко

преди 11 години

Москва е най-богатия град в света. Има по-голям бюджет от Ню Йорк.

40

американец долен

преди 11 години

Yarak,ти си гнусен ***.Ти и всички от Свиленград на изток!!

39

разумен

преди 11 години

Дали един от тези милиардери става като мен в 9 сутринта,ходи без охрана,остава и за минутка сам?А дали тези милиардери ще си занесат на оня свят парите един ден,когато умрат?Едва ли :)

38

.

преди 11 години

Да 30 точно така е, затова руските к*рви са наводнили Европа , защото е мноого хубаво там в Русия , пълно е с руски емигранти във всяка европейска държава , да не говорим за САЩ , държавата Русия пет пари не дава за народа си , интересуват ги само сделки с оръжия , далавери и повече пари за олигарсите , колкото по-богати са те , толкова по-бедни са хората , това е и модела , който се прилага в България.

37

ббб

преди 11 години

Пирамидата не е от Бородин,А от Сергеи Мавроди.Има грабене в русия ама от тези 70 олигарха само 2 си изнесоха парите другото е вътре и работи за русия.

36

Гробаря

преди 11 години

Катафалките ремаркета нямат, а ковчезите джобове нямат...Ама човеците са извънредно *** за да го проумеят!Всички сме гости на тая земя и животът е прекалено кратък...

35

anton

преди 11 години

awe muhal, kvo sravnqva6 Moskva s BG