367

Слава, вечна слава!

преди 11 години

Начетох се на антируски болумач!Общото е много: злоба, тъпотия, неграмотност!***, нещастни русофобчета, наистина защо онези хора проляха кръвта си за българите? 299, сеRе6 някакви абсолютни глупости, сравняваш руските бойци с башибозука!Плюя върху сурата ти!Ако беше поне малко просветен, щеше да знаеш, че крепостничеството е премахнато от Александър II, заради което Руският народ го нарича "Царь Освободитель", а ние само приемаме това почетно име. Слава на Народа-Освободител, слава на Русия!

366

За ген. Гурко

преди 11 години

До Анонимен 301 и 304За щастие има Википедия и като потърсиш нещо, обикновено намираш. Например "Й.Гурко". Четеш. Вляво има колонка, на която пише материалът на какви езици може да го прочетеш. Я розумйем илошчи по польски, не го говоря. Та умнико, прочети какво пише там за Гурко! Самите поляци не го изкарват толкова черен, колкото благодарните, благородни освободени от игото и техните семки! Да бяхте малко по-грамотни, да бяхте чели поне Друмев или Вазов! Не сме били под турско робство? Срам!

365

ЧЕЗ

преди 11 години

До до 434 Мръсен беден българин.

364

xyz

преди 11 години

Българите са Турци.Турци от Турци се освобождават, ха ха ха...

363

доо 437

преди 11 години

За Люба Кулезич прочети статията "Пипалата на злото в България"-Люба Кулезич-журналист в т.в. Европа,собственост на евреина на брата на П.Стоянов,т.ес е една чисто еврейска телевизия.Седем -Люба Кулезич/ДСБ/СДС/недейте да се изненадвате те са навсякъде.-извадки от статията.Тяхна задача в момента е да плюят по Русия.Имат си други планове и евентуално Русия ,може да им ги обърка.Гонят си техни интереси,но не и на българите.

362

до 437

преди 11 години

Ти какво предлагаш? Да не сме руска, а американска или турска колония? И трите варианта не сте ги съгласували с народа!

361

до 438

преди 11 години

Спал си на течение. И си пий хапчетата. Европа свършва на Босфора! Това, че Турция е американска креатура, не означава, че ще влезе в Европа по какъвто и да е начин. Вашите интереси са в Азия.

360

до 434

преди 11 години

Ако не беше мръсната турция, сега щеше да има ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ.

359

до 432

преди 11 години

Удобно оправдание за *** съвест и прикриване на гадни истини.

358

Анонимен

преди 11 години

Ако не беше Велика Турция сега нямаше да има българия

357

до 429 още една исти

преди 11 години

Миличкият ми! Те дошли поканени със хляб и сол? И затова изклали 150 боляри в Търновската църква? И затова сме се клали на Косово поле? И затова пеем: От кога се мила моя майньо льо, воиска завървяла? И затова после сме вдигали по три въстания всеки век? И сме пели за три синджира роби? Айсиктир на всички "приятели"! И стари и нови! Време е да си гледаме интереса, нашия, и ще го правим!

356

Коко

преди 11 години

Поклон пред братския руски народ и българските опълченци

355

коментар

преди 11 години

Рано е да се говори за ВЪЗКРЪСВАНЕТО на БЪЛГАРИЯ.Когато си върнеме Западните покрайнини, Егейска Тракия и Македония,тогава може да говориме за Възкръсения,

354

429

преди 11 години

ти си не си българин ти си мюсюлмански *** , и по това което пишеш много ясно личи ,така че си го начукай *** ,вмирисан ***

353

427

преди 11 години

Само че аз съм си българин, а ти си половин руснак, така че не ми давай наклон.

352

до 427

преди 11 години

как живее мюсюлманската *** хич не ме вълнува ,като не ти харесва 3 март бегай у манафската си турция ,навремето дедите ни трябваше да ви изритат до крак от България да няма сега антибългари

351

Анонимен

преди 11 години

Всичко хубаво, но аз защо съм длъжен да се слагам на сегашните руснаци?Те с какво са заслужили?

350

Анонимен

преди 11 години

И какво е това Освобождение!?!? От марсианците ли?? Аман от хамерикански *** !

349

Анонимен

преди 11 години

какви са тия турски помашки *** които плюят освободителите ни руснаци

348

Анонимен

преди 11 години

До Тенкю САЩБоен опит за армията ни е добър начин да се изгради армия с ветерани, а не с парадни ***.Освен това, не водим мащабни военни действия.Освен това, да си член на НАТО освен плюсове, си има и задължения. Така е в живота. Явните бандити ББ и ЦЦ направиха за тази държава повече, от всички мекерата управлявали преди тях.